تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 228 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2278

نام تاپيک: کلوپ N86

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

[quote=AMIR_EVILPRINCE;4477751]با سلامی دوباره خدمت دوستان خواستم چند تا راهنمایی خدمتتون بکنم و چند تا سوال هم بپرسم:
    1.بره اونایی که مشکل کش اومدن عکس دارن باید بگم این مشکل از اونجایی هستش که دکمه ی عکس برداری این گوشی به شدت مقاوم هستش و باید فشار زیادی بیارین که این فشار در آخرین لحظه به حداکثرش میرسه و عکس افتضاح میشه شما 2 تا کار میتونین بکنین تا عکس بهتر بشه به این صورت که اگه با دست راستتون عکس میگیرن و دکمه ی شاتر رو فشار میدین باید با دست چپتون با قدرت بیشتری گوشی رو نگه دارین ولی یه راه دیگه که بهتره اینه که از یه گزینه که همزمان 6 تا عکس میگیره استفاده کنین ولی یکم اعصاب نیاز داره که فکر نکنم اگه به کامپیوتر وصل کنین وقت زیادی برای جداسازی بگیره(در ضمن کیفیت عکس ها اصلا پاین نمیاد)به نظر خودم سعی کنین روش اول رو برای عکس های خیلی نزدیک و دوم رو برای بیشتر از نیم متر استفاده کنین.
    2.تا حالا براتون پیش اومده که تو گالری باشین و دکمه ی زوم(ولوم رو میگم.نه دکمه مخصوص زوم اسلاید پایین) این مشکل رو چجوری حل میکنین؟
    دوست قبلیمون هم درست گفتن باید دو مرحله ای عکس گرفت و منظور من از کش اومدن هم تو حالت شب بود نه تنها این گوشی بلکه همه گوشی های سری ان که من دیدم میشه دو مرحله ای عکس گرفت که کیفیت عکس هم بالا میشه سوال دومت را من هم نفهمیدم چی میگی

2. این کاربر از mr_khodaei2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

دو مرحله ای بودن رو که خودم میدونم.(برای فوکوسه دیگه)ولی وقتی شما میخوای عکس بگیری میبینی که دکمه ی عکس برداری یک برآمدگی داره که باعث میشه دستت تکون بخوره(اگر بخوام بیشتر زوم کنم میشه گفت که یه چند میلیمتری دکمه پایینه)قبول کنین عکس گرفتن بعضی وقتا سخت میشه به غیر از اینکه بخوایم بدکمه رو با ناخن فشار بدیم یا شایدم انگشت من خیلی درشته()
    اگه من بفهمم اون استاندارد رو کی اختراع کرد...حالا اگه من بخوام یه عکس بگیرم یا فیلمی بگیرم که کسی نفهمه باید به کی بگم؟
    (در ضمن یه جا دیدم یه نرم افزار بود که از دوربین جلو بدون هیچ نشونی و صدا و عکس العملی عکس میگرفت ولی از دستش دادم الان هم نمیدونم اسمش چیه کسی همچین چیزی داره؟)
    در مورد این چیزی هم که گفتم شاید چون گوشی رو فارسیه این شکلی منظورم این بود که وقتی تو گالری میری با دکمه ی زوم بقل گوشی باید تصویر زوم بشه ولی برعکس کار میکنه یعنی زوم اوت میکنه.این مشکل بعضی موقع برای دکمه های صفحه کلید هم پیش میاد مثلا من برای اینکه سرعت کارم بیشتر بشه دکمه ی ستاره و 5 رو میزنم تا زودتر تو تنظیمات برم (زبان فارسی)ولی تو قسمت برنامه ها میره.

4. این کاربر از AMIR_EVILPRINCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دو مرحله ای بودن رو که خودم میدونم.(برای فوکوسه دیگه)ولی وقتی شما میخوای عکس بگیری میبینی که دکمه ی عکس برداری یک برآمدگی داره که باعث میشه دستت تکون بخوره(اگر بخوام بیشتر زوم کنم میشه گفت که یه چند میلیمتری دکمه پایینه)قبول کنین عکس گرفتن بعضی وقتا سخت میشه به غیر از اینکه بخوایم بدکمه رو با ناخن فشار بدیم یا شایدم انگشت من خیلی درشته()
    اگه من بفهمم اون استاندارد رو کی اختراع کرد...حالا اگه من بخوام یه عکس بگیرم یا فیلمی بگیرم که کسی نفهمه باید به کی بگم؟
    (در ضمن یه جا دیدم یه نرم افزار بود که از دوربین جلو بدون هیچ نشونی و صدا و عکس العملی عکس میگرفت ولی از دستش دادم الان هم نمیدونم اسمش چیه کسی همچین چیزی داره؟)
    در مورد این چیزی هم که گفتم شاید چون گوشی رو فارسیه این شکلی منظورم این بود که وقتی تو گالری میری با دکمه ی زوم بقل گوشی باید تصویر زوم بشه ولی برعکس کار میکنه یعنی زوم اوت میکنه.این مشکل بعضی موقع برای دکمه های صفحه کلید هم پیش میاد مثلا من برای اینکه سرعت کارم بیشتر بشه دکمه ی ستاره و 5 رو میزنم تا زودتر تو تنظیمات برم (زبان فارسی)ولی تو قسمت برنامه ها میره.
    سلام.
    والا نمیدونم باید چی بگم چونکه من خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی با گوشیم عکس میندازم و اصلا این مشکلاتی رو که شما میگی ندارم.
    در ضمن مشکلات زوم کردن و بر عکس کارکردن رو هم ندارم شما یه بار گوشیت رو با کد *7370#* ریست کن شاید درست بشه.
    با سپاس.

6. این کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

خوب دوستان کمی برا تنظیمات دقیق گوشی در حالات مختلف بخصوص تنظیمات دستی و سفارشی چیزی میدونه آموزش بده که یاد بگیریم

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان من نياز به پول پيدا كردم و دارم گوشيمو ميفروشم يعني دارم از دسته 86 دارها جدا ميشم واقعا گوشي خوبي بود دلم نمياد بفروشم ولي مجبورم

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض اموزش گرفتن عکس با n86 8mp

با سلام خدمت همه n86 دارانه عزیز بنده نکاتی رو برای گرفتن عکس بهتر پیشنهاد میکنم
    1:وارد گزینه scene modes بشید(که با علامت A مشخص شده)حالا برید رو گزینه USER DEFINED گزینه دوم که (عکس یه ادمکه ایستادست)روش OK کنید دو تا گزینه مشخص میشه(SELECT و CHANGE ) گزینه CHANGE رو OK کنید تا باز بشه حالا به صورته دستی میتونید تمامی اجزایه عکسو خودتون بدست بگیرید و هر حالتیو که میخاید انتخاب کنید نکته:1بهترین حالت اینه که CONTRAST رو دو درجه بدید بالا با این کار از سفیدیه عکس کم میشه ضمنه این که رنگها پر رنگترو طبیعی تر میفته2:گزینه SHARPNESS رو همیشه رویه HARD بزارید تا عکسها با بالاترین کیفیت بیفتن بقیه گزینه ها هم بستگی به جا و مکان داره و بستگی به شرایط خودتون تنظیم کنید
    برایه این که عکسها کشدار نیفتن هم--->وقتی میخاید عکس بگیرید برید رویه گزینه SELF_TIMERو اونو رویه 2SECONDS بزارید با این کار وقتی دکمه عکس گرفتن رو میزنید با تمرکز گوشیو ثابت نگه میدارید و دو ثانیه بعد عکس بدونه هیچ کشی میفتهپیروز باشید

10. 4 کاربر از DISTUR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه مشکل الان بعد دو روز که از نصب برنامه میگزره الان وقتی اجراش میکنم یه صفحه میاد و میگه باید برنامه رو license بکنی و برنامه کار نمیده چیکار کنم چی میگه؟
    من یه برنامه دارم که بدونه بوق این کارو انجام میده ولی به کاملی برنامه TOTALRECALL نیست اسمش VAULTACALL اینم لینکش>
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از DISTUR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان.
    hello Ox ورژن جدیدش نیومده تاورژن20 ان 86رو هک کنه؟

14. 2 کاربر از soroush20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    hello Ox ورژن جدیدش نیومده تاورژن20 ان 86رو هک کنه؟
    نه هنوز . گوشی شما همچنان هک نا پذیر

16. این کاربر از mamo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdy2504's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من میخوام ورژن 20 رو دانلود کنم اما با گوشی و اینترنت خط موفق نشدم چطور می تونم با اینرنتی خانگی پرسعت این کار رو بکنم لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •