کمی توی انتخاب مکان برای مباحثتون دقت کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمی توی انتخاب مکان برای مباحثتون دقت کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان شاید یه لپ تاپ مینی بخوام بگیرم و بین asus و dell موندم
برای کارای معمولی و بیشتر به عنوان همراه
میخوام گرم نکنه با دوام باشه خلاصه توپ کار کنه (شاید طی روز خیلی روشن باشه)
توی آیسوس 1001pq رو در نظر دارم و توی دل هم زیاد از مدل هاش اطلاع ندارم ولی برام طراحی و زیبایش خیلی خیلی مهم و توی گوگل سرچ کردم دلبیشترین طراحی های زیبا رو روی لپ تاپ داره ولی توی بازار (تهران) خیلی زیاد پیدا نمی شه شاید 2-3 مدل طرح دار ولی این اواخر این مدلی که پایین گداشتم خیلی پشت ویترنی ها دیدم جالبه بد نیست ولی فکر کنم ویندوزش بچه گونست !! آره؟؟
![]()
بله خریدن من هم خریدم
مولتی تاج داره
صفحه این مدل 15.6 اینچیه
سلام دوستان.
من میخوام یه نت بوک dell بخرم بیشتر برای کارهای اینترنتی ولی یکی از دوستانم بهم گفت که نمیشه نت بوک رو به اینترنت ADSL وصل کنی! خواستم بپرسم این حرفش درسته؟
اصلا اینطور نیست اکثر نت بوک ها هم wi-fi دارن که میشه به صورت بیسیم به اینترنت وصل شد، هم پورت lan دارن که وصل میکنی به مودم، من نشنیدم که نت بوکای امروزی هیچکدوم از اینارو نداشته باشن، خیالت راحت برو بخر
سلام
.
.
.
کسی از سایت رایان صبا خرید کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از سایت های دیگه بخری یهتره این جزو گرون فروش هاست
از سایت های خرید و فروش اینترنتی فقط و فقط کیمیا آنلاین رو قبول دارم چون واقعا" قیمتاش پایینن
من هم چندین بار ازش خرید های گرون کردم
سلام . یه راهنمایی سریع می خواستم بکنید که واسه سیستم های زیر چه لپ تابی می خوره؟
cpu:core i5 -2.6 up to 2.8
cach : 6
grfic :ATI 1024
ram:4 ddr3
hard:320
اندازه و وزنش زیاد فرقی نمی کنه . پولم هم بین 800 الی 1.100 هست . بد جوری هم عجله دارم . سیستم های دیگه هم باشه خوبه
همچین مدلی تو این رنج وجود نداره !!!!!!
کش 6 فقط رو core i7 هست!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)