تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 394 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنونم .می دونم من خیلی دارم اماتور بازی در میارم، شرمنده.این کد پیجو کجا باید پیداش کنم تا بتونم تنظیمش کنم؟اخه خیلی حیاتیه برام.داداشم سربازه،خیلی هم فیلم بازه.حوصله اش خیلی سر میره،این پلیرم کادو براش گرفتم،بهشم گفته بودم که فیلم با زیر نویس فارسی کلی برات میریزم بشینی نیگاشون کنی،هر کاری میکنم درست نمیشه:( نمیدونم چی کارش کنم اخه.میشه یه راهنمایی کلی بکنین؟
    imtoo:یه دایره رنگی بالاست اونو بزن یه منوی جدید میاد فونت رو اونجا میتونی تغییر بدی
    xilisoft:>Tools

2. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adel3532's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام مجدد به شما seymour جان!
    با عرض معذرت یه سوال داشتم
    میخام یه پلیر بخرم . تنها چیزی که برام مهمه کیفیت صداشه . قیمتش اصلا مهم نیست . فقط کیفیت صداش آخرش باشه.ظرفیت هم تا 8 gig کافیه . یه چیزی که خیلی مهمه برام اینه که صداش گرم باشه . نکته ی دیگه اینکه بعضی از پلیر ها صداشون یه جوریه که آدم احساس می کنه تو یه محیط بزرگ داره موسیقی گوش میده . یه اصطلاح اصوات از دور به گوش می رسن نه از نزدیک که احساس کنی مثلا گیتار الان دقیقا کنار گوشته !من دوست دارم صدا هم گرم و دلنشین باشه هم اینکه به اصطلاح خودمونی صداش پخش باشه و از نزدیک نباشه
    خودم نظرم Ipod tuch-sony X-cowon S9-cowon O2-creative zen x-fi2 هستش . اگه ممکنه شما هم نظر خودت رو بگو و اینا رو بر اساس ملاک هایی که گفتم برام دسته بندی کن لطفا (اگر هم خودت مدل خاصی به نظرت رسید که از اینا بهتر بود بگو لطفا) بازم میگم فقط کیفیت صدا مهمه . بهترین کیفیت ممکن . لطفا قیمت مدل رو هم لطف کن برام بنویس . خیلی ممنون
    Last edited by adel3532; 19-04-2010 at 12:31.

4. این کاربر از adel3532 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مجدد به شما seymour جان!
    با عرض معذرت یه سوال داشتم
    میخام یه پلیر بخرم . تنها چیزی که برام مهمه کیفیت صداشه . قیمتش اصلا مهم نیست . فقط کیفیت صداش آخرش باشه.ظرفیت هم تا 8 gig کافیه . یه چیزی که خیلی مهمه برام اینه که صداش گرم باشه . نکته ی دیگه اینکه بعضی از پلیر ها صداشون یه جوریه که آدم احساس می کنه تو یه محیط بزرگ داره موسیقی گوش میده . یه اصطلاح اصوات از دور به گوش می رسن نه از نزدیک که احساس کنی مثلا گیتار الان دقیقا کنار گوشته !من دوست دارم صدا هم گرم و دلنشین باشه هم اینکه به اصطلاح خودمونی صداش پخش باشه و از نزدیک نباشه
    خودم نظرم Ipod tuch-sony X-cowon S9-cowon O2-creative zen x-fi2 هستش . اگه ممکنه شما هم نظر خودت رو بگو و اینا رو بر اساس ملاک هایی که گفتم برام دسته بندی کن لطفا (اگر هم خودت مدل خاصی به نظرت رسید که از اینا بهتر بود بگو لطفا) بازم میگم فقط کیفیت صدا مهمه . بهترین کیفیت ممکن . لطفا قیمت مدل رو هم لطف کن برام بنویس . خیلی ممنون
    خب اصل پاسخ رو که در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای که مطرح کرده بودی دادم...

اگه ترجیح شما صدای گرم هستش، برو دنبال cowon و کریتیو... کارای cowon اون حالتی که مدنظر شماست (و ظاهراً اشاره ات به مفهوم soundstage هستش) رو خیلی خوب تامین می کنن... مثلاً s9 از cowon که 8 گیگش حدود 260 تومنه .. xfi2 از کریتیو که 8 گیگش حدود 160 تومنه .. ضمن اینکه هدفون خوب هم نقش زیادی داره که میتونی توی تاپیک هدفونها پی بگیری اش.

* و لطف کن در یه تاپیک ادامه بده .. مثلاً این بحث رو در اون یکی تاپیک ادامه بده.مرسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به رفقا مخصوصا استاد seymour
    می خوام یه رکوردر صدا بخرم واسه ضبط صدای اساتید. می دونم خیلی تکراریه اما چند تا سوال دارم

می خوام بدونم فرق کیفیت و حساسیت ضبط px720 با sansa clip چقدره؟ یعنی می صرفه آدم بجای سانسا 2 گیگ که کیفیت پخشش خیلی خوبه و خیلی هم کوچیکه بره px720 بخره که 1 گیگ حافظه داره و خیلی بزرگتره؟؟
    واسه من پخش موزیک مهم نیست و می خوام دستگاهی که می خرم بتونه صدای ضعیف رو هم از فاصله دور ضبط کنه و ضمنا بیشتر از 80 تومن هزینه نکنم اما واقعا بین این 2 تا تفاوت زیادی هست؟؟

سوال بعدی اینکه توی مشخصات px720 «وشته میکروفون مونو است. می خوام بدونم واقعا اینجوریه و اگه اینجوری باشه بهتر نیست بیشتر پول بدم و ux200 بخرم؟

اگه کسی px720 داشته ممنون می شم تجربه کار باهاش رو بگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چجوری میشه تو iriver E150 تو پخش موزیک lyric رو نمایش داد . متن lyric رو به آهنگ اضافه کردم ولی هر کاری میکنم تو دستگاه پخش نمیکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض تا 80 تومان MP3

سلام

میشه لطف کنید چند مدل خوب MP3 که کیفیت ضبط صداش خوب باشه تا 80 هزار تومان معرفی کنید
    دوستی قبلا zen stone plus را بهم معرفی کرد اما مثل اینکه تو بازار نیست !

اولویتش ضبط خوب صداست برام و بقیه امکانات در درجه دوم اهمیت قرار داره

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چجوری میشه تو iriver E150 تو پخش موزیک lyric رو نمایش داد . متن lyric رو به آهنگ اضافه کردم ولی هر کاری میکنم تو دستگاه پخش نمیکنه
    چطور lyrics رو اضافه می کنی؟ از نرم افزار مخصوص اش استفاده می کنی یا نه؟ -- اگه اشتباه نکنم باید با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون متن ترانه رو ترکیب کنی با فایل موسیقی.
    سلام

میشه لطف کنید چند مدل خوب MP3 که کیفیت ضبط صداش خوب باشه تا 80 هزار تومان معرفی کنید
    دوستی قبلا zen stone plus را بهم معرفی کرد اما مثل اینکه تو بازار نیست !

اولویتش ضبط خوب صداست برام و بقیه امکانات در درجه دوم اهمیت قرار داره
    واقعاً زن استون پلاس توی بازار نیست دیگه؟ .. تهران؟ .. پاساژ ایران رو چک کردی؟ .. علاء الدین چطور؟ ..

بهرحال گزینه های خوب دیگه سری u از سامسونگ --- سری T از iriver -- اگه یه ذره افزایش بودجه میدادی با 100 تومن می تونستی سری ux از سونی هم بگیری.

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به رفقا مخصوصا استاد seymour
    می خوام یه رکوردر صدا بخرم واسه ضبط صدای اساتید. می دونم خیلی تکراریه اما چند تا سوال دارم

می خوام بدونم فرق کیفیت و حساسیت ضبط px720 با sansa clip چقدره؟ یعنی می صرفه آدم بجای سانسا 2 گیگ که کیفیت پخشش خیلی خوبه و خیلی هم کوچیکه بره px720 بخره که 1 گیگ حافظه داره و خیلی بزرگتره؟؟
    واسه من پخش موزیک مهم نیست و می خوام دستگاهی که می خرم بتونه صدای ضعیف رو هم از فاصله دور ضبط کنه و ضمنا بیشتر از 80 تومن هزینه نکنم اما واقعا بین این 2 تا تفاوت زیادی هست؟؟

سوال بعدی اینکه توی مشخصات px720 «وشته میکروفون مونو است. می خوام بدونم واقعا اینجوریه و اگه اینجوری باشه بهتر نیست بیشتر پول بدم و ux200 بخرم؟

اگه کسی px720 داشته ممنون می شم تجربه کار باهاش رو بگه
    این برمی گرده به اینکه بین یه سری فاکتورها شما واسه ات کدوم مهم تره .. خب PX720 بزرگتره از نظر سایز، اما آیا شما ترجیح میدی یه پلیر کوچکتر بخری که کیفیت ضبطش پایین تر از یه ریکورد بزرگتره؟ ..

از نظر کیفیت ضبط، سانسا قطعاً پایینتره، چون ضبط صدا یه قابلیت جانبی درش محسوب میشه ... اما وظیفه اصلی Px720 ضبط صدا هستش و امکانات و قابلیت های بیشتری در اختیارت میذاره.

در مورد ضبط مونو: اگه میخوای سخنرانی ضبط کنی و منبع صدا یه نفره، نباید خیلی فرقی بکنه این قضیه... مونو بودن ضبط صدا با توجه به هزینه ای که در این دامنه داری می کنی، دقیقاً یه ضعف نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

چطور lyrics رو اضافه می کنی؟ از نرم افزار مخصوص اش استفاده می کنی یا نه؟ -- اگه اشتباه نکنم باید با برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون متن ترانه رو ترکیب کنی با فایل موسیقی.

واقعاً زن استون پلاس توی بازار نیست دیگه؟ .. تهران؟ .. پاساژ ایران رو چک کردی؟ .. علاء الدین چطور؟ ..

بهرحال گزینه های خوب دیگه سری u از سامسونگ --- سری T از iriver -- اگه یه ذره افزایش بودجه میدادی با 100 تومن می تونستی سری ux از سونی هم بگیری.
    سلام
    ممنون از راهنمایتون دوست عزیز . اما من اصفهان زندگی میکنم .هر چند برای نمایشگاه دوربین های دیجیتال امدم تهران اما حوصله علاالدین را نداشتم و زود برگشتم . اگه شماه لطف کنید شماره ی یه مغازه که قیمتهاش خوب باشه را بهم پیغام خصوصی بدید که واسم پست کنه ممنون میشم و این دستگاه را برای مشتری نیاز دارم ! یه جایی که قیمتش خوب باشه برای همکار که بشه باهاش کار کرد

باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمایتون دوست عزیز . اما من اصفهان زندگی میکنم .هر چند برای نمایشگاه دوربین های دیجیتال امدم تهران اما حوصله علاالدین را نداشتم و زود برگشتم . اگه شماه لطف کنید شماره ی یه مغازه که قیمتهاش خوب باشه را بهم پیغام خصوصی بدید که واسم پست کنه ممنون میشم و این دستگاه را برای مشتری نیاز دارم ! یه جایی که قیمتش خوب باشه برای همکار که بشه باهاش کار کرد

باز هم ممنون
    اگه شما فروشنده هستی که باید بهتر از من همکارات رو بشناسی؛ چون من خودم صرفاً یه مصرف کننده و کاربر هستم..

همم -- نمی دونم والا؛مثلاً رایتک شاید داشته باشه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره اش رو داده ام.. بگرد روی وب، شماره نمایندگی های کریتیو رو راحت میشه پیدا کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •