برای این بازی چند تا پچ اومده
کدوم بهتره
برای این بازی چند تا پچ اومده
کدوم بهتره
دوستان مرحله ای به نام B اومده میرم طرف مرحله سرعت بازی کم میشه بعضی مواقع هم قفل میکنه بعضی مواقع هم که بهش میرسم و میخوام برم توی مرحله گیر میکنه!
نمیشه رفع کرد مشکل رو؟
اصلا این بازی های جدید GTA همه مسخره هستن خیلی دنگ و فنگ دارن بازیش نکنید من تو بازی The Ballad Of Gay Tony بازی کردم 3 ماموریت مونده بود حو صلم سر رفت Uninstall کردم. Sucks Sucks Sucks GTA Sucks
Last edited by radar khoob; 15-08-2010 at 14:27.
کجاش مسخره هست؟!اصلا این بازی های جدید GTA همه مصخره هستن خیلی دنگ و فنگ دارن بازیش نکنید من تو بازی The Ballad Of Gay Tony بازی کردم 3 ماموریت مونده بود حو صلم سر رفت Uninstall کردم. Sucks Sucks Sucks GTA Sucks
بازی به این قشنگی
شما دوست نداری فکر نکن هیچکی دوست نداره
در ضمن یه کمی هم با ادب تر باش!
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
از gta 1 گرفته تا همین iv و eflc همشون خداییش قشنگن
100000000000000% تائید میشه!جاش مسخره هست؟!
بازی به این قشنگی
شما دوست نداری فکر نکن هیچکی دوست نداره
در ضمن یه کمی هم با ادب تر باش!
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
از gta 1 گرفته تا همین iv و eflc همشون خداییش قشنگن
واقعا جی تی ای یکی از بهترین بازی هایی هست که تاحالا بازی کردم
یکم هم با ادب تر باش اگه شما دوست نداری دلیل نمیشه بهش فحش بدی و توی این تاپیکی که 144 صفحه جلو رفته چیزی بگی
بچه ها كسي يه لينك سالم از بهترين كرك razor نداره كه بشه راحت دانلود كرد؟
يا اگه كسي كرك براش جواب داده ميتونه يه جا آپلودش كنه؟
خواهشا كمك كنيد![]()
دوست عزیز چه ورژنیه بازیتونبچه ها كسي يه لينك سالم از بهترين كرك razor نداره كه بشه راحت دانلود كرد؟
يا اگه كسي كرك براش جواب داده ميتونه يه جا آپلودش كنه؟
خواهشا كمك كنيد![]()
روي EFLC.exe نوشته 1.1.1.0
و روي LaunchEFLC.exe نوشته 0.1.0.0
ديگه نميدونم منظورتون كدومش بود؟
Last edited by silent mj; 12-08-2010 at 17:39.
سلام به همه
من تا آخرای بازی رو انجام دادم ولی بعد ویندوزم خراب شد سیو بازی رو برداشتم حالا ویندوز جدید زدم وقتی سیو رو میزارم سر جاش تو بازی ارور میده میگه لود نشد لطفا هارد خود را چک کنید
ویندوز قبلی xp sp3 الان باز همون
فک کنم تنظیمات xlive رو ورنداشتم چیکار کنم؟
سلام
براي اينكه بازي راحتتر اجرا بشه ميخوام سايه هاي بازيرو از بين ببرم ولي هرچي مگردم نيست اصلا يه همچين گزينهاي داره ممنون ميشم كمكم كنيد
Last edited by oomidd; 12-08-2010 at 07:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)