تنضیمات هندلینگ gta VI رو دستکاری میکنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
میخوام ارتفاع ماشینهارو کم کنم
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
لطف کنید نگید بگرد.خیلی گشتم
اگه میشه کمک کنید
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
تنضیمات هندلینگ gta VI رو دستکاری میکنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
میخوام ارتفاع ماشینهارو کم کنم
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
لطف کنید نگید بگرد.خیلی گشتم
اگه میشه کمک کنید
هر كسي كه سوار ماشين نميشه عزيزم فقط خانوم چيزا![]()
خوب همون خانوم چیزا رو چطوری باید سوار کنم؟
پمپ بنزین و سرعت سنج+نشان دهنده ضربه خوردگی ماشین:
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=5538
توضیحات:
چراغ خطر ماشین با Control+H روشن/خاموش می شود
چراغ اصلی هم با Control+Z روشن/خاموش می شود-البته فقط در شب کار میکند
برای سوخت گیری؛به کنار یک ایستگاه بنزین بروید و سپس دکمه R را بزنید
ماشین هم با نگه داشتن F در بازی با صدای ترمز دستی خاموش میشود اما این مد هم میتواند با دکمه Control+R ماشین را زودتر خاموش کند
خودِ مُد هم با Control+O خاموش/روشن می شود
سرعت سنج هم با Control+S نمایان/پنهان می شود
عـقربه نشان دهنده سوخت خودرو هم با Control+J نمایان/پنهان می شود
مقدار آسیب بر موتورِ وسیله نقلیه هم با Control+E نمایان/پنهان می شود
با دکمه Control+Q هم مقدار سوختی که زدید؛ذخیره میشه
و با دکمه Ctrl(Control)+W هم دو باره سوخت رسانی بکنید.
یکی به من بگه این مد رو چجوری نصب کنم والا ما هرکاری میکنیم این کار نمیکنه یا اگه میشه یه مد بدید که شبیه همین باشه
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم با چه برنامه ای میشه ماشین به بازی gta IV اضافه کرد .تو تاپیک چندین صفحه هم خوندم ولی برنامه ای برای این کار پیدا نکردم .ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه.اگه چنین برنامه ای هست برام بزارین
سلام من میخوام همیشه تصویر مثل سمت چ÷ باشه
الآن هم که میبینین اینجوری درست کردم بین خونم وخیابون واستادم
خیلی ممنون
سلام دوستان
بعد از مدتها دوباره این بازی رو نصب کردم(البته فعلا مشکل دارم و اجرا نمیشه)اما چون خیلی وقت بود بازی نکرده بودم یادم رفته برای ادیت بازی و اد کردن ماشین ها نیاز به آپدیت بود یا نه؟؟اگه لازمه لطفا لینک بهترین آپدیت رو بدید(حجم زیر 100 مگ بود بهتره)و اون نرم افزار که برای import ماشین استفاده میکردیم رو هم لطفا دوباره بدید.چون مال من پاک شده.
مرسی
[QUOTE
ارتفاع یک ماشین توی gta VI رو چطوری میارن پایین؟؟؟؟
][/QUOTE]
من اون اولا که تازه این بازی اومده بود و بازی میکردم با هندلینگ ادیتور این کارو میکردم اما الان خودمم ندارمش!
بگردی پیدا می کنی.
Last edited by grand theft auto; 18-02-2010 at 13:14.
خب ببینید منم به زودی دوباره نصبصش میکنم و میدونم که ارتفاع ماشینو از handling.dat عوض میکنن
هر کی واسه این بازی mod میخواد برهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که تنظیم ارتفاع با فایل هندلینگ که تو محل نصب بازی هست رو بلد نیستم.هندلینگ ادیتور خیلی کارو راحت تر کرده.
اگه توی نصب کردن مد ها اشکال دارین به گوگل مراجعه کنید و البته اگه انگیلیسی تون قوی نیست از خود گوگل استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)