سلام ببخشید میخواستم بدونم که 96 فرسننده fm داره یا نداره ممنون
سلام ببخشید میخواستم بدونم که 96 فرسننده fm داره یا نداره ممنون
نه دوست عزیز. فرستنده FM نداره.
ميشه در بارش بيشتر توضيح بدين چون دستگاهي هست به نام گيرنده ديجيتال كه تقريبا همه كانالا رو ميگيره
شبكه 1-6 و چند تا استاني
اگه ن96 هم همين طور باشه پس بايد بتونه تلويزيون نشون بده
من با جستجوهايي كه در اينترنت داشتم و مي خواستم ببينم چه جوري ميشود باتري 1200 ميلي آمپر N95 8GB را روي N96 استفاده كرد كه اين مطلب عجيب رو پيدا كردم.
ظاهرا همين باتري BL-5F كه رو ي گوشي هاي ما هست با همان ولتاژ و ساير مشخصات ،اينبار با قدرت بيشتر 1450mah مخصوص چند تا از گوشي هاي نوكيا كه از اين نوع باتري استفاده ميكنن مثل N96 و N95 معمولي و ... توليد شده است .
اين باتري ظاهرا در ايران وجود ندارد و براي خريد بايد از سايت ebay و به كمك سايت فارسي kharidgar.com اقدام كنيم.
قيمت خود باتري در خارج 8 دلار است كه با پول پست و حمل و نقل تا در منزل ، 40000 تومان براي يكي از دوستان تمام شده بود.
من نظرات كسايي كه اين باتري رو خريده بودن (هم ايراني ها و هم خارجي ها) را خواندم و ظاهرا همه از آن بسيار تعريف كرده اند و كلي شگفت زده شده بودند و حتي نوشته بودند در شديدترين نوع استفاده از گوشي كه چيزي كمتر از يك روز (تقريبا نصفه روز) بايد آن را شارژ كنيم ،اينبار تا يك روز و نيم باتري دوام آورده !
به هر حال اگر 1450 ميلي آمپر واقعا صحت داشته باشد نسبت به باتري 950 ميلي آمپري كه روي گوشي هست ، خيلي خيلي قويتر است!!! مثلا به جاي 3 ساعت مكالمه تلفني حدودا 6-7 ساعت دوام خواهد داشت يا به جاي 4 ساعت تماشاي تلويزيون ،حدود 7-8 ساعت دوام دارد و يا به جاي 10-12 ساعت پخش mp3 با گوشي ،با اين باتري جديد حدود 20-22 ساعت دوام خواهد داشت.
حالا اومدم اينجا نظر دوستان رو در اين باره بپرسم ؟ به نظر خودم كه اين باتري 1450ma براي N96 بهتر است چون عينا همين مدل BL-5F و با همان سايز و ولتاژ و ... است ولي مي دانم كه براي گذاشتن باتري N95 8GB روي N96 (مطابق آموزشهايي كه در سايتها و فيلم آن در يوتوب ديدم) ، بايد مقداري از در باتري و خود باتري را تراشيد و بعد با فشار داخل N96 جا داد. تازه معلوم نيست كه مشخصات باتري مثل ولتاژ و غيره براي n95 8gb و n96 يكسان باشد و به گوشي آسيب نرساند.
سايتهايي كه اين مطالب را از آنها بدست آوردم را اينجا ميگذارم تا خودتان برويد . نگاه كنيد و به من كمك كنيد كه آيا ارزش اين را دارد كه همه ما N96 دارها براي خريد آن و پرداخت حدودا 40000 تومان اقدام كنيم يا خير ؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن هم اكنون در سايت خريدگر عضو شده ام ولي هنوز سفارش خريد باتري را نداده ام و منتظر نظر دوستان هستم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by agha sami; 29-04-2010 at 14:32.
سلام n96 قسمتی برای مدیریت پروفایل نداره؟
اگه نداره یه نرم افزار که expired نشه معرفی کنید![]()
به نظر من خريدنش كار خطرناكيه چون نوكيا اصلا هميچين باطري را معرفي نكرده
اين باطري به احتمال خيلي زياد چيني هست و نميشه بهش اعتماد كرد
آخه مسئله اينه كه همين باتري اصلي كه رو گوشي همه ما هست ، اون هم چينيه !
نه کی گفته؟
مال من فنلاندی اصله... توی اصل بودنش هم هیچ تردیدی ندارم حتی یه ذره.
عزيز جان باطري موبايل درسته چينيه ولي منظور برنده
شما باطريت چينيه ولي برندش نوكياست و تو سايت نوكيا نمونه اش ديده ميشه
ولي اين باطري بنظر ماله نوكيا نيست و من نمونه اش رو تو سايت اصلي نوكيا نديدم
ولی باطری من ژاپن هست .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)