برادر حضرت یوسف بود که با اسب اومد و پیراهن یوسف رو برای پدرش آورد .
برادر حضرت یوسف بود که با اسب اومد و پیراهن یوسف رو برای پدرش آورد .
آخرشو سرهم میکنن.
چیزی که همیشه دیدیم.
چطور وقتی زلیخا گفت "یوسف رو پوتیفار برای همسرش زلیخا هدیه آورد" اون لاوی برگشت گفت "یوسف را به شما هدیه داد؟"!!! مگه نباید از جوون بودن زلیخا تعجب کنه؟ اصلا از کجا باید می دونست این همون زلیخاست؟
شما انتظار داری جریان به اون مهمی مسکوت بمونه .خب مسلما همه از اون جریان باخبر شدن دیگه . مگه قسمتای قبلو ندیدی برادران یوسف یک مدت توی مصر توی کاخ پیش یوسف بودن خب مطلع شدن دیگه .
الان که تکرارشو نشون می ده سوالم یادم اومد! اون پیرمردی که با یعقوب حرف می زنه کیه؟
اگه من کارگردان بودم صحنه حرف زدن یعقوب با پیرمرد رو طوری فیم می گرفتم که بقیه حظار همون جوری بی حرکت ایستادن (یعنی زمان براشون متوقف شده) در همون حال یعقوب جلوشون نشسته داره با رو به روش حرف می زنه! خیلی باحال تر می شدا!
همونه كه توي چاه با يوسف حرف ميزداون پیرمردی که با یعقوب حرف می زنه کیه؟
احتمالا يه فرشته اي چيزي بايد باشه
فکر کردم ابراهیم یا اسحاق علیه کلهم سلام هستن پس فرشته بودن!خوب در هر حال به نظر من محمود پاک نیت نقششو خوب بازی میکنه.
اشتباه شد...
Last edited by deluge28; 03-12-2009 at 23:12.
استقبال بي نظير مردم بحرين از سريال يوسف پيامبر (ع)
خبرگزاري فارس: روزنامه اخبار الخليج چاپ بحرين در گزارشي به قلم «محمد القصاص» به استقبال گسترده و بي نظير مردم از سريال يوسف پيامبر (ع) كه از كانال عرب زبان الكوثر پخش ميشود، اشاره ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در اين گزارش كه تصويري از يكي از صحنههاي سريال يوسف پيامبر (ع) نيز در آن درج شده، آمده است: شبهاي جمعه صدها نفر از مردم بحرين براي مشاهده قسمتهاي مختلف سريال تلويزيوني يوسف پيامبر همه كارهاي خود را رها كرده و تا پاسي از شب به مشاهده اين سريال 45 قسمتي مينشينند و با شوق و اشتياق فراوان، ماجراهاي جديدي از سريال و داستان حضرت يوسف پيامبر را دنبال ميكنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)