تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 144 از 1135 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

همیارنت که افتضاحه

سرویس رایگان شبانه که نداره

در کل در شیراز فکر می کنم شاتل از همه بهتر باشه

با شاتل دوستان اکثرا شبها از 1 تا 7 صبح بین 1-2 گیگ دانلود دارند ولی من که حوصله را ندارم صبح ساعت 6-7 یک چیزی بین 200-250 دانلود می کنم

البته منطقه به منطقه هم فرق می کنه ولی موارد بالا برای حدود 90% مناطق شیراز صدق می کنه
    ولی مثل اینکه سرعت اکو 128 هم تو شیراز با یک روشی سرعتش میره بالا یعنی تو تهران که اینه وگرنه باید 250-300 مگ دانلود داشته باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

آقا من نمی دونم شما ها چیکار میکنید که سرعتتون بالا هست ولی تو تهران اکو 128 بیشتر از 300 مگ نمیشه گرفت تو شب . راستی یکی از رفیقام تو شیراز از همیار نت استفاده میکنه میگه بد نیست نظر شما چیه؟
    فکر کنم توی تهران به خاطر بالا بودن بیش از حد ترافیک در مراکز مخابراتی مختلف بین ساعات 1 تا 7، خود ISP سرعتهارو میاره پایین که 15-16 کیلوبایت به همه برسه
    به هر حال من که از سیاست های این ISPها سر در نمیارم ...

در آغاز فعالیت meytiu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال این ارور 768 چیه که خود شرکت هم سر در نمیاره مشکل از کجاست
    هر دفعه یه جوابی میدن. دوستان گفته بودن مشکل از خط که نویز می ندازه اگه اونتوری پس چرا خودبخود دوباره وصل میشه
    کسی به این مشکل برنخورده
    خواهشاً F1

داره خودمونی میشه mhrdd_ygnh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شهر فالوده و آبلیمو و آبغوره

2

سلام دوستان یه سوال این ارور 768 چیه که خود شرکت هم سر در نمیاره مشکل از کجاست
    هر دفعه یه جوابی میدن. دوستان گفته بودن مشکل از خط که نویز می ندازه اگه اونتوری پس چرا خودبخود دوباره وصل میشه
    کسی به این مشکل برنخورده
    خواهشاً F1
    ارور 768 مربوط عدم سازگاری یوزر کاربری و پسورد با اطلاعات داخل سرور هست!!
    معمولا وقتی سرور رو ریست می کنند این مشکل پیش میاد!!
    فقط امیدوارم مشترک فن آوا نباشید
    بهتون پیشنهادمی کنم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرین!! مشکل از سرویس دهنده هست نه از شما!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

سلام.
    بچه‌ها برای سرویس 128 اکوی شاتل چه مودمی رو پیشنهاد می‌کنید. چند تا از بچه‌ها پورشه گرفتن راضین. نمی خوام خیلی قیمتش بالا باشه وایرلس هم نباشه مشکلی نیست.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام.
    بچه‌ها برای سرویس 128 اکوی شاتل چه مودمی رو پیشنهاد می‌کنید. چند تا از بچه‌ها پورشه گرفتن راضین. نمی خوام خیلی قیمتش بالا باشه وایرلس هم نباشه مشکلی نیست.
    سلام

همین الان من از ارانیک میام یه مودم ZyXEL وایرلس گرفتم که 4 گیگ هم ترافیک هدیه میدن!

به نظر من همین زاکسل بگیر 2 گیگ هم ترافیک رایگان برای مودم معمولی میدن!

برای عید هم ترافیک رایگان در نظر گرفتن!
    هديه نوروزي شاتل به اعضاي خانواده‌ي گروه شركت‌هاي شاتل
    با تبريك فرارسيدن سال نو، علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم به مناسبت عيد نوروز و آغاز سال جديد، هديه‌ي نوروزي در قالب ترافيك رايگان از سوي گروه شركت‌هاي شاتل به سرويس شما اختصاص خواهد يافت كه با توجه به نوع سرويس خود مي‌توانيد مطابق جدول زير از آن بهره گيريد.
    گفتني‌ست، از آن جايي كه بررسی آمار پشتیبانی فنی شاتل نشان می دهد دارندگان مودم ZyXEL با اختلاف بسیار زیاد، کم ترین تماس تلفنی را با بخش فنی ما داشته اند. بر اين اساس و به پاس این موضوع، كليه‌ي دوستانی که از مودم ZyXEL استفاده مي‌كنند، در بسته‌ي هديه‌ي نوروزي خود، از ترافيك رايگان بيشتري نسبت به سايرين بهره‌مند خواهند بود. اين ترافيك رايگان كه به صورت جدول زير براي مشتركين سرويس‌هاي مختلف اعمال مي‌شود، در تاريخ ياد شده در اين جدول به سرويس شما اختصاص خواهد يافت.

شرح هديه نوروزي شاتل زمان اختصاص دوره قابل استفاده
    دارندگان سرويس‌هاي ويژه آرت با مودم زاكسل 5 گيگ ترافيك رايگان فروردين1389* فروردين1389
    دارندگان سرويس‌هاي ويژه آرت با مودم غير زاكسل 2 گيگ ترافيك رايگان فروردين1389* فروردين1389
    دارندگان سرويس‌هاي اقتصادي اكو با مودم زاكسل 3 گيگ ترافيك رايگان 1388/12/24 دوره جاري**
    دارندگان سرويس‌هاي اقتصادي اكو با مودم غير زاكسل 1 گيگ ترافيك رايگان 1388/12/24 دوره جاري**

*: مطابق قوانين تجاري شاتل، بازه‌ي استفاده از ترافيك سرويس‌هاي آرت، ماه‌هاي شمسي‌ست.
    **: منظور از دوره جاري دوره ايست كه شروع آن قبل از تاريخ 24/12/1388 و پايان آن پس از تاريخ
    1388/12/24 باشد.
    ***: هداياي ياد شده، به مشتركيني اختصاص خواهد يافت كه در زمان تخصيص هديه، در حال استفاده و يا قطع به علت اتمام ترافيك باشند. گفتني‌ست، مشتريان كه درخواست تغيير سرويس ايشان در سيستم ثبت و فعال شده است، مشمول اين طرح نخواهند بود.
    ****: اين هدايا شامل مشتريان شهرهاي اراک، اردبیل، اصفهان، اهواز، آمل، بابل، بافت، بم، بیرجند، تبریز، تهران، دزفول، دماوند، دهاقان، رفسنجان، زاهدان، ساری، ساوه، سمنان، شاهرود، شهرضا، شیراز، فولادشهر، فیروزکوه، قزوین، قم، کاشان، کرج، کرمان، کوهپایه، مراغه، مرند، مشهد، میبد و ورامین خواهد بود.

برايتان ايامي به كام، نوروزي پيروز و سالي سرشار از موفقيت آرزومنديم.

گروه شركت‌هاي شاتل

7. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه yekta33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من اکو 128 گرفتم مودمم هم smcواز خود شاتل گرفتم ولی هنوز سرویسم فعال نشده شامل خواهد شد یا نه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه yekta33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به همه همین رو می گن ! اما برای من 1 هفته هم نشد ! رانژه 2-3 روزه شد و خودم هم نصبش کردم با مسئولیت خودم . 2 روز بعدش نصاب تازه بهم زنگ زد !
    میشه فایلی آموزشی تحت عنوان نصب مودم آماده دانلود نمایید ؟؟؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

من اکو 128 گرفتم مودمم هم smcواز خود شاتل گرفتم ولی هنوز سرویسم فعال نشده شامل خواهد شد یا نه؟؟؟؟
    اره اگه تا قبل از 24/12 سرویست وصل بشه!

دارندگان سرويس‌هاي اقتصادي اكو با مودم غير زاكسل 1 گيگ ترافيك رايگان 1388/12/24 دوره جاري**
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا از اینجا بگیر..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

بر حسب مودمتون می تونید بگردید نحوه نصب رو پیدا کنید ... من مودمم Linksys بود چندتا آموزش خیلی خوب بود ، گرفتم و طبق تجربیات خودم نصب کردم ...

در ضمن دوستانی که Linksys دارن آپدیت فیرم جدید هم اومده ، فکر کنم 019 بود ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •