سلام
1- این بازی نیاز به آپدیت نداره ( مگه اینکه ورژن داشبوردت قدیمی باشه و همچنین LT + قدیمی باشه ) LT 1.9 به بالا هر دو بازی رو اجرا میکنن
2- کنسول 360 فقط کدک های خاصی رو اجرا میکنن به فرمت های Mpeg 2 , xvid , divx , wmv , Mpeg 4
3- خیر
سلام
1- این بازی نیاز به آپدیت نداره ( مگه اینکه ورژن داشبوردت قدیمی باشه و همچنین LT + قدیمی باشه ) LT 1.9 به بالا هر دو بازی رو اجرا میکنن
2- کنسول 360 فقط کدک های خاصی رو اجرا میکنن به فرمت های Mpeg 2 , xvid , divx , wmv , Mpeg 4
3- خیر
rootیعنی اون فضای اصلی فلش یعنی وقتی تو my computerروی آیکون مربوط یه فلشت کلیک میکنی و یه صفحه باز میشه اون صفحه که صفحه اصلی فلش هستrootمیگن
فریم ویر هم یه فایل هست که تو ایکس باکس روی درایو برای خوندن درایو ها نصب شده ولی چون ما ها کپی بازی میکنیم یه نوع فریم ویر دیگه موسوم بهLt+میریزیمروی درایومون که تو مدل های مختلف این کنسول کار سخت تر یا آسون تر هست
سلام دوستان عزیز
آقا تو رو خدا یه جوانمرد پیدا شه به من کمک کنه، خیلی برام مهمه
من آپدیت LT 2 رو دادم بیرون زدن
حالا save های بازی هام رو داشبورد ایکس باکسم تو حافظه داخلی دستگاه و فلش مموری که داشتم دیده میشه ولی هیچ کدوم تو هیچ بازی ای اجرا نمیشه !!
انگار که اصلا نیست !!!
دارم داغون میشم
کمک کنید
save جدید که میزنم همه چیز عادی و درست اجرا میشه ، اما save های قدیمی هست ولی اجرا نمیشه
سلام
من داشتم کنسول رو اپدیت می کردم که وسط اپدیت ارور داد Cant read the update from disc.please reinsert the to continue اما هر چی دیسک رو دوباره می زارم داخل ارور میده
حتی دیسک را در میارم کنسول را روشن می کنم اما دوباره همین ارورا میده
باید چکار کنم؟
Update هم مال بازی Spiderman Auh frontieres du tamps بود
Last edited by new evil; 27-10-2011 at 01:01.
تاریخ عرضه این بازی مربوط به آپدیت جدید این کنسول میشه که اگه کپی خور دستگاه رو به روز نکرده باشین این مشکل براتون پیش میاد.
در واقع الان کنسول شما فقط بازی های اصل رو run میکنه.
باید کنسول رو به آخرین LT که ورژن 2.0 هست آپدیت کنید .
هزینه هم در حدود 6 الی 10 تومن هست.
سلام اگر هر کسی آپدیت lt+2 رو داره برام بذاره
سلام خدمت اساتید
دستگاه xbox 360 arcade رو با آخرین آپدیت که تو صفحه اول همین پست اول گذاشته بودین یعنی با 2.0.13604.0 آپدیت کردم ولی از اون موقع به بعد هیچ بازی رو اجرا نمیکنه حتی بازیهای قدیمی و جدید رو و دستگاه مانند اینکه ریست بشه مدام اونجوری میشه و فقط آرم رو نشون میده لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟
سعید؟؟؟ دقت کن تو رو خدا
دوست عزیز ، اگه از روی دیسک آپدیت کردین احتمالا از این ایراد ها پیش میاد... فایل آپدیت جدید رو روی فلش بریزین و بزنین به کنسول ، ببینین چی میشه... اگه نشد بدین بیرون...
دوست عزیز ظاهرا پست های قبلی رو ندید. اول lt+2 بعد آپدیت با همون دیسک که اولین بار میخواستید باهاش آپدیت کنید چون با هیچ راه دیگه ای اجازه آپدیت نمیده حتی فلش و آنلاین وحتی بازی های دیگه.
سلام
یکی امکانات این اپدیت اکتبر 2011 رو بزاره .
نصبش کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)