تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 190 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه samyar_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینقدر حوصلت کمه؟پس بزن بازی رو پاک. چون علاوه بر اکشن باید با افراد مختلف صحبت کنی.که نصف بازی به حرف زدن میگذره.فقط بدون اگه پاک کنی یکی از شاهکار های امسال رو پاک کردی.

اونجا هم برو سمت چپ یک سری پله رو به بالا هست . برو اونجا با اریا صحبت کن.
    دمت گرم داداش من حوصله این مسخره بازیا ندارم زدم پاکش کردم
    مرسی که گفتی حرف زدنی زیاد داره دمت گرم

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

کاش یکی اینو ترجمه میکرد با اقل زیر نویساشو من که سردرد گرفتم باز به dragon age سواد کمتری میخواست این یکی که دیگه تاقل و این حرفا رو هم رد کرد
    داستان نسخه یک رو کجا میتونم پیدا کنم البته فارسی
    درباره این کلاس های مختلف هم توضیح بدید( من که همینجوری ده بیست سی چهل کردم)
    چقدر هم بی احساس میکشه کیشو کیشو
    بعدم این datapad ها داره بد میره رو اعصاب باید چکارشون کرد اتاری که بازی نمیکنیم مسلما چون من فقط اون قرمز ها رو جاخالی میدم گاهی وقتا هم یه space میزنم که بعضی موقع ها یکیش سبز میشه ولی اصلا جریانشو نمیدونم)
    فعلا همینقدر راهنمایی بسه ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کاش یکی اینو ترجمه میکرد با اقل زیر نویساشو من که سردرد گرفتم باز به dragon age سواد کمتری میخواست این یکی که دیگه تاقل و این حرفا رو هم رد کرد
    آدرس زیر رو مطالعه کنین که حسین عزیز زحمتش رو کشیده بود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلاس کاراکترتون 6 تاست. 3 تا اصلی 3 تا هم ترکیبی: (توضیح تصویری در فایل ضمیمه)

Soldier - کلاس مبارزه (پیشفرض)
    Engineer - کلاس تکنسین
    Adept - کلاس بایوتیک یا جادو

Infifiltrator - ترکیب کلاس Soldier و Engineer
    Sentinel - ترکیب کلاس Engineer و Adept
    Vanguard - ترکیب کلاس Soldier و Adept

- اما بعدش یکی از این سه مورد رو انتخاب می کنین:

Sole Survivor - نتیجه اینکه هم موقع انتخاب دیالوگ های Paragon و هم Renegade هیچ امتیازی اضافی کسب نمیشه.
    War Hero - نتیجه اینکه فقط هنگام انتخاب دیالوگ های Paragon, علاوه بر امتیاز اون دیالوگ, امتیازی اضافی هم کسب میشه.
    Ruthless - نتیجه اینکه فقط هنگام انتخاب دیالوگ های Renegade, علاوه بر امتیاز اون دیالوگ, امتیازی اضافی هم کسب میشه.

Paragon مثبت بودن شماست. Renegade هم منفی بودن شما.

بعدم این datapad ها داره بد میره رو اعصاب باید چکارشون کرد اتاری که بازی نمیکنیم مسلما چون من فقط اون قرمز ها رو جاخالی میدم گاهی وقتا هم یه space میزنم که بعضی موقع ها یکیش سبز میشه ولی اصلا جریانشو نمیدونم)
    اون خودش یکی از هـک کردن های بازیه... کلا دو مدل هـک کردن داریم:

- یکیش اینطوریه که تو صفحه مدار, هر نقطه ایی به نقطه مشابه اش جفت بشه. هر نقطه ایی که انتخاب شد باید بلافاصه نقطه مشابه اش انتخاب بشه و گرنه میپره. خط های مدار تو این راه کمک می کنند.
    - دومیش هم اینطوریه که سه قسمت از یک برنامه رو پیدا کنیم. هر قسمت از برنامه که باید پیدا بشه گوشه سمت راست بالا مشخصه. به قسمت های قرمز هم نباید برخورد بشه.

توجه: در بعضی هـک کردنها اگه وقت تموم بشه یا درست عمل نشه دیگه امکان هـک وجود نداره.

4. 5 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دمت گرم داداش من حوصله این مسخره بازیا ندارم زدم پاکش کردم
    مرسی که گفتی حرف زدنی زیاد داره دمت گرم

اولا این مسخره بازی نیست و rpg یکی از پرطرفدار ترین سبک بازیهاست و مس افکت یکی از بهترین بازیهای این سبک هست که توسط بهترین شرکت سازنده بازی های rpg یعنی bioware ساخته شده. در ضمن مس افکت نسبت به باقی بازی های این سبک بیشتر اکشن هست تا نقش افرینی.

متاسفانه شما باید همون کال اف دیوتی بازی کنی که بدون داستان و هدف فقط دشمن بکشی بری جلو.

جالبه تو نسخه 2 سعی شده تا اونجایی که میشه دیالوگ ها کمتر شه. ولی خوب برای فهم بهتر بازی حتما باید نسخه 1 رو بازی کرد.مثل من که الان دارم برای 3 بار 1 رو بازی میکنم.

بهترین کلاسش همون سرباز هست .البته به خاطر اینکه در زندگی نامه شپرد دست کاری نکنی میگم

اون datapad ها که باید -- بشه راحته. بالا بهت نمونه رو نشون میده که تو بین اون همه نوشته باید کدوم رو پیدا کنی وقتی پیدا کری نمونه عوض میشه و باید شبیه اون رو هم پیدا کنی.3 بار باید این کارو انجام بدی.خیلی راحته.

bypass هم که به گفته دوستمون باید نشانه های شبیه به هم رو به هم وصل کنی که این سخت تره.

این دو کار خیلی مهمه چون معمولا بعد -- کردن ها یک اپگرید پدا میشه.

در هر مرحله به صورت معمول 2 اپ گرید هست.

6. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

برا دیتاپد ها باید نوشته اون بالا دست چپ رو توی نوشته های متحرک پایین پیدا کنی و روش اس پیس بزنی

8. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همگی من دیروز dlc kazumi رو دانلود کردم . یک چیزی برام خیلی خیلی جالب بود!! تو مأموریت فرعی کاتزومی ، وقتی به محل نگه داری اشیاء و مجسمه های قدیمی می ریم ، یک مجسمه ی ogre (متعلق به عصر اژدها ) هم در کنار سایر اشیاء وجود داره!! :
    الان هم دارم overlord رو بازی می کنم ، متأسفانه سواریش با اون وسیله خیلی مسخره هست و حوصله ی آدم رو سر می بره!

10. 2 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

سلام
    من آخراش هستم بازی خوبی هست ،من که خوشم اومد.
    البته واسه کسی که زبانش زیاد خوب نیست و کلاً از این سبک خوشش نمیاد ،توصیه نمیشه.

این پک های بازی رو یکی توضیح میده؟
    همون DLC یا overlord یا ... رو میگم ،اصلاً چه تغییری در بازی بوجود میارن؟از کجا دانلود کنم و چطوری نصبشون کنم؟
    Last edited by MJHamed; 22-07-2010 at 16:32.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

میشه در مورد سبک بازی نقش آفرینی توضیح بدید؟

ماس افکت 2 چه جوریه؟ارزشش رو داره؟چه نقاط عطفی داره؟

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

سبکیست از نظر دوربین بین استراتژی و سوم شخص.
    تاکیدش بر داستانه نه زد و خورد و یا حل معماها. دیالوگ ها اصلی ترین چالش های بازین.

ماس نه مس! فتحه رو م.
    بازی جالبیه. تو نوع خودش بی نظیره. ارزشش رو داره کما بیش ولی چهار دی وی دی اغراقه. از اسلحه تو بازی استفاده میشه که خیلی خاصه تو سبک خودش.

14. این کاربر از keb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من آخراش هستم بازی خوبی هست ،من که خوشم اومد.
    البته واسه کسی که زبانش زیاد خوب نیست و کلاً از این سبک خوشش نمیاد ،توصیه نمیشه.

این پک های بازی رو یکی توضیح میده؟
    همون DLC یا overlord یا ... رو میگم ،اصلاً چه تغییری در بازی بوجود میارن؟از کجا دانلود کنم و چطوری نصبشون کنم؟
    لینک بهترین dlc هاش رو صفحه پیش گذاشتم.شما وقتی دانلد کردی کرک v 1.01 رو هم در محل بازی کپی میکنی بعد از اینترنت خارج شده و برنامه dlc unlocker رو اجرا میکنی و لذت میبری.

2 تا از dlc هاش که 2 شخصیت جدید به بازی اضافه میکنه و overload هم که یک ماموریت هست که سبروس به شما میده و مدت زمان بازیش حداکثر 60دقیقه هست .در ضمن برای اجرای overload باید hammerhead رو هم دانلد کنی که اون هم 5 مرحله داره که البته با یک ماشین باید مراحل رو انجام بدی.

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

گیم پلی بازی های نقش افرینی به دو دسته تقسیم میشه.
    1- طراحی کارکتر
    2- اکشن
    3- پیشبرد خط داستانی
    4-کسب مهارت
    5-کلاس ها

1-معمولا در این سبک بازی ها میتونید کارکتر بازی تون رو خودتون بسازید و قیافه و جنسیتش رو شما انتخاب کنید.امکان داره ه کارکتری که میسازین فقط انسان نباشه و بتونین از سایر موجودات دنیای اون بازی هم به عنوان شخصیت اصلی بازی کارکتر بسازین.معمولا در بازی های این سبک کارکتر شما هیچ صدایی نداره و در هنگام حرف زدن با طرف مقابل چیزی از شخصیت خودتون نمیشنوید.

در مس افکت شخصیت اصلی یک کاکتر مرد هست با نام پیشفرض جان شپرد که جنیسیت و اسم کوچکش و قیافش و کلاس و همچنین محل تولدش قابل تغییره.تنها از قوم انسان ها میتونید برای کارکترتون استفاده کنید.شخصیت شما کاملا صدا گذاری شده و در هنگام ادای دیالوگ ها حرف میزنه و صدای جالبی هم داره.

2- اکشن ها در این سبک با دیگر بازی های سوم شخص متفاوت هست. تو این سبک شما معمولا تیمی 3 یا 4 نفره از سرباز رو هدایت میکنی که در هر لحظه میتونی یکی از اون کارکتر ها رو انتخاب کنی و در هنگام مبارزه با هر کدوم که خواستی مبارزه کنی.معمولا برای حمله و دفاع یک سری انتخاب های پیش فرض وجود داره که با توجه به کلاس شخصیتی که کنترل میکنی و مهارتش متفاوته.

در مس افکت اکشن بازی خیلی روان هست. مانند سایر بازی های این سبک نیست و در هنگام اکشن انگار شما داری بازی مثل gears of war رو بازی میکنی و یک اکشن واقعا نفس گیر داره مخصوصا اگه اخرین درجه سختی بازی رو بازی کنی.در هنگام مبارزه فقط شما میتونی فرمانده شپرد رو هدایت کنی ولی بازهم میتونی به 2 همراهت دستور بدی از کدام نیرو هاشون استفاده کنند و یا از کدام سلاحشون برای جنگیدن استفاده کنند.

3-بر عکس باقی بازی ها که پیشبرد داستان توسط دمو های سینمایی بین هر مرحله نشان داده میشه اینجا بر عهده خوده شماست.یکی از ویژگی های این سبک نقش شما به عنوان بازی کننده بازی در پیشبرد خط داستانی و اتفاقاتیه که در طول بازی میفته. در طول بازی با شخصیت های مختلف صحبت میکنید و و در طول صحبت با اون فرد دیالوگی که شخصیت شما باید بگه رو شما انتخاب میکنید.معمولا در هنگام حرف زدن 5 یا 6 انتخاب برای جواب دادن به حرف طرف مقابلتون هست که هر کدام از این انتخاب ها امکان داره یک جواب متفاوت رو از طرف مقابل در بر داشته باشه. گاهی میتونید با خوش رویی با طرف مقابل حرف بزنید و گاهی با عصبانیت که هر کدام هم تبعات خاص خودش رو داره.

در این سبک بازی ها دو متغییر به نام های معمولی good and evil وجود داره که با هر بار خوب صحبت کردن یا بد صحبت کردن شما این متغییر پر میشه و انتخاب های جدیدی در مذاکره هایتون با شخصیت های دیگه ازاد میکنه که با این انتخاب های اضافه میتونید به چیزی که میخواین راحت تر برسید یکی رو از مرگ نجات بدین و یا دیگری رو بکشین.

در مس افکن هم به خوبی این قضیه اعمال شده و به خاطر داستان عالی بازی و همچنین متن غنی بازی دیالوگ های زیادی در جلوی شماست و در هر مرحله یا در هر سیاره ای که میرین ادم هایی هستند که میتونید با این حرف زدن ها اطلاعاتی ازشون بگیرین و با حضور دو متغییر paragon and renegade میتونید به خیلی ها کمک کنید یا خیلی ها رو بکشید که تو داستان بازی در نسخه بالاتر تاثیر داره.

4-بر خلاف دیگر بازی ها که از همون اول یا ادم کش حرفه ای هستین یا بهترین راننده. اینجا برای بهتر شدن باید تلاش کنید .ماموریت های جانبی رو انجام بدین و تلاش کنید سطح شخصیت تحت کنترلتون رو بالا ببرید.مثلا در مس افکت 1 برای باز کردن در ها و یا جعبه هایی که قفل هستند mini game وجود داشت که هم میشد انجامش داد و هم میشد با دادن بخشی از منابعتون اون رو باز کنید. حالا اگه شما این مینی گیم رو انجام نمیدادین در مراحل بالاتر و مخصوصا برای باز کردن یک در گاوصندوقی که مرحله وفاداری یکی از یارانت بود به مشکل بر میخوردی و با پیغام ( مهارت شما کم است) روبرو میشدی.

در مس افکت 2 این ویژگی کمرنگ تر از بازی های دیگه این سبک هست و حتی نسبت به نسخه 1 بازی هم کمرنگ تره. ولی بهرحال مانند باقی بازی های این سبک با بالا رفتن سطح کارکتر شما یک امتیازی میگرید که میتونید سطح هم گروهی هاتون رو هم افزایش بدین که در مرحله اخر خیلی بدرد میخوره.

5-هر کدام از این بازی ها بنا به سبک بازی و نیازهای بازی چندنوع کلاس برای شخصیت شما گذاشتن. مثلا سرباز یا پزشک یا مهندس.
    شما در اول خیلی از بازی های این سبک میتونید کلاس شخصیت خودتون رو انتخاب کنید.مثلا سرباز ها در مبارزات قوی تر هستند ولی در باقی امور ضعیف تر.پزشک ها خیلی بهتر میتونند اعضای تیمتون رو که زخمی شدن رو درمان کنند ولی در مبارزات ضعیفند و یا مهندسان که در باز کردن درهای بسته موفق ترند ولی شاید در پارامتر های دیگه ضعیفند. کلاس های دیگری هم در این بازی ها هست که معمولا ترکیبی از کلاس های اصلی هستند.مثلا کلاس پزشک و سرباز با هم ادغام میشه که ترکیبی از اون دو کلاس هست ولی تمام ویژگی های اون کلاس رو نداره.

در مس افکت هم ماینند سایر بازی های این سبک چنین ویژگی هست ولی به صورت پیشفرض نوع کلاس شخصیت شما انتخاب شده که البته قابل تغییره.

مس افکت که ارزشش رو داره و تا اینجا از نظر امتیاز گیری بهترین بازی xbox360 و pc بوده.که اگه نخوایم از شاهکار راک استار یعنی red dead redemption حرفی بزنیم تا الان مس افکت بهترین بازی xbox360 بوده و احتمالا باقی بازی های امسال هم چه انحصاری این کنسول و چه بازی هایی که در کنسول های دیگه هم هستند به پای این بازی در xbox و pc نمیرسند. و این بازی یکی از کندیدا های بازی برتر سال هست.
    ولی از الزامات این سبک بازی ها حوصله زیاد و همچنین پیگیری و علاقه هست و همچنین اینکه باید زبان انگلیسی شما هم خوب باشه.

از ویژگی های مس افکت که در هیچ بازی دیگری از این سبک نیست امکان انتقال سیو بازی از نسخه قبل به نسخه فعلی هست. یعنی شما میتونی سیو نسخه 1 رو به 2 وارد کنی و بنا بر تصمیماتی که گرفتی در نسخه پیشین داستان بازی فعلی دستخوش تغییرات بزرگ یا کوچکی میشه.

از دیگر ویژگی های این بازی مرحله اخر اون هست که بنا به تصمیم گیری های شما انجام دادن یا ندادن مراحل وفاداری یاراتون و همچنین ارتقاع سطح خودتون و یاراتون و یا ارتقاع و به روز کردن صفینه شما و همچنین یاراتون تغییر میکنه.امکان داره به سلامتی با همه یاراتون از محله پایانی برگردین و امکان داره چند نفر از اونها یا حتی همشون بمیرند.حتی خود کارکتر شما یعنی فرمانده شپرد هم امکان داره در پایان بازی بمیره که این هم از ویزگی های اختصاصی این بازیه که شخصیتتون امکان داره بمیره که البته با مرگش امکان انتقال سیو به نسخه 3 نیست.

همچنین تصمیماتتون در بازی و نوع رفتارتوت که خوب باشین یا بد در بازی نقش بزرگی داره. امکان داره با یک تصمیم نادرست یکی از یاراتون وفاداریشو نسبت به شما از دست بده و اونوقت هست که احساس ندامت میکنید در تصمیم گیری هاتون.
    داستان بازی هم از ویژگی های دیگه این بازیه. که خیلی زیباست و البته مثل باقی بازیها قابل حدس نیست.

تمام

16. 5 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •