بازم سلام
آقا کسی نيست يه سرور makerکه خودش کامل تست کرده باشه به من بده خسته شدم اينقد دانلود کردم آخرم نشد
لطفاً کمک کنيد
بازم سلام
آقا کسی نيست يه سرور makerکه خودش کامل تست کرده باشه به من بده خسته شدم اينقد دانلود کردم آخرم نشد
لطفاً کمک کنيد
ممنون از اينكه جوابمو دادين
فكر كنم منظورتون كل ديتا بيس characters هست؟
و يه سوال ديگه: ديتا بيسي كه قراره ازش استفاده كنم bllizlike هست اما دوست دارم گارد ها مثل ديتا بيس هاي ديكه ادرسي رو كه ميدن روي مپ هم با يك flag جاشو نشون بدم . لطفا راهنماييم كنين![]()
بازم ممنون
سلام
در مورد این برنامه چه کمکی میخوای؟
مشکلت کجاست؟![]()
بازم سلام دوست عزیز
من سرور دارم شما سرور رو واسه چه پچی میخوای؟
میخوای فان باشه یا بلیز؟
سلام کسی هست که بتونه کمک من کنه ؟
من منگوس 3.3.2 رو نصب کردم و وقتی میخوام این فایل هارو ایجرا کنم این Error رو میده !
به صورت عکس میزارم نگاه کنید لطفا !
لینک عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون !
![]()
سلام دوست عزیز
واسه ایم مشکلت باید نرم افزار .NET Framework 3.5 رو نصب کنی که لینک دانلودشو از سایت رسمی مایکرو سافت واست میزارم:
اینم لینک دانودش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستای عزیز:
من واسه سرور خودم یعنی www.persianwow.ir به 2تا GM با تجربه نیاز دارم. اگه کسی هست بهم خبر بده
09368951065
خیلی ممنون !
و در مورد یه چیز دیگه !
من از پست های قبل در مورد این سوالی که دارم یه چیزایی دستگیرم شد ! ولی بازم گیر دارم !
من چه طوری میتونم یه صفحه PHP بسازم برای ساختن اکانت /؟ دستوراتش رو از کجا باید گیر بیارم؟ ممنون میشم اگه جواب بدید !
یه سایت با هاست رایگان هم دارم ! ولی نمیدونم باید چه طوری تنظیمش کنم برای ساختن اکانت !
ممنون![]()
دوست من اون نرم افزار هم نصب کردم ولی دوباره همون Error رو میده !
نمیدونی دیگه از چی هست ؟![]()
سلام
فکر کنم اوون لینکی که دادمت کامل نبود آخه حجم نرم افزار حودن 300mb با بیشتر هست , شما نرم افزار NET Framework 3.5 رو از خدمات کامپیوتری ها بگیر نصب کن 100% کارت رو راه میندازه
راستی منگوست واسه چه پچی هست؟ میخوای خودم یک سرور بهت بدم؟
w w w . p e r s i a n w o w . i r<======>world Of warcraft 3.2.2a
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)