تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 192 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

داره خودمونی میشه hamidhassas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

12

جهت اطلاع دوستان یک نوت بوک ایسر مدل 5738zg خریدم بعد از دو روز موتوجه شدم میکروفون داخلی خیلی ضعیف ضبط میکند به شرکت که یکی از نمایندگی های سازگار ارقام بودو دستگاه را از انجا خریده بودم مراجعه کردمپس از دوروز با پیگیری گفتند تمام نوت بوک های این مدل همین ایراد را دارد. واگر میخواهید مرجوع شود 100 هزار تومن از پول خرید کم میشود.
    این را گفتم که به تبلیغات پوچ و گارانتی اعتنا واطمینان نکنید .تازه بماند که فریم آن هم مربوط به مدل ایسر5738Z میباشد.....
    من همین مدل 5738ZG را دارم ولی این چیزی که شما می گین نیست و خیلی با کیفیت و خوب ظبط می کنه و از فاصله 1.5 تا 6متری هیچ مشکلی نداره و تازه با هاش چت کردم آن هم نه برای چند لحظه بلکه حدود 1 تا 2 ساعت و طرف مقابل از میزان و شفافیت صدا رازی بود

امکان داره مال شما اینجوری بوده و نمایندگی نه خواسته برای یک میکروفن یک سیستم رو عوض کنه و شما رو پی چوندن می خواستی همان جا بگی اگر راست میگین یک سیستم بیارن و همان را هم تست کنی ببینی راست می گن

راستی یادم رفت
    درست می گین باید ضعیف باشه چون وقتی درایور کارت صدا را نصب می کنید بعد باید وارد کنترل پنل شوید و Realtak HD Manenger را باز کنی و تنضیمات میکروفن را از حالت دیفالت خارج کنی و حساسیت میکروفن را 100% کنی و بعد کیفیت صدا را از 48KHz به 96KHz تغییر دهی و در قسمت Microphon Boster دسیبل صدا را از صفر به 30db تغییر بدی و تیک نویز بلندگو و هوا را برداری تا درست شود

نکته:
    دقت کنید این ها را که گفتم باید نسبت به زمان و مکان تغییر دهید نه اینکه یکدفعه دسیبل میکروفن را ببری روی 30 وگرنه از بلندگو ها به جای اینکه صدای خود را بشنوید صدای یک صوت بسیار بلند را میشنوید که شما را کر می کند تنضیمات بالا را باید کم کم تغییر دهید تا به میزان صدای مورد نظر برسید و از بهترین کیفیت استفاده کنید
    ر
    Last edited by hamidhassas; 01-11-2009 at 19:20. دليل: .

2. 2 کاربر از hamidhassas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

من همین مدل 5738ZG را دارم ولی این چیزی که شما می گین نیست و خیلی با کیفیت و خوب ظبط می کنه و از فاصله 1.5 تا 1متری هیچ مشکلی نداره و تازه با هاش چت کردم آن هم نه برای چند لحظه بلکه حدود 1 تا 2 ساعت و طرف مقابل از میزان و شفافیت صدا رازی بود

امکان داره مال شما اینجوری بوده و نمایندگی نه خواسته برای یک میکروفن یک سیستم رو عوض کنه و شما رو پی چوندن می خواستی همان جا بگی اگر راست میگین یک سیستم بیارن و همان را هم تست کنی ببینی راست می گن
    دوست عزیز مال شما از سری ZG جديده؟ يا از اين قديمی هاست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

12

دوست عزیز مال شما از سری ZG جديده؟ يا از اين قديمی هاست؟

از سری جدید است و یکی از خوبی های سری جدید میکروفن بسیار قوی است که در سری قدیم کمی مشکل داشت می تولنید برای درک بهتر برنامه Sony Sound Forge , Adob Audiotion رانصب و تست بگیرید بعد متوجه قدرت و کیفیت آن می شوید

5. این کاربر از hamidhassas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

12

من همین مدل 5738ZG را دارم ولی این چیزی که شما می گین نیست و خیلی با کیفیت و خوب ظبط می کنه و از فاصله 1.5 تا 6متری هیچ مشکلی نداره و تازه با هاش چت کردم آن هم نه برای چند لحظه بلکه حدود 1 تا 2 ساعت و طرف مقابل از میزان و شفافیت صدا رازی بود

راستی یادم رفت
    درست می گین باید ضعیف باشه چون وقتی درایور کارت صدا را نصب می کنید بعد باید وارد کنترل پنل شوید و Realtak HD Manenger را باز کنی و تنضیمات میکروفن را از حالت دیفالت خارج کنی و حساسیت میکروفن را 100% کنی و بعد کیفیت صدا را از 48KHz به 96KHz تغییر دهی و در قسمت Microphon Boster دسیبل صدا را از صفر به 30db تغییر بدی و تیک نویز بلندگو و هوا را برداری تا درست شود

نکته:
    دقت کنید این ها را که گفتم باید نسبت به زمان و مکان تغییر دهید نه اینکه یکدفعه دسیبل میکروفن را ببری روی 30 وگرنه از بلندگو ها به جای اینکه صدای خود را بشنوید صدای یک صوت بسیار بلند را میشنوید که شما را کر می کند تنضیمات بالا را باید کم کم تغییر دهید تا به میزان صدای مورد نظر برسید و از بهترین کیفیت استفاده کنید
    ر
    بهترین حالت برای چت , ضبط صدا کردن در سر کلاس درس تنضیمات زیر است

Recording Volume === 100%
    Playback Volume === 50%
    Microphon Boost === +10db
    Microphon Effect === On / On
    Defult Format === 16bit , 960000Hz Studio Quality

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

12

می خام بدونم آیا 5738ZG قابلیت افزیش رم تا چقدر و با چه باسی رو داره
    چه جوری باید از باطری لب تاب استفاده کرد آیا اگر مدام از برق استفاده کنم برای باطری مشکلی پیش نمی یاد
    حداکثر تا 4GB ولی طبق چیپست مادربور که G45 است شرکت اینتل گفته تا 8GB ولی شرکت ایسر تا 4 را تائید کرده

برای اطلاعات باطری به آدرس زیر مراجعه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا حمید ممنون دمت گرم گل کاشتی

پروفشنال wahid2003vj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    هرمزگان-بندرعباس-خلیج تا ابد فارس

پيش فرض

آخرین قیمت Acer Aspire 5738z چنده؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حدود 590 هست با گارانتی سازگار ، لیست قیمت میخواهید برید به لینکی که در امضای من هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

کف بازار دیروز حدود 555 بود !

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نمایندگی تبریز 570 می داد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •