نه محسن جون ! من خیلی واضح نتیجه ی کلامم را گفتم ! تو چند تا راه داری :
1- معتقدی داتک بده هم سرویش هم قیمتش یعنی سرویسش به قیمتش نمیارزه ----> باید تا الآن فسخ کرده باشی و با یه شرکت دیگه باشی.
2- شرکت خوبیه درسته سرویسهاشنوسان داره ولی به قیمتش میارزه ----> پس ادامه میدم و منطقی ایراد میگیرم ( نه همه طوره ایراد بگیرم بگم سرویس بد خدمات بد پشتیبانی بد قیمت بد ، یکی بخونه میگی تو یه چیزیت هست که باز هم از این شرکت سرویس میگیری)
3- شرکت خیلی خوبیه هم سرویسش هم خدماتش هم قیمتش همه چیش عالیه ----> ادامه میدم و تعریفشو میکنم نقاط ضعفشو میگم.
تو یه چیزی بین این 3 تایی. من از این اخلاق بدم میاد که با خودت هم رو راست نیستی. یه حرفی میزنی یه جور دیگه عمل میکنی. مرد و مردونه تو یکی از اون 3 مدل بالا قرار بگیر.
من هم باز میگم از اولش تو مدل سومی بودم و نقاط ضعفشو هم همه جا گفتم میگم و خواهم گفت. و تو این 1 سال و نیم به جرأت بگم شاید بیش از 2 هفته نبوده که من از این شرکت ناراضی باشم پس با خودم و بقیه رو راستم همه چیز را رک میگم مثل الآن:
من سرویس 256 نامحدود دارم منطقه مخابراتی 7تیر عالیه سرعتم در 98% مواقع روی 31 / 7 کیلوبایت هست نهایتا تا 30 پایین میاد تو اون 2% باقی ! قیمت هم دارم مثل 1 سال و نیم پیش حدود 27 تومان پرداخت میکنم .
دقت کنید:
من با این اوصاف باید آدم دروغگو و احمقی باشم که بگم داتک بده. پس بازم میگم داتک دمت گرم !
ولی به موقعش انتقاد میکنم نقاط ضعفشو میگم و اگر به خاطر کنجکاوی خودم و شماها نبود اصلا امروز شرکت نمیرفتم.
خلاصه ی کلام : من ارادتمند همتونم هستم.
.gif)