یه سوال الان پراید89با پراید87یا88چه تفاوتی دارد؟
یه سوال الان پراید89با پراید87یا88چه تفاوتی دارد؟
اگه اصلا نمیگیره سیم آنتن قطع شده
اگر میخوای بهتر بگیره اون راهی که گفتی (تجربه شخصی ندارم ولی همین انتنش هم خوبه )
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
از چه لحاظ ؟
اگر منظورت اپشنه که هیدورلیک و abs و .... از 88 اضافه شده
تفاوت خاصی ندارن بجزء فرمون هیدرولیک و ABS واینکه الان سایپا رو مدلای 89 ضبط CD میبنده که روی مدلهای 88 نیست.
ماله منم که مدل 88 هست نداشت.
دزدگیر قدیمی شده و یه چیز ابتدایی می باشد چون روش خنثی کردن اونو خیلی ها بلد هستنامروزه اکثرا قطع کن می زارن تو ماشیناشون چون هنوز کلکش پیدا نشده
مال من 88 .. ضبطش cd
ضبط شانسیه
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
کیفیت پایین اومده ... یعنی 86 از 87 بهتره و 87 از 88 بهتره و 88 از 89
کیفیت پایین اومده ... یعنی 86 از 87 بهتره و 87 از 88 بهتره و 88 از 89[/QUOTE]
هیچ ارتباطی نداره !!!!!
بله اگر مثلا شما پراید کره ای رو با جدید ها مقایسه میکردی یه چیزی
کلا تولیدات داخلی خصوصا پراید شانسیه عجیبه ولی واقعیته شما اول که میگیری باید عیب و ایراد هاش رو رفع کنی تا ماشین بشه فقط صفره همین وگرنه در عمل هر کدوم مشکلی داره از موتور بگیر تا گیربکس و چیزهای خیلی جزیی
هیچ ارتباطی نداره !!!!!
بله اگر مثلا شما پراید کره ای رو با جدید ها مقایسه میکردی یه چیزی
کلا تولیدات داخلی خصوصا پراید شانسیه عجیبه ولی واقعیته شما اول که میگیری باید عیب و ایراد هاش رو رفع کنی تا ماشین بشه فقط صفره همین وگرنه در عمل هر کدوم مشکلی داره از موتور بگیر تا گیربکس و چیزهای خیلی جزیی[/QUOTE]
داره عزیزم ... داره قشنگ هم داره
بدنه پراید های قدیمی مثلا 84 یا 83 مستحکم تر از الانه ... نمیگم قدیمی ها بنز ولی کمی بهتره
حتی ماشین های ایران خودرو هم اینجوریه .. بدنه rd های قدیمی خیلی بهتر از roa جدیده
رفته رفته بد میشه
عیب و ایراد هم همشون دارن .. ایرانه دیگه
[/QUOTE]داره عزیزم ... داره قشنگ هم داره
بدنه پراید های قدیمی مثلا 84 یا 83 مستحکم تر از الانه ... نمیگم قدیمی ها بنز ولی کمی بهتره
حتی ماشین های ایران خودرو هم اینجوریه .. بدنه rd های قدیمی خیلی بهتر از roa جدیده
رفته رفته بد میشه
عیب و ایراد هم همشون دارن .. ایرانه دیگه
فک کنم بحث 3 سال اخیر بود نه 83-4
راجع به این هم من به شخصه چیزی نشنیدم که بدنشون فرق داشته باشه
ببخشید داره آف تاپیک میشه
Last edited by fa13; 05-07-2010 at 09:44.
پس کیفیتش بد چده پس نوشو نخریم دست دوم بهتره ممنون از راهنمایی تون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)