بهزاد از وقتی یاد گرفتم چطوری کیت و لوگو و ... بسازم آرزو می کنم که هیچ لیگی لایسنس نشه
بیا برو تاپیک فیفا 09 رو با PES 2009 مقایسه کن ببین کدومش پویا تره؟ PES . درسته؟ فقط به خاطر کیت و لوگو و فیس و 100 تا چیز دیگه. تو نگاه منو دیگه امسال من واسه این PES 2009 کلی وقت گذاشتم شاید بیشتر از بازی کردن وقتم رو با ور رفتن باهاش صرف کردم. اصلا می دونی من که حال می کنم نمی دونی چه قدر فاز میده مسائل لایسنس شده رو خودت حل کنی خداییش پچ krauser رو به عشق این کارا ساختم. الانم مستر لیگ بازی می کنم با بایرن مونیخ توی فصل هفتم. خوب اگه PES این مسائل رو نداشت میشد یه بازی معمولی دیگه. فیفا به اون عظمت تاپیکش رو بیا ببین. بازی کریسیس بیا برو تاپیک های کریسیس رو ببین همگی خوابن نه حرفی برای گفتن دارن نه چیزی همین فیفا 09 الان 1 ماه شایدم بیشتر حتی یک صفحه هم جلو نرفته 09 رو میگم ها. چرا چون دیگه چیزی نداره واسه گفتن نه پچی نه چیزی نه چیزی به اسم کیت سرور داره که بخوای کیت جدید وارد کنی. من که می گم اصلا محبوبیت PES نصفش به خاطر همین مسئله ناکامی در امر لایسنس هست. ملت از این جور چیزا خوششون میاد. باور کن. بذار بازی منتشر بشه همون اول کاری شخصا تیم های خوب بوندس لیگا رو می سازم