ببخشید دیگه مثل اینکه همین من سوال دادم این تاپیک به قبرستان تاپیک ها منتقل شد!!!!!!
یعنی هیچکس نمی خواد جوابمو بده اینجا مثلا تاپیک
HP Pavilion DV- HDX Series اا گفت و گو و تبادل نظر
اونوقت نمی دونین تو بسته 1199 چی هست؟
free case داره یا نه؟
ببخشید دیگه مثل اینکه همین من سوال دادم این تاپیک به قبرستان تاپیک ها منتقل شد!!!!!!
یعنی هیچکس نمی خواد جوابمو بده اینجا مثلا تاپیک
HP Pavilion DV- HDX Series اا گفت و گو و تبادل نظر
اونوقت نمی دونین تو بسته 1199 چی هست؟
free case داره یا نه؟
Last edited by BBNHFAK; 09-07-2009 at 19:55.
کسانی که pavilion DV4-1106 دارن
آیا ازش راضی هستند؟
این هارد 7200 و 5400 خیلی تاثیر دارن تو سرعت اجرای برنامه و بازی ؟یا بیشتر در عمل کپی و اتقال data خودشو نشون میده؟
رم ddr3 1640 با فرکانس 1066 تفاوت داره با 800 اما نه خیلی.همینطور که سی پی یو dv6-1199 از 1640 بیشتر اما میبینی تفاوت چندانی ندارن. میمونه هارد و lcd .
خواهشن کسی از این دو مدل را داره مخصوصا 1199 در مورد این2 مورد (lcd , hard) کمک کنه.کسایی که 1199 دارن از کیفیت صفحه نمایشش رازی هستن؟تو سایت notebook chek تفاوت دارن اما نه اونقدر که بعضی دوستان بزرگش میکنن.امتیازاتی که گرفتن به صرت چشمگیری تفاوت ندارن.!!!!
من واقعا موندم در خرید یکی از این دو برند.گرافیک هم برام مهم هست اما نه اونقدر که کیفیت تصویر بد را بتونم تحمل کنم.
من فکر کنم درمورد رم داری اشتباه میکنی تفاوت عملکرد زیاد هستش همچینین قیمتش خیلی گرون تر در میاد
اگه میخوای یه سیستم خیلی خوب داشته باشی صبر کن 1640 با گرافیک 4670 بخر اگرم عجله داری 1199 در حال حاظر برای گیم بهتره
درضمن کیفیت تصویر 1199 بد نیست!!!
نصبت به 1640 ضعیف تره
سلامم..یجا قبلن مقایسه ای انجام کرده بودم.. بین DDR3 و DDr2 ..حدودن 32درصد فک کنم پهنتی باندش بیشتر بود.کلن چون DDR2 تایمینگ پایینتری داره تووی بازی خوب جواب میده.. DDR3 واسه کارهای سنگین که با حجم بالای داده سروکار داره بهتره.. چون پهنای باندش بیشتره
من هارد 7200 تو صیه می کنم چون خیلی بهتر میشه لپتاپ
والانم مثل من به مشکل بر نمی خورید
Last edited by mh.attari; 13-07-2009 at 12:48.
در مورده هارد خب بطور كلي عملكرد كلي سيستم بهتر ميشه با هارد 7200 مثلا توي بالا اومدن ويندوز يا سريعتر نصب شدن برنامه ها يا بطور كلي همون انتقال داده ها !!!!! براي بازي ها هم سرعت load شدن بازي و level ها بيشتر ميشه ولي توي افزايش frame rate بازي ها فك نمي كنم تاثيري داشته باشه يا اگر هم موثر باشه تفاوت خيلي ناچيزه !!!!!
در مورد lcd هم كيفيت نمايشگر 1199 بد نيست ولي نسبت به 1640 پايينتره بخصوص اگه زير نور آفتاب باشي و نوع lcd 1199 هم brightview infinity باشه بازتاب نور زياد آزار دهنده ست ضمنا من خودم احساس كردم يكم زاويه ديدش هم كمتره !!!!! حالا اين همه عيب بگفتي هنرش نيز بگو !!!!!! ولي اگه توي اتاق با نور معمولي بخواي از1199 استفاده كني فك نكنم دچار مشكل بشي به نظرم به گرافيك و پردازندش مي ارزه !!!
منم همون چيزي رو كه دوستمون گفت تاييد ميكنم اگه عجله داري همين 1199 رو بگير واسه ي بازي بهتره ولي اگه عجله نداري صبر كن تا 1640 با گرافيك 4670 بياد
دوستان کسی اینجا DV3-3655ee نداره ؟؟؟؟؟ ( یعنی 13 اینچ 1299 بدون بلو-ری و با LED ) لطفا اگه کسی داره مزایا و معایبش رو بگه
میخواستم ببینم این دستگاه از نظر عمر و گرما دستگاه خوبی هست؟؟؟؟؟ البته گرافیکش هم 9300 که قاعدتا باید کمتر از 1299 داغ کنه، من البته برای بازی اصلا نمیخوام.
در ضمن چرا مد شده میگن HP برد هاش زود خراب میشه؟؟؟؟؟
سلام آقایون/خانوما
یه سوال در مورد 1125
من تو همه ی سایتا دیدم گرافیک 1125 هست ddr2 و 1199 هست ddr3
بعد رفتم یه مغازه مشخصات 1125 رو پرسیدم دیدم می گه ddr3!!!!
باهاش کلی بحث کردم آخر جعبه رو نشونم داد دیدم روی مشخصات جعبه هم زده DDR3
آیا بالاخره ddr2 هست یا ddr3????
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)