من همین مدل 5738ZG را دارم ولی این چیزی که شما می گین نیست و خیلی با کیفیت و خوب ظبط می کنه و از فاصله 1.5 تا 6متری هیچ مشکلی نداره و تازه با هاش چت کردم آن هم نه برای چند لحظه بلکه حدود 1 تا 2 ساعت و طرف مقابل از میزان و شفافیت صدا رازی بود
امکان داره مال شما اینجوری بوده و نمایندگی نه خواسته برای یک میکروفن یک سیستم رو عوض کنه و شما رو پی چوندن می خواستی همان جا بگی اگر راست میگین یک سیستم بیارن و همان را هم تست کنی ببینی راست می گن
راستی یادم رفت
درست می گین باید ضعیف باشه چون وقتی درایور کارت صدا را نصب می کنید بعد باید وارد کنترل پنل شوید و Realtak HD Manenger را باز کنی و تنضیمات میکروفن را از حالت دیفالت خارج کنی و حساسیت میکروفن را 100% کنی و بعد کیفیت صدا را از 48KHz به 96KHz تغییر دهی و در قسمت Microphon Boster دسیبل صدا را از صفر به 30db تغییر بدی و تیک نویز بلندگو و هوا را برداری تا درست شود
نکته:
دقت کنید این ها را که گفتم باید نسبت به زمان و مکان تغییر دهید نه اینکه یکدفعه دسیبل میکروفن را ببری روی 30 وگرنه از بلندگو ها به جای اینکه صدای خود را بشنوید صدای یک صوت بسیار بلند را میشنوید که شما را کر می کند تنضیمات بالا را باید کم کم تغییر دهید تا به میزان صدای مورد نظر برسید و از بهترین کیفیت استفاده کنید
ر
بهترین حالت برای چت , ضبط صدا کردن در سر کلاس درس تنضیمات زیر است
Recording Volume === 100%
Playback Volume === 50%
Microphon Boost === +10db
Microphon Effect === On / On
Defult Format === 16bit , 960000Hz Studio Quality