تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 1211 اولاول ... 44941341401411421431441451461471481541942446441144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بهزاد از وقتی یاد گرفتم چطوری کیت و لوگو و ... بسازم آرزو می کنم که هیچ لیگی لایسنس نشه
    بیا برو تاپیک فیفا 09 رو با PES 2009 مقایسه کن ببین کدومش پویا تره؟ PES . درسته؟ فقط به خاطر کیت و لوگو و فیس و 100 تا چیز دیگه. تو نگاه منو دیگه امسال من واسه این PES 2009 کلی وقت گذاشتم شاید بیشتر از بازی کردن وقتم رو با ور رفتن باهاش صرف کردم. اصلا می دونی من که حال می کنم نمی دونی چه قدر فاز میده مسائل لایسنس شده رو خودت حل کنی خداییش پچ krauser رو به عشق این کارا ساختم. الانم مستر لیگ بازی می کنم با بایرن مونیخ توی فصل هفتم. خوب اگه PES این مسائل رو نداشت میشد یه بازی معمولی دیگه. فیفا به اون عظمت تاپیکش رو بیا ببین. بازی کریسیس بیا برو تاپیک های کریسیس رو ببین همگی خوابن نه حرفی برای گفتن دارن نه چیزی همین فیفا 09 الان 1 ماه شایدم بیشتر حتی یک صفحه هم جلو نرفته 09 رو میگم ها. چرا چون دیگه چیزی نداره واسه گفتن نه پچی نه چیزی نه چیزی به اسم کیت سرور داره که بخوای کیت جدید وارد کنی. من که می گم اصلا محبوبیت PES نصفش به خاطر همین مسئله ناکامی در امر لایسنس هست. ملت از این جور چیزا خوششون میاد. باور کن. بذار بازی منتشر بشه همون اول کاری شخصا تیم های خوب بوندس لیگا رو می سازم
    ممنون ارمین جان
    ولی اگه بتونی کل لیگ المان رو بسازی بهتره
    البته می دونم فعلا زوده...ولی خواستم از حالا خودت رو اماده کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

حوصله کیت بازی رو ندارم دوستان
    مثل 2009 ! و 6 ... یه سوپر پتچ باحال بزارید که لباس تیم ها و لوگوها درست شده باشن
    از پس 4 همش بحث کیت و ایناست و من چیزی سرم نمیشه ... چیز مبهمیه ! همه جا هم مبهم یاد میدن

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون ارمین جان
    ولی اگه بتونی کل لیگ المان رو بسازی بهتره
    البته می دونم فعلا زوده...ولی خواستم از حالا خودت رو اماده کنی
    راستش آره از الان دارم فیس و استادیوم و از همه مهمتر کیت های جدید 09/10 تیم ها رو گیر میارم تعداد زیادی کیت 09/10 تیم ها رو دارم الان حتی کیت 09/10 بایرن و شالکه رو الان دارم کلا اگه همت کنم ها PES 2010 رو میارم روی PES 2009 چه کنم که حوصله ندارم. ولی خدا وکیلی یه چیز تر تمیز که مسایل لایسنس نشده PES 2010 رو حل کنه می سازم پچ krauser اولین تجربه من توی پچ سازی برای بازی PES بود.

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بهزاد از وقتی یاد گرفتم چطوری کیت و لوگو و ... بسازم آرزو می کنم که هیچ لیگی لایسنس نشه
    هرگز این آرزو رو نکن چون کسایی که کنسول دارن نمیتونن کیت و لوگو بسازن

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    این یه لینک 21 مگی که زحمتش رو حسین جان کشیده :
    مرسی دوست عزیز از Elendil1 هم تشکر میکنم!منتها 21 مگ برای من خیلی زیاد هست مگه چی هست تو ویدیو چندتا عکس بگذارید ببینیم!
    اگه در حد 6 مگ یا 7 بود من توانش را دارم

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

مرسی دوست عزیز از Elendil1 هم تشکر میکنم!منتها 21 مگ برای من خیلی زیاد هست مگه چی هست تو ویدیو چندتا عکس بگذارید ببینیم!
    اگه در حد 6 مگ یا 7 بود من توانش را دارم
    تو ویدیو نحوه ی تنظیم کامل تیم رو بهت میگه ، تو یه کلام:: شما یه چیزی فرا تر از مربی عمل می کنید!! :: ولی حیفه نبینی!! اگر تو نستم کانورتش می کنم ، حجمش میارم پایین آپلودش می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

خوب اول, از همه دوستان در این تاپیک تشکر میکنم که اخرین اخبار رو در اینجا میذارید مخصوصا حسین اقا-محمود جان-رومل و همچنین از کسانی که نظراتشون رو اینجا منعکس میکنند مرتضی-بهزاد و ارمین-محمد-الندیل و ............
    واقعا ممنونم که ما عاشقان شبیه سازی فوتبال رو اینجا تنهانمیگزارید.

من دو سه سالی میشه که اخبار مربوط به ساخت پیس و فیفا رو روزانه دنبال میکنم.اینطور که بنظر میرسه کونامی تا الان بشدت داره روی این نسخه کار میکنه تا بتونه اقتدار گذشته خودشو اثبات کنه و از فیفا جلو بیفته.فیفا و EA هم توانایی خودشونو در ساخت FIFA09 به اثبات رسوندن و بنظر من الان منتظر واکنش کونامی در PES2010 هستند!!!

اینطور که من اخبار رو دنبال میکنم همه کسانی که بازی رو تست کردن همه و همه روی بهبود و ارتقا بخش گرافیک و نورپردازی نظر یکسانی داشتن.و همچنین سیستم کارتها و کلا FORMATION بازی که گفتن خیلی پیچیده وکامل تر شده.مودهای B A L و M L هم بطور حتم کامل تر از قبل شده اند.لایسانسها رو هم بنظرمن عاملی بر خوب نبودن سری PES بحساب نمیاد.پس تا به اینجا کونامی خوب کار کرده.

ولی میرسیم به اصل مطلب و اون گیم پلی بازیه.خوب اخباری که کونامی همون ابتدا گفته وجود انیمیشنهای جدید تر و بیشتر نسبت به نسخه های پیشین هستش و همینطور استفاده از موشن کپچر برای شبیه سازی حرکات بازیکنها و تور دروازه و....که به همین دلیل از مسی و چند نفر دیگه استفاده کردن و.....بگذریم. ولی تااینجای کار کسانی که بازی رو تست کردن نظز مثبتی روی این موضوع نداشتن و دلایلشون این بود که میگفتن کونامی فقط 50% کدها رو اعمال کرده و یا اینکه هنوز این بخش بازی کامل نشده و....این متن اخری که Erik Hansson گذاشته مبنی بر حرکات بازیکنها و.... (به گفته حسین با تست کردن 70 درصد از کدها!) این مطلب رو بیان میکنه که اینطور که انتظار داشتیم در این بخش خوب کار نشده.البته این نظرات تا به الان هستش.
    همینطور ادام هم گفته که منتظر یک بمب خبری از طرف کونامی در رابطه با گیم پلی بازی باشید ما رو کمی امیدوار میکنه.تنها چیزی که من رو تا به اینجا نگران کرده همینه.در هر صورت ما هم مثل بقیه طرفدارا باید تا نمایشگاه GC المان دندون رو جیگر بزاریم....ولی واقا به نتیجه کار امیدوارم...........
    مرسی از همه....

9. 6 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دليل ليسانس دار بودن تيم ها در فيفا به نظرتون حمايت همه جانبه فيفا ازش نيست ؟
    هر چي باشه خود فيفا ازش نون مي خوره
    بچه ها در مورد كيت و اينا هم رو منم ميتونيد حساب كنيد براي ويرايش PES2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

حالا ببینید اگه این بمب خبری لیسانس شدن بوندسلیگا نبود !!! عمرا کار خاصی نمی کنن
    باور کنید تو تاپیک 2009 پارسال همه چیز امیدوار کننده بود ! واقعا هم متفاوت بود پس2009 نسبت به 2008 ! ولی واقعا زود همه رو خسته کرد
    سیستم فورمیشن مردم رو راضی نگه نمیداره دوستان ! اگه اینطوری بود که فورمیشن مربیگری فیفا خیلی پیچیده تر از این حرفاست ! بریم اونو بازی کنیم ! باید رو گیم پلی و واقع گرائی بازی کار بشه ! pes 6 رو ببینید هنوزم هوادار داره !یه نسخه خوب ماندگار میشه ولی یه چیز مثل 2009 زود همه رو خسته می کنه ! خوشحالم که مستر لیگ کامل تر شده ... از دوران پلی استیشن 1 هرچی کونامی بیرون میداد من مسترلیگش رو بازی می کردم ! اون موقع گرون ترین بازیکن 50تا بود قیمتش که معمولا اینجور بازیکنا دست ساز بودن !
    من مسترلیگ اون بازی رو به 2009 ترجیح میدم ! با عقل کی جور در میاد که من کریستیانو رونالدو رو بخوام با 60هزار تا با دیوید سیلوا تو والنسیا تاق بزنم و اونا هم رد کنن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! مزخرفه دیگه !
    امیدوارم این چیزا اصلاح بشه و یا خیلی چیزائه دیگه
    جالب اینه که حالا اینا هی خبر میدن که داره رو بازی زیاد کار میشه بعد از کنارش یه خبر دیگه میاد بیرون که رو مد B A L اصلا کار نشده و تغییری نکرده !!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی چی آخه نمی فهمم ! تیمارو که لیسانس نمی کنید ! اینائی که بازی کردن هم که میگن بازی اونطور که باید باشه نیست ! فقط فورمیشن درست کردین ؟!!!!!! با گرافیک! مدیرای تاپیک هم که میگن حرفهای نا امید کننده نزنید ... باشه بازی با اینکه B A L تغیری نکرده و ویدئویی که از بازی منتشر شده خوب نیست و ... ان شالله بازی خوبی میشه !
    پارسال تاپیک هر روز 10 صفحه جلو میرفت ولی امسال اونطوری نیست

12. 4 کاربر از irmpmn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هرگز این آرزو رو نکن چون کسایی که کنسول دارن نمیتونن کیت و لوگو بسازن
    به من چه

ولی بی شوخی راست می گی اونایی که روی کنسول بازی می کنن محروم میشن راست میگی اما واسه اونم یه فکری میشه کرد فکر کنم میشه فایل های بازی رو تغییر داد.

دليل ليسانس دار بودن تيم ها در فيفا به نظرتون حمايت همه جانبه فيفا ازش نيست ؟
    هر چي باشه خود فيفا ازش نون مي خوره
    بچه ها در مورد كيت و اينا هم رو منم ميتونيد حساب كنيد براي ويرايش PES2010
    بله بازی فیفا کلا تحت لایسنس فیفا بوده و هست واسه همین اینقدر در امر لایسنس موفق هست. کلا واسه کنسول ها فیفا به درد می خوره واسه PC باز ها PES چون مرغ فیفا یک پا داره و هیچ وقت حتی تا سال 2012 که احتمالا کنسول جدیدتری بیاد واسه کنسول های نکست جنریشن بازی فیفا رو نمیده. بازی Madden NFL به اون عظمت گرافیکی واسه PC عرضه میشه اونوقت با بی شرمی مسئولین فیفا میان و میگن امکان پذیر نیست فیفا رو نکست بدیم. واسه حرف مفت زدن به ما مالیات که نمی دن نا مردا. ولی کلا من به کنسول دارها پیشنهاد می کنم فیفا نکست بازی کنن چون انصافا از هر لحاظ بخوای مقایسه کنی از PES سر تره اما اونایی که PC دارن واقعا باید PES بازی کنن هم کار ویرایشش راحته هم گرافیک بهتری نسبت به فیفا کارنت داره و کلی مسائل دیگه

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •