کاملا تایید می شه؛ البته من فیلیپسشو خریدم انصافا ته کیفیت بود!!! ( ولی خب هرگز به پای سونی نمی رسید )از اون حلقه دور گوشی ها با سیم جمع کن بگیری که دیگه می ترکونه!!!
شاد باشین![]()
کاملا تایید می شه؛ البته من فیلیپسشو خریدم انصافا ته کیفیت بود!!! ( ولی خب هرگز به پای سونی نمی رسید )از اون حلقه دور گوشی ها با سیم جمع کن بگیری که دیگه می ترکونه!!!
شاد باشین![]()
سونی سنتر دیگه کجاست ؟؟؟ هاااااااااااااا ؟؟؟
ای که گفتی یعنی چه ؟؟؟
داداش این شهرستانی ها رو هم رعایت کنید دیگه !
دلمون میخواد اما نمیتونیم بریم بخریم ...
مرکز خرید سونی دیگه!!!
یکیش فروشگاه پلاگ اند پلی در خیابون جمهوری هست.
شاد باشین![]()
عزیز مگه من تهران که میگی "این شهرستانی ها رو هم رعایت کنید دیگه ! "؟ من خودم ساکن ارومیه هستم! اینجا که حداثل 5 6 تا سونی سنتر(فروشگاه رسمی سونی) هست که از ریشتراش بگیر تا تلورزیون و هدفون و لپتاپ و ... سونی رو میفروشند!
فروشگاه پارس الرمس. روبروی بازارهای پردیس 1 و پردیس 2
شاد باشین![]()
مطمئنی ؟
من میخوام یه چیزی باشه که بره تو گوشم کیپ وایسه مثه سونی اریکسون که حالت ارتجاعی داره و میره تو گوش کیپ میشه
به این مدلی که می خوای می گن هندزفری لوله ای عزیز...بله. یادم میاد سونی یه مدل داشت که از همین لوله ای ها بود؛ سیم جمع کن داشت و روی خود هندزفری حلقه داشت که افزون بر این که توی گوش فیت می ایستاد، حلقه اش که دور لاله گوش می افتاد جوری محکمش می کرد که حتی با دویدن سنگین هم نیافته...
شاد باشین![]()
سلام مجدد
1- دوستان من اين گوشي رو وقتي تكون ميدم يك صدايي از توش مياد! اول به نظرم اومد كه شايد براي سنسور تغيير وضعيت صفحه باشه اما بعد شك كردم ! آيا براي شما هم به همين صورت هست ؟
2- بعد مسئله فارسي نويسي و اين ها هست كه مي دونم آموزشش وجود داره فقط stable ترين فريموري كه اومده و فارسي رو هم ساپورت ميكنه رو ممنون ميشم معرفي كنيد.
با تشكر
اون صدا مال ضامن پشت نمایشگر هست که وقتی باز میشه نمایشگر بهش تکیه میکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)