ممنون. اميدوارم زودتر اينجا هم برسه. اصلا سامسونگ تو مشهد نمايندگي داره؟!!! اين همه تبليغ اين گوشي و پيكسون رو در و ديوار و بيلبود هست ولي اين همه مغازه اي كه من ديدم نداشتن!!!
ممنون. اميدوارم زودتر اينجا هم برسه. اصلا سامسونگ تو مشهد نمايندگي داره؟!!! اين همه تبليغ اين گوشي و پيكسون رو در و ديوار و بيلبود هست ولي اين همه مغازه اي كه من ديدم نداشتن!!!
مگه میشه نمایندگی نداشته باشه!!!!
بفرما این هم نمایندگی رسمی مایکروتل در مشهد:
موبایل آی آر
آدرس: مشهد، بلوار مدرس، پاساژ ایران کالا، پلاک 214 و 215
موفق باشید
دوستانی که جدیدا این گوشی رو خریدند لطف کنند وبنویسند این گوشی ساخت کجاست و دقیقا چه عبارتی روی کارتنش برای کشور سازنده نوشته شده.
با تشکر
بهادر جان صداي هدفون i8510 بهتره يا N96 ؟
آقا شبی یکم سرم خلوته مقایسه N96 و I8510 رو براتون قرار میدم Ok
سلا ملکوووون
ختاب به همه دوستان باطری اين گوشی مثل n95 هست تموم شد رفت خودتون هم ميدونيد که نصف اين تا پيک رو در
باره باطری اين گوشی حرف زديم واقعاً اين گوشی هيچ چيز ديگه نداره بحث کنيم دوستان بار ها گفتم بازم
ميگم بد از يکی دو هفته باطری اين گوشی به راحتی جواب ميده بدشم با باطری n95 8gb وn95...
يکی هستن ولی چون اولش کمه اينقدر تو چشمه بازم ميگم به خدا به پير به پيغامبر مشکل نداره
در باره چيزايه مهمتر بحث کنيد
من از همون اول که p30world رو تو گو گل پيدا کردم و تا پيک اين گوشی رو اولين با ر ديدم(خيلی وقت پيش)
داستان همين بود هنوز هم بحث عوض نشده يکی ميگه باطری بده يکی ميپرسره آيا بده يکی هم مثل
من ميگه بخدا بد نيست
دو هفته دندون رو جيگر بزارين خوب ميشه
دوستان يه نرم افزار با سه اينکه با شتاب سنج بشه آهنگ رو عوض کرد وجود نداره ؟
منظورم مثل w910 هست که با حرکت عوض ميکن
دوستانی که بازی های توپی رو گوشی ريختن بسه ما هم اگه ميتونن لينک بزارن
که بقيه هم حال کنن
سلام
آقا امشب يكي از دوستان يه n96 گرفته بود.بهش گفتم اين چيه گرفتي.گفت از سامسونگ خيلي بهتره.تو gsm گفته i8510 فقط دوربينش بهتره و در كل بين اين دوتا n96 بهتره.منم اعصابم ريخت بهم گفتم بيا كل صدا بندازيم.بعد يه آهنگ گزاشتم كه صداش خيلي زياد بود اكولايزرم آخر بود وقتي آهنگ گزاشتم بچه ها با تعجب نگاه كردن صداش خيلي بلند بود بعد اون كه n96 داشت گفت همين آهنگرو واسم بفرست واسش فرستادم.صداش منو ياد p990 مينداخت.البته صداش بلندتر از p990 بود ولي در برابر i8510 اصلاً كيفيت نداشت صداشم كمتر بود.بعد برنامه spmark رو واسش فرستادم كه تست كنه ببينه چند امتياز ميگيره زد روش كه نصبش كنه eror certificat expired داد گفتم تاريخشو يكم ببر عقب گفت صبر كن نگاه كردم ديدم گوشيش ريست شده رو گوشيش فقط يه xplorer بود. آخرش حاظر نشد نصبش كنه.يه عكس كه ميخاست باز كنه كلي طول ميكشيد.كلاً يكم حالش گرفته شد و منم كلي حال كردم.
کسی نیست جواب بده؟ این که یه تقاضای خیلی سادست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)