فیفا نکست : گرافیک و گیم پلیی کاملآ متفاوت با نسخه ی PC داره و خیلی بهتر از PC هست ، در کل قابل مقایسه نیست! و برای X360 و PS3 میاد !!
به هیچ وجه فیفا 10 PC نسخه ی آپدیت شده FIFA09 Next نیست!! اگر بود که ...
فیفا نکست : گرافیک و گیم پلیی کاملآ متفاوت با نسخه ی PC داره و خیلی بهتر از PC هست ، در کل قابل مقایسه نیست! و برای X360 و PS3 میاد !!
به هیچ وجه فیفا 10 PC نسخه ی آپدیت شده FIFA09 Next نیست!! اگر بود که ...
دوستان 3 تا سوال دارم:
1. وضیعت چمن بازی تو نسخه اصلی درست میشه؟بدون اینکه لازم باشه patch اضافه بشه؟حتی مثل فیفا 09 هم بشه بهتر از اینه!!!!!
2. کسی دموی فیفا 09 یادش هست؟تو اون دمو هم چنین اشکالاتی بود که حل بشه؟
3.تو قسمت manager moode امسال تو transfer حالت Exchange هم اضافه شده یا مثل همیشه فقط Sale و Loan هست؟
دوست گلم اتفاقا پارسال به داداشم این حرفو گفتم ولی اونم حرف شما رو زد اما امسال به نظر نمی رسه بخوان کار حداقل سه سال پیششون رو کنن.
البته من هنوز هم امید وارم که بازی مثل بازی نکست پارسال باشه(یعنی بازی پارسال نکست و به بازی پی سی تبدیل کنن و به عنوان فیفا 10 پی سی بدن بیرون کاری که در 2004 و 2005 از PS2 به پی سی می کردن) با کمی تغییرات.
در مورد اون کیفیت چمن هم عرض کنم به احتمال 90% سیستم 3d grass رو امسال بزارن (مثل پارسال )
و حرف آخرم اینه که تا زمان بازی احتمال تغییر های گرافیکی هست .
اینو به همه دوستان قول میدم که فیفا 10 واسه بچ پی سی باز راضی کننده باشه
ببین دوست من ، فیفا تنها بازییی نیست که نسخه ی نکستش برای pc میاد و بستگی به شرکت داره که بازیش رو چطوری بزنه ، پس این حرف 100 در صد غلته :
و اینکه چرا EA قبلن همچین کاری کرده یه بحثه جداست!یعنی نسخه جدید هر بازی که نسخه جدید فیفا فقط برای xbax و ps3 میاد
برای pc همون فیفا 09 xbax که یه جورایی اپدیت شده میاد
لطفآ برای بحث ها دلیل علمی تری بیارید و الکی تاپیک رو شلوغ نکنید، بعد از آخرین خبر که همون لایسنس شدن کامل تیم هلند باشه، تاپیک چیزه جدیدی نداشت! پس بهتره اینگونه سوالات رو در پروفایل افراد فعال تاپیک فیفا در میون بذارید.
اگر کسی نظر خاصی نسبت به پست من داره ، تو تاپیک بحث رو ادامه نده و بیاد تو پروفایل![]()
Last edited by Elendil1; 20-09-2009 at 22:37.
من زیاد به گرافیک بازی کاری ندارم چون اعتقادم بر گیم پلی و واقع گرایانه بودن بازی که فیفا این حرف منو تا جای که میخواستم رسوند کلا" من از 09 راصی بودم و از 10 هم راضیم فقط این چمن رو یه کم تغیر بدن همین
راستی عیدتون هم مبارک
ارزوی موفقیت برای تمام دوستان دارم
چمن خیلی بده. می شه گفت فاجعه
پچ هم می ریزی سایه ها رو تقریبا از بین می بره... امیدوارم چمن رو درست کنن
یه مساله دیگه.... حرکات بازیکنان مثل 09 روان و نرم نیست. یه ذره خشک حرکت می کنن.
گاهی وقتا هم آدم احساس می کنه بازیکنان به جای راه رفتن دارن رویه زمین سر می خورن
مخصوصا وقتی داری دریبل می زنی
در مجموع خوبه ... ولی تحول خاصی نسبت به قبل ایجاد نشده
یه پیشرفت مختصر داشته که باید هم می داشت
چون به هر حال یه سال از فیفا09 جدیدتره
گیم پلی مهمه ولی گرافیک برای من به همون اندازه مهم تر هست بازی بایستی حس واقعی فوتبال رو منتقل کنه به آدم
کسی هست که بدونه؟؟؟؟؟/
1. حالا چمن خیلی مهم نیست با کریشن مستر هم میشه در عرض 2 ثانیه یه چمن پر رنگ تر اضافه کرد به نظرم چمن فیفا 2006 خیلی خوش رنگ بود درسته خیلی طبیعی نبود ولی رنگش خیلی چشم نواز بود.
2- دمو که خیلی اشکال نداره یه دونه اشکالش همونه که گیم پد رو دوبل حساب می کنه مثلا من یک گیم پد وصل می کنم 2 تا میشناسه یکی هم این چمنه اشکال خاصی من توی دمو ندیدم.
3- مود منیجر کلا عوض شده چیز هایی رو می بینی که الان تصورش رو هم نمی کنی
Last edited by Spaniuly; 21-09-2009 at 21:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)