من با گیم پد معمولی بازی می کنم , مشکلی ندارهدسته که فکر کنم یکی از بچه ها گفته بود باید xbox باشه(دقیق نمی دونم توی پستهای قبلی زیاد دربارش بحث شد)
من با گیم پد معمولی بازی می کنم , مشکلی ندارهدسته که فکر کنم یکی از بچه ها گفته بود باید xbox باشه(دقیق نمی دونم توی پستهای قبلی زیاد دربارش بحث شد)
والا من که مشکلی با ATI ندارم.. نمیدونم شما چی میگین..
نه مشکل فرم دارم.. نه کنترل.
با آخرین رزلوشن هم دارم بازی میکنم.. این عادت منه.
گرافیک من. ati 4890 2gb sapphire
cpu . eq9770
main . asus p5q3 deluxe wifi
هیچ مشکلی که شما ها میگید نداشتم.
بمانــــد که GRID چیزه دیگه ای ها....!!!!
شاید به خاطر cpu چهار هسته ای که داری !!! الان برو تو فروم ea همه ی دنیا دارن به ea فحش میدن . الان یه تاپیک اونجاست که فقط واسه این مساله با کارت های ati درست شده . تا الان هم هیچ راهی براش پیدا نکردن
سلام
من تازه این بازی را خریدم/ یه چند تا سوال دارم/
در بازی یه چند تا نقطه دیده میشه. نه خیلی زیاد که بگی نمیشه بازی کنی زیاد نیست باید دقت کنی تا ببینیشون.
یه زره عکس العمل بازی کمه. وقتی میری توی car shop ماشین ها را خیلی دیر عوض میکنه؟؟؟
من تنظیمات بازی را روی آخرش تنظیم کردم/
یه سوال دیگه. توی این بازی ماشین اسپرت نمیکنه؟ توی شهر نمیگرده؟ اگر ماشین را بزنی به درو دیوار خراب بشه ازت امتیاز کم نمیشه/.؟
ممنون از همه دوستان.
مشخصات سیستم من:
CPU:Core 2 Duo E:8400
RAM:2GB DDR2
VIDEO:GeForce8600GT DDR2
درسته سرعت نشون دادن ماشینها کم هستش..
شما می تونی از پچ هایی که در صفحات قبل هستش استفاده کنی..ماوس هم میاد. راحتر میشه.
اگه به درو دیوار بزنی...نه امتیاز کم نمی کنه چون دیگه عقب افتادی.
اسپورت هم میکنه باید بری به قسمت visocal اگه درست نوشته باشم . می تونی طراحی روی ماشین هم بکنی.
سیستمت هم خوبه ولی کم کم باید ddr2 کنار گذاشته بشه.
شما دقیقآ مشکلتون با چیه ؟؟
با بازی .. ؟ یا اینکه با ATI مشکل دارید ؟؟
شاید من بتونم راهنمائی کنم..
من تنها مشکلی که اسمش رو مشکل نمیشه گذاشت اینه که دمای کارتم وقتی shift بازی میکنم به 95 هم میرسه..
به خصوص تو ریس هائی که تعداد ماشین ها زیاده..
ولی واسه بازی مشکلی پیش نمیاد..
این در صورتیه که من حتی resident evil 5 هم که بازی میکنم یا GRID دما بیشتر از 80 نمیشه..
بیشتر توضیح بدید ما هم بفهمیم.
سلام
دوست من من مشکلی نداشتم![]()
من نگفتم شما داشتی ؟؟؟؟
سلام
من نصب کردم ، بسیاررررررررررر مزخرف هستش
1- چرا موضوع نداره؟ ورژن قبلیش موضوع داشت مثلا یه بار دزد میشدی ، و پلیس دنبالت میکرد... یه بار پلیس میشدی و دنیال دزد میرفتی... یه بار مسابقه میدادی... خلاصه متنوع بود! داستان هم داشت... اما این ورژن اصلا داستان نداره! همش مسابقه هستش!
2- هر کاری میکنم ، دسته بازی کار نمیکنه!
3- ماشین ها را درست نمیشه کنترل کرد... هی ماشین از جاده خارج میشه و میخوره به در و دیوار!!
4- سره پیچ ها هم سرعت ماشین کم میشه، اصلا هیجان نداره!! بسیار خسته کننده هستش
خب مسابقات توی پیست هست دیگه موضوع نمی خواد
کمی بازی کنی ، نظرت عوض میشه
در مورد دسته اطلاعی ندارم
ماشین ها همینطوری هست دیگه ، می تونی تغییرش بدی
این که سر پیچ ها ترمز بکنه به انتخاب سختی بازی در اول اون بستگی داره ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)