تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 227 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من قصد جسارت به اپل دارها را ندارم ولی چرا اپل می خرین ؟ ایا فقط برای اینکه سرعت زیاد هستو کمتر قاطی می کنه؟ چرا یه لپ تاپ معمولی نمی خرین و روش سیستم عامل اپل ه.ک شده نمی ریزید ؟ شایدم واسه مارکش می خرین چون کلاس داره ☺ شایدم پول زیاد دارین ☻ ..

2. 3 کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من قصد جسارت به اپل دارها را ندارم ولی چرا اپل می خرین ؟ ایا فقط برای اینکه سرعت زیاد هستو کمتر قاطی می کنه؟ چرا یه لپ تاپ معمولی نمی خرین و روش سیستم عامل اپل ه.ک شده نمی ریزید ؟ شایدم واسه مارکش می خرین چون کلاس داره ☺ شایدم پول زیاد دارین ☻ ..
    من حرف شما رو کاملا تائید میکنم .... خیلیا اپل میخرن و احساس میکنن که با بقیه فرق دارن .... درصورتی که خودشون رو از این همه برنامه ویندوز سلب میکنن.....

4. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه redboy444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

البته من اپل ندارم ولی در شرف اپل دار شدن هستم
    خوب این سوالیه که هر وقت به کسی میگم میخوام اپل بخرم ازم میپرسه
    اوایل خیلی حساس(تعصبی) بودم ولی الان خندم میگیره!
    خوب هر چیزی یه سری مزایا داره و یه سری معایب
    اپل هم از این قاعده مستثنا نیست
    ولی خوب بنظر من مزایاش خیلی بیشتره
    من از شما این سوال رو دارم:کودوم مارک هست که مصرف کننده هاش بهترین تبلیغ کننده هاش هستن؟
    بنظرتون چرا اینجوریه که هر مصرف کننده اپل دوس نداره از برند دیگه ای استفاده کنه و عمدتا وفاداره؟
    آیا دلیلش غیر از کیفیت و احترام به خواسته مشتری هست؟
    ولی از اینا که بگذریم اپل داشتن تو جامعه ما برتری محسوب میشه همونطور که داشتن bmw هم برتری محسوب میشه!
    درمورد هکینتاش هم باید خدمتتون عرض کنم که این سیستم عاملا 40 درصد توان اصلی رو هم ندارن و اصلا قابل مقایسه نیستن
    این سیستم عامل مخصوص دیوایس های خود اپل طراحی شده و بخاطر همینه که سرعت فوق العاده ای داره
    وگرنه اپل میتونست خودش نسخه واسه دیوایس های دیگه هم تولید کنه که به نفعش هم بود اونجوری

---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

من حرف شما رو کاملا تائید میکنم .... خیلیا اپل میخرن و احساس میکنن که با بقیه فرق دارن .... درصورتی که خودشون رو از این همه برنامه ویندوز سلب میکنن.....
    اکثر کسایی که اپل دارن واقعا با بقیه فرق میکنن!
    در مورد محروم موندن از برنامه های ویندوز هم شما سخت در اشتباهید!چرا که به راحتی میشه کنار مک ویندوز ریخت که حتی بهتر از سایر سیستمها جواب میده!!!
    سوای دیگه ای بود در خدمتیم

6. 4 کاربر از redboy444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درست میشه کنار مک . ویندوز هم ریخت ولی چون کانفیگش ضعیفه مثل نوت بوک های قدیمی تر میشه . در مورد وفاداری به برند اشتباه می کنید من وایو دارم سالار هست بااینکه قدیمیه ولی راحت کارام رو می رسه ولی چون قدیمی شده می خوام عوضش کنم وایو دوست دارم ولی نمی خوام همون قدر پول برای عوض کردنش بگذارم حدود ١.٥ می گذارم که مجبورم فعلانه msi بگیرم . چون قبلا نوت بوک زیاد داشتم می دانم بیش از این الکی خرج کردنه . به نظر شما با ١.٥ msi بگیرم یا اپل برام سرعت خیلی مهم واسه همین msi پردازندش i7 هست ایا اپل با پردازنده i3 از این قوی تره ؟ یا اپل با پردازنده ای تا حدود ١.٥ از پردازه i7 قویتره ؟
    Last edited by amin_pwa; 07-04-2011 at 23:51.

8. 2 کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه redboy444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

درست میشه کنار مک . ویندوز هم ریخت ولی چون کانفیگش ضعیفه مثل نوت بوک های قدیمی تر میشه . در مورد وفاداری به برند اشتباه می کنید من وایو دارم سالار هست بااینکه قدیمیه ولی راحت کارام رو می رسه ولی چون قدیمی شده می خوام عوضش کنم وایو دوست دارم ولی نمی خوام همون قدر پول برای عوض کردنش بگذارم حدود ١.٥ می گذارم که مجبورم فعلانه msi بگیرم . چون قبلا نوت بوک زیاد داشتم می دانم بیش از این الکی خرج کردنه . به نظر شما با ١.٥ msi بگیرم یا اپل برام سرعت خیلی مهم واسه همین msi پردازندش i7 هست ایا اپل با پردازنده i3 از این قوی تره ؟ یا اپل با پردازنده ای تا حدود ١.٥ از پردازه i7 قویتره ؟
    کانفینگ اپل ضعیف؟!
    نگید این حرف رو!
    سی پی سو آی هفت 4 هسته ای سندی بریج!یعنی خدا!
    درمورد وفاداری هم من بی اساس نگفتم اینو!طبق یه نظرسنجی 90 درصد کسایی که اپل داشتن،مشتاق بودن از دیوایس های دیگه و آپدیت هاش استفاده کنن
    شما ببینید،یکی آی فون میگیره،بعد علاقه مند میشه میره آی پد میگیره بعد مک بوک و . . . !این یعنی چی؟!
    در مورد اینکه با 1.5 چی بگیرید بستگی به کاربردتون داره!
    اگه میخواید بازی کنید اصلا سراغ 13 اینچای اپل نرید که گرافیکشون مین بورد و نسبتا ضعیف هست
    ولی خوب سی پی یو شون سندی بریج هست و خیلی قوی
    ولی در کل اگه دوس ندارید مکینتاش رو تجربه کنید،خرید مک بوک رو صرفا جهت ویندوز،توصیه نمیکنم

10. این کاربر از redboy444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

علت های مختلف .

دقت در انتخاب قطعات به لحاظ کیفیت - مچ بودن دقیق سیستم عامل با سخت افزار - نو آوری در تولید لوازم.

هر شرکتی برای خودش راه کار و هدفی داره . شاید شما بپرسی چرا طرف میره یه رولز رویس میخره در صورتی که با پول هم می تونیست بره 10 تا مرسدس بخره که 10 برابر این ماشین هم سرعتشه و ...
    بله خاص بودن خریدار ها نسبت به برندی که خرید می کنند یکی از علت هاش هست

یا بگید چرا طرف بره کلی پول پای کفش آدیداس و امثالهم بده بره کفش ملی کفش بخره ارزون .
    کیفیت و زیبایی چیزی که اپل فدای قیمت نمی کنه .

تو یکی از مقالات در مورد شرکتی خودندم که با اپل کار میکنه برای تولید ایفون . برای در پشتی آیفون شرکت مذکور به این نتیجه رسید که باید دستگاهی رو تهیه کنه که که کارش تولید انبوه نیست و فقط برای طراحی مدل به کار میره . اما اپل حاضر نشد دست به تغییر در ایفون بزنه تا از کیفیت بکاهه و شرکت طرف قرار داد مجبور شد بره 1000 دستگاه از اون مدل بخره در صورتی که اگر طراحی و کیفیت رو فدای این کار میکرد کارش با 10 دستگاه راه می افتاد .

درسته شاید به نظر برسه شما با همون پول بتونی بری یه Asus یا Acer یا ... لپ تاپ یا کامپیوتر با کانفیگ بهتری تهیه کنی . اما فراموش هم نکن که هر گرونی بی علت نیست. چون هیچ شرکتی دست به گرونی بی علت نمیزنه تا خودشو نابود کنه و کسی که اپل میخره مطمئنا هدف اش علاوه بر قطعات خیلی چیزهای دیگه هست که شاید شما حاضر نباشی پول پاش بدی اما خیلی ها این کارو میکنند .
    Last edited by R_Carlos; 08-04-2011 at 00:26.

12. 3 کاربر از R_Carlos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر می کنم این برداشت که اپل سخت افزارش ضعیفه فقط به این دلیله که سی پی یو های جدیدش 2.0 و 2.2 و 2.3 اسم گذاری شده
    اما در واقع فقط یه تغییر سبک سنجشه
    مثل حذف صفر از واحد پولی که فقط عددشو تغییر می ده و در کارایی و تواناییش اثری نداره
    چون اکثر سایت هایی که مقایسه کرده بودن اپل رو بهترین انتخاب کرده بودن
    مثلا 10 ساعت کار باتری سری 2010 رو با بقیه مقایسه کنین
    کلا 2 ایراد هم ازش گرفته بودن که یکی گرونیش بود و یکی نداشتن بلوری
    چونکه هیچی بی دلیل گرون نمی شه و حتی گرون ترین ماشین ها رو هم نگاه کنین یه چیزی دارن که به قیمتشون بیارزن
    لپ تاپ های سونی هم همچین ارزون نیستن و قوی ترین هاش بالای 2 میلیونه
    اما اگه کسی اپل رو صرفا واسه کلاس گذاشتن بخواد هیچ جای توجیه نداره و کارش خیلی....

14. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان چندتا سوال
    من میخوام بگم از انگلیس برام بیارن مک بوک پرو و ترجیح میدم با جعبه باشه
    چقدر بهش گمرک میخوره؟ کلا لپ تاپ یک میلیون و هشتصدی تا برسه ایران دستم چقدر میشه؟
    اگر لپتاپ مشکلی داشت باید چکار کنم؟
    و
    بدون جعبه بیارن مشکلی داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

3

اپل اپل و بازهم اپل . یادم ٣ سال قبل می خواستم mp4 بخرم بعد مشورت با دوستان تصمیم به خرید ipod گرفتم کلی خوشحال از این تصمیم زیبا همه دوستان گفتن انتخاب عالی هست البته اپل داراش . یادمه تو همین سایت بود بماند دلیلشان هم این بود که کیفیت صدا تووپ قابلیت بازی قابلیت سرچ در اینترنت همه و همه یکجا بعد دیدم درست میگن یک روز مونده بود به خریدم فکر کردم اپل دارها منظورشان از کیفیت صدا چیه همه شون گفتن صداش خیلی بلنده !!!!! شاخ در اوردم گفتم منظورتون اینه همه گفتن ارررررره هنوزم شاخ دارم از این حرفشان . اخه از نظر من کیفیت یعنی وقتی ادم اهنگ را می شنوه نا خداگاه شروع به حرکات موزون کنه واین با صدای بلند اینگونه نیست تنها باس قدرتمند توانایی چنین کاری داره واسه همین کریتیو خریدم درسته که قابلیت سرچ تو اینترنت و بازی را نداره ولی فن اوری xifi را داشت فن اوری که با کمک سخت افزاری صدا را به شکلواقعی و با باس باور نکردنی ایجا می کرد تصویرش هم کم از ipod نداشت ١.٦ میلیون بود محشر بید کریتیو در ضمینه مولتی مدیا ١ یا دوم هست رقابت سختی با کننون داره . از این ماجرا بگذریم به نظرم اپل دارها از تغییر برندشان می ترسند شاید چون فکر می کنند نکنه وسیله جدیدشان مکشل دار باشه نکنه . الته همه این طوری اند مثلا من عاشق سونی هست ولی قبول می کتم سونی در همه جا حرف اول را نمی زنه و ادم باید طبق وسیله ای که می گیره بهترین برند را انتخاب کنه نه اینکه ببینه برند مورد علاقش چی می زنه بعد ان را بگیره ☺. خلاصه من از خرید اون منصرف شدم زیاد جالب نیست . اپل دارها فقط خوبی وسیلشون را میگن و بدیهاشون رو نمی گن . قصد توهین ندارم ولی کسی که اپل می خره وارد چاهی تنگ و تاریک میشه و اپل دارها شبیه انسان هایی درون این چاه ها هستن و تنها امیدشون تعریف از اپل هست که بین همه شان مشترک هست تا به هم امید بدن و برای تنها نبودن دیگران را وارد این چاه می کنن . قصد توهین ندارم ☺ حالا نون بده

17. این کاربر از amin_pwa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

MC724 LL/A قوي تره يا MC723 LL/A ?
    مدل Z0J6009Q7 چيه جريانش كه اينجا گذاشتن؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Intel Core i7
    (2.8 6MB L3 Cache)

15.4", 8GB, 500GB (5400rpm), NVIDIA GeForce 330M GT

Mac OS X
    بزودي هم زده

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

راستي
    الان اين 723 سي پي يو هاش 2 هستن يا 4 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •