سلام آقا به این تاپیک سر بزنید جالبه:
یه خاطره با مزه هستش! از دانشگاه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--
--
سلام آقا به این تاپیک سر بزنید جالبه:
یه خاطره با مزه هستش! از دانشگاه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم سوتی زیاد میدیما !
ولی روم سیاه یادم میره
فکر کنم آخرین سوتیی که دادم اون قدر بد بود که این تاپیک به فنا رفت و الان با برف اومده پایین !![]()
یه سوال
با توجه به قسمت قرمز شده این ماشین باید حداقل سه در داشته باشه که هر یک برید بغل یکی از درها
در حالی که این که تو عکس هست دو در داره![]()
![]()
امید ورام اینم سوتی نباشه س.پ جان![]()
سياوش جان خيلي ممنون كه سوتي من رو خوندي، ولي اين بدون كه ...
اولا :اگه مي دونستم تو اينجا سوتي هاي نوشتاري هم مي گيريد دقت مي كردم
دوما: اين مطالب رو قبلا كه ياداشت نكرده بودم هر چي يادم ميامد نوشتم ، آخه دوتا از دوستام آنطرف ماشين بودن و من اين طرف، مشكل من نبود كه چه جوري بايد سوار مي شدند.
ولي اينو ميتوني جزو سوتي ها هم بزاري
یه بار پسر عمم میره امتحان مصاحبه ؛ ازش میپرسن حضرت عباس (ع) چیکاره امام حسین(ع) بود ؛ پسر عمم یکم فکر میکنه بعدمیگه ؛ عموش بود d:
شیردل
وای خدای من عجب سوتی اندر سوتیی شد این سوتی !یه سوال
با توجه به قسمت قرمز شده این ماشین باید حداقل سه در داشته باشه که هر یک برید بغل یکی از درها
در حالی که این که تو عکس هست دو در داره![]()
![]()
![]()
بچه ها می گن گاف ولی فکر کنم catcally هم بشه صداش کرد !سوتي به انگليسي چي ميشه؟![]()
شیر دل جان ببخشیدا من یه خورده گیج شدم بر عکس اینه که شما گفتی یا نه نستتشون کلا یه چیز دیگس ؟!یه بار پسر عمم میره امتحان مصاحبه ؛ ازش میپرسن حضرت عباس (ع) چیکاره امام حسین(ع) بود ؛ پسر عمم یکم فکر میکنه بعدمیگه ؛ عموش بود![]()
![]()
![]()
منم همین سوال رو دارم ؟؟؟؟؟؟![]()
یادش بخیر![]()
آقا یکبار ما رفته بودیم دندان پزشکی بعد از یک ربع همینطوری که یه چیزی داخل دهانمون گذاشته بود پرسید اسمت چیه ما هم به طور عامیانه گفتیم اسمم سعیده(اسم من سعید است) یارو فکر کرد اسم ما واقعا سعیده است بعد از چند ثانیه ازم پرسید مگه سعیده ام دختر نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)