[quote=AMIR_EVILPRINCE;4477751]با سلامی دوباره خدمت دوستان خواستم چند تا راهنمایی خدمتتون بکنم و چند تا سوال هم بپرسم:
1.بره اونایی که مشکل کش اومدن عکس دارن باید بگم این مشکل از اونجایی هستش که دکمه ی عکس برداری این گوشی به شدت مقاوم هستش و باید فشار زیادی بیارین که این فشار در آخرین لحظه به حداکثرش میرسه و عکس افتضاح میشه شما 2 تا کار میتونین بکنین تا عکس بهتر بشه به این صورت که اگه با دست راستتون عکس میگیرن و دکمه ی شاتر رو فشار میدین باید با دست چپتون با قدرت بیشتری گوشی رو نگه دارین ولی یه راه دیگه که بهتره اینه که از یه گزینه که همزمان 6 تا عکس میگیره استفاده کنین ولی یکم اعصاب نیاز داره که فکر نکنم اگه به کامپیوتر وصل کنین وقت زیادی برای جداسازی بگیره(در ضمن کیفیت عکس ها اصلا پاین نمیاد)به نظر خودم سعی کنین روش اول رو برای عکس های خیلی نزدیک و دوم رو برای بیشتر از نیم متر استفاده کنین.
2.تا حالا براتون پیش اومده که تو گالری باشین و دکمه ی زوم(ولوم رو میگم.نه دکمه مخصوص زوم اسلاید پایین) این مشکل رو چجوری حل میکنین؟
دوست قبلیمون هم درست گفتن باید دو مرحله ای عکس گرفت و منظور من از کش اومدن هم تو حالت شب بود نه تنها این گوشی بلکه همه گوشی های سری ان که من دیدم میشه دو مرحله ای عکس گرفت که کیفیت عکس هم بالا میشه سوال دومت را من هم نفهمیدم چی میگی