...
![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
بچه ها کسی قیمتش رو تو تبریز داره ؟!
راستی ،
دوستانی که Omina HD دارن و قصد هک کردنش رو دارن به تاپیک زیر سر بزنن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استحکام گوشی چطوره؟(اونهایی که دارن جواب بدن)
يه سوال داشتم
اين گوشي موبايل تركر داره يا نه اگه داره كجا بايد فعال بشه؟
سلام
فکر کنم روی جاواهای سامسونگ بود
ولی اگر گوشیو داری تو SETTING یه نگاه بنداز یا یه سرچ بزن .
سلام!
نینجا جان به دادم برس ....
(میبخشید پست نامربوط میزنم)
اینکه i8910 با باتری فول، فقط یک و نیم یا نهایتا دو ساعت فیلمبرداری میکنه برای بنده یه خرده مشکل سازه؛ با توجه به اینکه یه خرده برای خرید گوشی عجله دارم و با توجه به اولویت های زیر چه گوشی ای پیشنهاد میکنید:
1. دوربین (عکاسی و فیلمبرداری)
2. باتری
3. حافظه داخلی (برای نصب برنامه های متعدد) و جانبی (برای فیلمبرداری و آرشیو اطلاعات)
به طور خلاصه: یه گوشی که بتونم حداقل سه چهار ساعت فیلمبرداری باکیفیت (کیفیت قابل قبول مثل N95 8G یا بالاتر) باهاش داشته باشم و از نرم افزارهای مختلف مثل ماشین حساب مهندسی، دیکشنری، آلارم پیشرفته، کتاب های الکترونیکی، نرم افزارهای مذهبی و .... در اون استفاده کنم. ضمنا بتونه دو سه سال در شرایط سخت و پرکار واسم کار کنه.
قیمت گوشی هم از i8910 گرونتر نباشه (ترجیحا حدود 600 تومان یا کمتر).
سؤال جانبی:
N97 و N86 و N85 با یک بار شارژ باتری چه مدت میتونند فیلمبرداری کنند؟
.
Last edited by Dadshah; 25-08-2009 at 18:36.
فیلم برداری در حالت hd فشار خیلی زیادی به سخت افزار گوشی میاره و نباید انتظار داشته باشی با این حجم بتونه مدت زمان زیادی فیلم برداری کنه
ولی اگه بزاریش رو حالت d1 که بازم کیفیت خیلی عالیی داره شاید بتونی 3 تا 4 ساعت فیلم بگیری که نسبت به hd روونترم هست یعنی میشه گفت روونترین فیلم برداریو تو این حالت در بین کل گوشیها داره
اینم لینکشه :
ببین راضیت میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hasanmotori; 25-08-2009 at 19:01.
فریمور جدید از دید فرید از موبایلستان :
این فیرمور برای اپراتور سوئیسی SwissCom هست و موقع استارت گوشی به جای آرم سامسونگ آرم این اپراتور میاد.
زبان پیش فرض هم سوئیسی هست که دردسری داشتم برای تبدیلش به انگلیسی ( آخه سوئیسیم اصلا خوب نیست)
اما مصرف باتری دقیقا همانطور که تعریف شده بود خیلی بهتر شده بطوری که از ظهر ساعت 12 حدودا تا الان که بعد از فلش مداوم باهاش کار کردم یک خط هم کم نشده
سرعت گوشی فوق العاده هست و هیچ تاخیری در منوها نداره به خصوص فیرمور سابق گوشی من در قسمت مسیج یه خورده تاخیر داشت ولی این مشکل حل شده
صدای فیلم برداری خیلی خوبه کیفیت عسکها و فیلم هم همینطور
موقع بالا اومدن گوشی حدود 160 مگ رم آزاد داره که نسبت به 130 مگ سابق خیلی بهتر شده.
به راحتی هم کامل هک شد و از این نظر هم مشکلی نداره
سلام کسی نبود فولدر سامسونگ... رو از گوشی برام آپ کنه؟
راستی تازگی ها این کلید قفلم یه جوری شده درست کار می کنه ولی بعضی از وقتا یه صدایی کوچیکی میده بعضی وقتا هم کاملا بیصداست به نظرتون مشکلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)