تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 198 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما ميگين من نقش موريگان رو به عهده بگيرم؟

الان كه هيچ سمي (poisen)ندارم و اون قدرت bizzard هم نيومده . براي انتخاب كردن اعضاي گروه بايد روشون كليك كنم ديگه؟ اصلا ما سه نفريم ،منو ،alstire و موريگان ،و اون زوران كه ميگي رو ندارم . تا من بيام جادو رو انتخاب كنم ، اون دو يار ديگم ميمرن .

وسايل زياد دارم ولي زيادشون رو نميشه يوز كرد . اين بعضي از اين صندوق ها هم كه هميشه روشون يه عكس قفل هست، من نميدونم براي باز كردن اين صندوق بايد چه مهارتي داشت؟

حالا يه چند روزي تو اين مرحله گيرم.
    خب شما اشتباه داری می کنی. یعنی به جز موریگان و آلیستر کسی دیگه رو پیدا نکردین؟!
    شما دکمه space رو بزنی بازی به حالت pause میره. بعدش شما دوربین رو حتما به صورت دور کنید. حالا می تونید هر شخصیت رو فرمان بدید که چه کاری رو انجام بده. موقعی که دوباره space رو بزنید اون کارایی که گفتید رو هر شخصیت انجام میده.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خب شما اشتباه داری می کنی. یعنی به جز موریگان و آلیستر کسی دیگه رو پیدا نکردین؟!
    شما دکمه space رو بزنی بازی به حالت pause میره. بعدش شما دوربین رو حتما به صورت دور کنید. حالا می تونید هر شخصیت رو فرمان بدید که چه کاری رو انجام بده. موقعی که دوباره space رو بزنید اون کارایی که گفتید رو هر شخصیت انجام میده.
    نه كس ديگه اي نبود . دو نفر اول كه نميدونم شراب خورديم اونا مردن ،بازم چهار نفر شديم بعد از اين كه تو جنگ علامت داديم حمله كردن مارو لت و پار كردن ، اونجا هم چند نفر مردن . ديگه كسي نموند كه .

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه كس ديگه اي نبود . دو نفر اول كه نميدونم شراب خورديم اونا مردن ،بازم چهار نفر شديم بعد از اين كه تو جنگ علامت داديم حمله كردن مارو لت و پار كردن ، اونجا هم چند نفر مردن . ديگه كسي نموند كه .
    عزیزم اون شراب نبود ، خون darkspawn بود!! حالا فردا این بازی رو هم به دلیل ترویج فساد توقیف می کنند (البته اگه تا حالا نکرده باشن)

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

عزیزم اون شراب نبود ، خون darkspawn بود!! حالا فردا این بازی رو هم به دلیل ترویج فساد توقیف می کنند (البته اگه تا حالا نکرده باشن)
    تو حالا اينو ول كن ،اصلا شربت بود . جواب منو بده .

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

تو حالا اينو ول كن ،اصلا شربت بود . جواب منو بده .
    به نظرم نميشه اين بازي رو سه نفره رفت يا حداقل خيلي سخته شما حق داري انقدر مي نالي.
    اگه نظر من رو مي خواهي برگرد عقب و حداقل يكي رو با خودت همراه كن.
    راستي شما الان چند گروه رو با خودت همراه كردي؟
    ضمناً با easy داري بازي ميكني ديگه؟
    Last edited by molaali; 26-06-2010 at 08:00.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

به نظرم نميشه اين بازي رو سه نفره رفت يا حداقل خيلي سخته شما حق داري انقدر مي نالي.
    اگه نظر من رو مي خواهي برگرد عقب و حداقل يكي رو با خودت همراه كن.
    راستي شما الان چند گروه رو با خودت همراه كردي؟
    ضمناً با easy داري بازي ميكني ديگه؟
    آخه من نميدونم كه كي رو بايد با خودم همراه كنم؟
    ما همش سه نفريم.

اول نرمال ميرفتم بعد ديدم اوضاع خيطه ،easy رفتم

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

توی سفرهاتون با خیلی ها اشنا میشید که میتونید اونارو با خودتون همراه کنید یا بکشید من همه رو به چز یه نفر گرفتم که البته چون بازی اسون رو میرفتم زیاد مهم نبود تا حالا کجا ها رفتید به نظر من اینجارو بیخیال بشید برید دنبال بقیه بگردید یه نفر توی اون برجه هست یه نفر هم میخواد بکشتتون ولی میتونی بش رحم بکنی یه نفر رو باید از یه قفس در بیاری یه نفر یه کوتوله هست که بعدا باش اشنا میشی یه زن هم هست که یادم نمیاد چحوری گرفتمش LELINA رو فکر کنم تو یه مسافر خونه باش اشنا شدم در ضمن الان شما چهار نفرید خودت سگت الیستار و موریگان

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

توی سفرهاتون با خیلی ها اشنا میشید که میتونید اونارو با خودتون همراه کنید یا بکشید من همه رو به چز یه نفر گرفتم که البته چون بازی اسون رو میرفتم زیاد مهم نبود تا حالا کجا ها رفتید به نظر من اینجارو بیخیال بشید برید دنبال بقیه بگردید یه نفر توی اون برجه هست یه نفر هم میخواد بکشتتون ولی میتونی بش رحم بکنی یه نفر رو باید از یه قفس در بیاری یه نفر یه کوتوله هست که بعدا باش اشنا میشی یه زن هم هست که یادم نمیاد چحوری گرفتمش LELINA رو فکر کنم تو یه مسافر خونه باش اشنا شدم در ضمن الان شما چهار نفرید خودت سگت الیستار و موریگان
    نه ما سه نفريم . سگ نداريم

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه ما سه نفريم . سگ نداريم
    اصلا با گروه 3 نفره یه هیچ وجه نمیشه رفت. حتما باید همیشه گروهتون 4 نفره باشه.
    اگه خیلی نرفتین می تونید از اول برید.
    می تونم بهتون بگم هر شخصیت رو کجا باهاش آشنا میشید.
    به جز موریگان و آلیستر که در هر صورت توی گروهتون هستن بقیه رو اگه اشتباه کنید از دستشون میدید...

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا منم این بازی رو میخوام شروع کنم خیلی باحال بید!!
    با 4570 رو مدیوم ران میشه؟؟
    دانلود کنم یا برم بخرمش؟؟
    چنت دی وی دی ؟؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •