اینو یه جوابی بدید.مرسی
اینو یه جوابی بدید.مرسی
سلام
من میخوام برم امروز اقدام کنم برای گرفتن گواهینامه ، حالا میخواستم بدونم که حداکثر چقدر طول میکشه که امتحانش رو بدم تموم شه با توجه به اینکه رانندگی هم در حد عالی بلدم .
یعنی میخواستم بدونم بیشتر از دو ماه و نیم طول میکشه .
با تشکر .
2 ماه و نیم؟!
چه خبره؟!
شما اگر از شنبه برید سر کلاس آئین نامه تا 4 شنبه بعد بلافاصله کلاس عملی بگیرید 10 جلسه هم اون...تست شهری هم بدید شنبه یا چهارشنبه بعدش هم آئین نامه و امتحان شهری رو بدید تمام هست...کلا برای من تقریبا1 ماه شد
حدود 1 ماه دوره آموزش آئین نامه و رانندگی هستش و 15 تا 45 روز هم زمان اومدن گواهینامس. تقریبا 2 تا 3 ماه تا زمان اومدن گواهینامه طول میکشه
بنا بر آیین نامه راهنمایی و رانندگی «هر کس بخواهد با هر نوع وسیله نقلیه موتوری مثل خودروی سواری، کامیون و اتوبوس رانندگی کند، باید گواهینامه متناسب رانندگی با آن نوع وسیله نقلیه را دارا باشد و در غیر این صورت با متخلفان برابر قوانین و مقررات رفتار میشود.»
بر اساس اعلام پلیس راهنمایی و رانندگی، درصد بسیاری از تصادفات جادهای به علت عدم مهارت رانندگان در کنترل وسیله نقلیه اتفاق میافتد که این موضوع در بین کسانی که گواهینامه رانندگی ندارند بیشتر از کسانی است که گواهینامه دارند، با این حال هنوز هم کسانی هستند که رانندگی را بدون گواهینامه انجام میدهند.
بر اساس ماده ۷۲۳ قانون مجازات اسلامی، رانندگی بدون گواهینامه با هر نوع وسیله نقلیه موتوری، جرم محسوب شده و این افراد، به حکم دادگاه از رانندگی با وسیله نقلیه موتوری محروم میشوند. همینطور اگر افرادی به موجب ماده ۷ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، حد نصاب نمره منفی را اخذ کنند و یا کسانی که به هر علت گواهینامه آنان ضبط شده باشد، فاقد گواهینامه محسوب میشوند و اجازه رانندگی را ندارند.
سرهنگ جهانی معاون آموزشی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به مجازات رانندگی بدون گواهینامه میگوید: با توجه به خطراتی که رانندگان بدون گواهینامه، به علت نداشتن مهارت لازم در کنترل خودرو، پیش میآورند، قانون گذار برای بار اول حبس تعزیری تا ۲ ماه و یا جزای نقدی تا یک میلیون ریال و یا هر دو مجازات را در نظر گرفته است.
وی میافزاید: برای بار دوم تا ۶ ماه زندان برای افراد خاطی در نظر گرفته شده است. در هر حال گواهینامه برای رانندگی یکی از ملزومات رانندگی است و هیچکس اجازه رانندگی بدون گواهینامه را ندارد.
معاون آموزشی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: رانندگی بدون گواهینامه در نگاه اول به عنوان یک کجروی و یک اقدام غیر قانونی و ناهنجار از سوی راننده متخلف محسوب میشود و از نظر پلیسی افراد فاقد گواهینامه فاقد مهارتهای لازم رانندگی بوده و در صورت بروز تصادفات قطعا سهمی در علت تصادف به صورت ۱۰۰ درصدی یا ۵۰ درصدی خواهند داشت. ممکن است در تصادفات رانندگی راننده فاقد گواهینامه مقصر نباشد اما مهارتهای وی از سوی پلیس مورد ارزیابی قرار میگیرد و در صورتی که دارای مهارت هم باشد و تخلفی هم از وی سر نزده باشد باز هم به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.
منبع: تابناک
راستی اگر گواهینامه رو داشته باشی و بری المثنی بگیری تاریخ صدور کارت المثنی چه تاریخی میخوره و چقدر اعتبار داره؟همون تاریخ قبلی میخوره یا تاریخ جدید میزنن و 5 سال اعتبار از تاریخ جدید میخوره؟
10 روز که طول دوره آموزش هست و یک هفته هم کلاس های آیین نامه و بعدش میتونی بری امتحان آیین نامه و شهر رو بدی
زیر 20 روز هم امکانش هست البته اگر همون مرتبه اول قبول بشی همه رو
سلام الان هزينه اي كه براي گرفتن گواهينامه بايد متقبل بشيم چقدره؟
شما چون رانندگی بلدی میتونی بهشون بگی که اون دوره 10 روزه تست شهری رو نری!سلام
من میخوام برم امروز اقدام کنم برای گرفتن گواهینامه ، حالا میخواستم بدونم که حداکثر چقدر طول میکشه که امتحانش رو بدم تموم شه با توجه به اینکه رانندگی هم در حد عالی بلدم .
یعنی میخواستم بدونم بیشتر از دو ماه و نیم طول میکشه .
با تشکر .
مثل من که دیروز ثبت نام کردم و بهشون گفتم که خودم رانندگی رو فول بلدم،اونام گفتن که اون دوره 10 روزه رو میتونی نری
دیروز که ثبت نام کردم 105500 تومن بودسلام الان هزينه اي كه براي گرفتن گواهينامه بايد متقبل بشيم چقدره؟
یعنی شما پول اون 10 روز رو قبلا ندادی؟ 105 تمن شامل همین 10 روز شهری هم میشه هاااااا
اگ اینطور باشه از جیب میره که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)