تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 144 از 482 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

باشه مصطفی
    اگه تو با حرف زدن من مشکلی داری من دیگه توی این تاپیک حرف نمیزنم
    اما تو بازم نفهمیدی منظور من چیه
    چشاتو بستی و میگی چون داتک داره ارزون میده پس نتیجه میگیرم که خوبه
    اشکال نداره
    من از این شرکت میرم که خیالت راحت بشه
    اینجوری راحت میشی؟
    نه محسن جون ! من خیلی واضح نتیجه ی کلامم را گفتم ! تو چند تا راه داری :

1- معتقدی داتک بده هم سرویش هم قیمتش یعنی سرویسش به قیمتش نمیارزه ----> باید تا الآن فسخ کرده باشی و با یه شرکت دیگه باشی.

2- شرکت خوبیه درسته سرویسهاشنوسان داره ولی به قیمتش میارزه ----> پس ادامه میدم و منطقی ایراد میگیرم ( نه همه طوره ایراد بگیرم بگم سرویس بد خدمات بد پشتیبانی بد قیمت بد ، یکی بخونه میگی تو یه چیزیت هست که باز هم از این شرکت سرویس میگیری)

3- شرکت خیلی خوبیه هم سرویسش هم خدماتش هم قیمتش همه چیش عالیه ----> ادامه میدم و تعریفشو میکنم نقاط ضعفشو میگم.

تو یه چیزی بین این 3 تایی. من از این اخلاق بدم میاد که با خودت هم رو راست نیستی. یه حرفی میزنی یه جور دیگه عمل میکنی. مرد و مردونه تو یکی از اون 3 مدل بالا قرار بگیر.

من هم باز میگم از اولش تو مدل سومی بودم و نقاط ضعفشو هم همه جا گفتم میگم و خواهم گفت. و تو این 1 سال و نیم به جرأت بگم شاید بیش از 2 هفته نبوده که من از این شرکت ناراضی باشم پس با خودم و بقیه رو راستم همه چیز را رک میگم مثل الآن:

من سرویس 256 نامحدود دارم منطقه مخابراتی 7تیر عالیه سرعتم در 98% مواقع روی 31 / 7 کیلوبایت هست نهایتا تا 30 پایین میاد تو اون 2% باقی ! قیمت هم دارم مثل 1 سال و نیم پیش حدود 27 تومان پرداخت میکنم .

دقت کنید: من با این اوصاف باید آدم دروغگو و احمقی باشم که بگم داتک بده. پس بازم میگم داتک دمت گرم !

ولی به موقعش انتقاد میکنم نقاط ضعفشو میگم و اگر به خاطر کنجکاوی خودم و شماها نبود اصلا امروز شرکت نمیرفتم.

خلاصه ی کلام : من ارادتمند همتونم هستم.

داره خودمونی میشه hheadshoter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام !! من از 4-5 روز قبل از روز قدس سرعت اینترنتم کم شده !! با سرعت 256 . 20 KB داناود دارم !! پینگم توی بازی Counter-Strike شدیدا بالا رفته !! دوستان اگه یه راهنمایی بکنین ممنون میشم !!

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه محسن جون ! من خیلی واضح نتیجه ی کلامم را گفتم ! تو چند تا راه داری :

1- معتقدی داتک بده هم سرویش هم قیمتش یعنی سرویسش به قیمتش نمیارزه ----> باید تا الآن فسخ کرده باشی و با یه شرکت دیگه باشی.

2- شرکت خوبیه درسته سرویسهاشنوسان داره ولی به قیمتش میارزه ----> پس ادامه میدم و منطقی ایراد میگیرم ( نه همه طوره ایراد بگیرم بگم سرویس بد خدمات بد پشتیبانی بد قیمت بد ، یکی بخونه میگی تو یه چیزیت هست که باز هم از این شرکت سرویس میگیری)

3- شرکت خیلی خوبیه هم سرویسش هم خدماتش هم قیمتش همه چیش عالیه ----> ادامه میدم و تعریفشو میکنم نقاط ضعفشو میگم.

تو یه چیزی بین این 3 تایی. من از این اخلاق بدم میاد که با خودت هم رو راست نیستی. یه حرفی میزنی یه جور دیگه عمل میکنی. مرد و مردونه تو یکی از اون 3 مدل بالا قرار بگیر.

من هم باز میگم از اولش تو مدل سومی بودم و نقاط ضعفشو هم همه جا گفتم میگم و خواهم گفت. و تو این 1 سال و نیم به جرأت بگم شاید بیش از 2 هفته نبوده که من از این شرکت ناراضی باشم پس با خودم و بقیه رو راستم همه چیز را رک میگم مثل الآن:

من سرویس 256 نامحدود دارم منطقه مخابراتی 7تیر عالیه سرعتم در 98% مواقع روی 31 / 7 کیلوبایت هست نهایتا تا 30 پایین میاد تو اون 2% باقی ! قیمت هم دارم مثل 1 سال و نیم پیش حدود 27 تومان پرداخت میکنم .

دقت کنید: من با این اوصاف باید آدم دروغگو و احمقی باشم که بگم داتک بده. پس بازم میگم داتک دمت گرم !

ولی به موقعش انتقاد میکنم نقاط ضعفشو میگم و اگر به خاطر کنجکاوی خودم و شماها نبود اصلا امروز شرکت نمیرفتم.

خلاصه ی کلام : من ارادتمند همتونم هستم.
    اقا من بگم اشتباه میگم خوبه؟
    راضی میشی؟
    بیخیال میشی؟

اقا من اشتباه کردم
    داتک خیلی هم شرکت خوبیه
    خیلی عالیه.اصلا بهتر از این نمیشه
    اصلا باید تو خارج هم شعبه بزنه که خارجیام از این امکانات استفاده کنن
    هرکی از داتک اینترنت نگیره حالش خوب نیست

راضی شدی؟

4. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام !! من از 4-5 روز قبل از روز قدس سرعت اینترنتم کم شده !! با سرعت 256 . 20 KB داناود دارم !! پینگم توی بازی Counter-Strike شدیدا بالا رفته !! دوستان اگه یه راهنمایی بکنین ممنون میشم !!
    با پشتیبانی تماس گرفتی ؟! چی گفتند ؟! اگر هم نگرفتی بگیر و پا پیچ شو . ممکنه بخواد با مسائلی مثل اینکه تلفن بی سیم دارید و اسپیلیتر مشکل داره بپیچونتت ولی گیر بده بگو نه میدونم مشکل از اینها نیست و قبلا هم نداشتم از این مشکلات تا برات پیگیری کنند دقیق.

در ضمن خیلی مواقع مشکلات مقطعی هستند.

6. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از بس تاپیک ساختن که رفته صفحه دوم
    جدیدا هم سرویس ها تو ipw قطع نمیشه و همچنان می شه بخش بانک و سایت داتک رو دسترسی داشت برای پرداخت ( قبلا فکر کنم برایadsl ای ها گذاشته بودن )

این سایت pingtest.net جالبه
    راحت میشه د ترافیک تو مسیر ها رو تا حدودی از لحاظ پاسخگویی چک کرد.

8. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها جدید مقدار PING داتک افزایش پیدا نکرده؟؟؟قبلا حول و حوش 500 بود برای من رفته بالای 800 یک مدتی هم هست اینجوری شده پایین نیومده....مشکل عمومیه تو کل سرویساش یا فقط باسه منه؟

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها جدید مقدار PING داتک افزایش پیدا نکرده؟؟؟قبلا حول و حوش 500 بود برای من رفته بالای 800 یک مدتی هم هست اینجوری شده پایین نیومده....مشکل عمومیه تو کل سرویساش یا فقط باسه منه؟
    سلام . برای من الان مشکلی نداره . حدودا 200-300 هست .

Last edited by nightmare; 12-10-2009 at 15:49. دليل: عکس اضافه شد .

11. 2 کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بکس IPW دار، این سرویس شما سرعتش کم نشده؟
    واسه من 3 روزه صبح ها دانلودم روی 600 بیته، خیلی روز بزنه میشه 7 کیلو!
    میگن اثر این پارازیتاست روی سیگنال دریافتی تاثیر گذاشته، من همیشه دلتام بین 6 تا 8 بود، الان هر کاری میکنم بین منفی 1 و منفی 2 هست

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام . برای من الان مشکلی نداره . حدودا 200-300 هست .

پس احتمالا مشکل من تداخل امواج است...

هم پکت لاستم زیاده هم پینگم

بکس IPW دار، این سرویس شما سرعتش کم نشده؟
    واسه من 3 روزه صبح ها دانلودم روی 600 بیته، خیلی روز بزنه میشه 7 کیلو!
    میگن اثر این پارازیتاست روی سیگنال دریافتی تاثیر گذاشته، من همیشه دلتام بین 6 تا 8 بود، الان هر کاری میکنم بین منفی 1 و منفی 2 هست
    شماره انتن رو چک کن ببین عوض نشده چون اینجور تغییر دلتا یا بخاطر ایجاد یک مانع اساسی است یا تغییر انتن تو مودم.
    راستش من دو روزه خواستم صبح ها تست کنم هر دفعه مشکل پیش امد نشد فردا تست می کنم بهت نتیجه را می گم
    در این مدت هم شما دستت رو دور انتن مودم ببر تا کلا سیگنال گم کنه و دوباره چک کنه اگر مشکل تغییر انتن باشه احتمالا حل میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نه، با همه آنتن ها همین مشکل رو داره، من الان سرعتم مثل دایل آپ شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •