تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 1137 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک سوال ! :

اگر شما به برنامه های مشاوره ای که شبکه سه و شبکه اموزش پخش میکنند توجه کرده باشید همه ی مشاورها می گن که مثلا روزانه 200 تا تست ریاضی باید بزنیم !!!! با این حساب اگر سه تا کتاب تست از هر کتاب حسابان و دیفرانسیل و جبر و... داشته باشیم باز هم کفاف نمیده ! اخه کم و بیش اگر تست کار کرده باشید می دونید که تست رو اگر یک بار خوندی و زدی بار دوم به اجتمال 95 درصد اون تست رو درست میزنید
    حالا شماها میخواهید با یک کتاب تست ( مثلا فیزیک ) برید سر جلسه ی کنکور 89 یا بیشتر ؟

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگر شما به برنامه های مشاوره ای که شبکه سه و شبکه اموزش پخش میکنند توجه کرده باشید همه ی مشاورها می گن که مثلا روزانه 200 تا تست ریاضی باید بزنیم !!!! با این حساب اگر سه تا کتاب تست از هر کتاب حسابان و دیفرانسیل و جبر و... داشته باشیم باز هم کفاف نمیده ! اخه کم و بیش اگر تست کار کرده باشید می دونید که تست رو اگر یک بار خوندی و زدی بار دوم به اجتمال 95 درصد اون تست رو درست میزنید
    حالا شماها میخواهید با یک کتاب تست ( مثلا فیزیک ) برید سر جلسه ی کنکور 89 یا بیشتر ؟
    200 تا تست واسه یه روز الان خیلی زیاده چون الان اصلا نباید تست زماندار بزنین فقط تست آموزشی یعنی فقط واسه

یاد گرفتن و تسلط رو درس باید تست بزنی و هر چی وقت رو یه تست صرف کنی و روزی چندتاش مهم نیست.....

اصلا اینکه تعیین کنن روزی چند تا تست بزنین کلا فکر نکنم زیاد درست باشه....

اگه یه کتاب خوب تست فیزیک رو کامل روش مسلط بشی و تستاشو همشو کار کنی و یاد بگیری خیلی بهتره تا چند تا کتاب

بگیریو هیچکدومو کامل نخونی یا خوب روشون مسلط نشی...

3. 3 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshin50cent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NEW YORK CITY

پيش فرض

دوستان سلام یه سوال دارم شاید جاش نباشه ولی خوب.......میخواستم ببینم هندسه پایه رو چه جوری باید خوند یعنی باید کله قضیه هاشو حفظ باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟.................بعد درباره کتاب برای هندسه میخواستم ببینم اندیشه سازان خوبه ؟همون قدیمیاش چون کتابای اندیشه سازان کتابای خوبیه! و کامله!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عد درباره کتاب برای هندسه میخواستم ببینم اندیشه سازان خوبه ؟همون قدیمیاش چون کتابای اندیشه سازان کتابای خوبیه! و کامله!
    آره خوبه نویسنده فرهاد ابولقاسمی که الان مبتکران شده

6. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

200 تا تست واسه یه روز الان خیلی زیاده چون الان اصلا نباید تست زماندار بزنین فقط تست آموزشی یعنی فقط واسه

یاد گرفتن و تسلط رو درس باید تست بزنی و هر چی وقت رو یه تست صرف کنی و روزی چندتاش مهم نیست.....

اصلا اینکه تعیین کنن روزی چند تا تست بزنین کلا فکر نکنم زیاد درست باشه....

اگه یه کتاب خوب تست فیزیک رو کامل روش مسلط بشی و تستاشو همشو کار کنی و یاد بگیری خیلی بهتره تا چند تا کتاب

بگیریو هیچکدومو کامل نخونی یا خوب روشون مسلط نشی...
    بله حرف شما کاملا درسته ! ولی خوب سه ماه تابستون وقت دارم و کلی برنامه ! حالا من یعنی تو این سه ماه تابستون نمیخوام 1000 تا تست فیزیک بزنم ؟! یعنی ماهی 300 تا ، اما این کتاب تست ها اغلب 600-700 تا تست دارن ! تازه یه 9 ماه دیگه اونور داریم
    حالا یه کتاب تست واسه ی فیزیک امکانش هست معرفی کنی ؟ کلا کتاب های تست بهتره چه سبکی باشند ؟ جامع بهتره یا برای هر سال جداگانه ؟
    بعد یه سوال دیگه :
    کسی که فیزیک یا ریاضی و سایر دس ها مشکلی تو فهم مطالب نداره ضرورتی داره از این کتاب های کمک اموزشی بخونه ؟ اخه من هر وقت به کتاب های غلامعلی محمود زاد نگاه میکنم شبا خوابم نمیبره !!!
    کلا نظر من اینه که زدن تست بهتر از خوندن این کتاب ها هست ، نظر و تجربه ی شما چیه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NEW YORK CITY

پيش فرض

بله حرف شما کاملا درسته ! ولی خوب سه ماه تابستون وقت دارم و کلی برنامه ! حالا من یعنی تو این سه ماه تابستون نمیخوام 1000 تا تست فیزیک بزنم ؟! یعنی ماهی 300 تا ، اما این کتاب تست ها اغلب 600-700 تا تست دارن ! تازه یه 9 ماه دیگه اونور داریم
    حالا یه کتاب تست واسه ی فیزیک امکانش هست معرفی کنی ؟ کلا کتاب های تست بهتره چه سبکی باشند ؟ جامع بهتره یا برای هر سال جداگانه ؟
    بعد یه سوال دیگه :
    کسی که فیزیک یا ریاضی و سایر دس ها مشکلی تو فهم مطالب نداره ضرورتی داره از این کتاب های کمک اموزشی بخونه ؟ اخه من هر وقت به کتاب های غلامعلی محمود زاد نگاه میکنم شبا خوابم نمیبره !!!
    کلا نظر من اینه که زدن تست بهتر از خوندن این کتاب ها هست ، نظر و تجربه ی شما چیه ؟
    عزیز دل برادر اگر نظر منو بخوای کتاب جداگانه بهتره! مثلا من الان خودم فیزیک 3 اندیشه سازان دارم رفتم کتاب ابی قلم چی هم گرفتم ابی رو که نگاه میکنم یه سری نکته کلی گفته ولی اندیشه سازانه تمامه حالات ممکن برای هر مطلبو گفته و این باعث تسلط بیشتر میشه ! کتابایی مثل ابی هم خیلی خوبه ولی به نظر من بیشتر به درد اخر کار میخوره که مسلط شدی و میخوای جمع بندی کنی!

9. این کاربر از afshin50cent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بعد یه سوال دیگه :
    والا کتاب تست فیزیک خوب من تعریف گاج سفید رو شنیدم که فکر کنم کل پایه تو یه کتابه و پیش جداست...

اگرم واسه هر سال کتاب جدا بخوای اندیشه سازان اگه گیر بیاری خوبه

اگه واقعا مشکلی تو فهم نداری و کامل درس رو گرفتی و میتونی تست بزنی خب این خیلی خوبه میتونی بیشتر رو

تست زدن کار کنی و تسلطتو ببری بالا

11. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NEW YORK CITY

پيش فرض

بچه ها من الان تو این کتابا گیرم بهترین کتابی که تو هر کدوم میدونید اگه میشه به من بگید! تاپیکم گشتم یه نمه گیج شدم............عربی-زبان فارسی و ادبیات -هندسه تحلیلی بعد میخواستم ببینم یه نظرتون وقت گذاشتن برا زبان فارسی فایده داره ؟ اخه خیلی زیاد و سخته!!!! 4 5 تا سوال هم تو کنکور ازش بیشتر نمیاد

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها من الان تو این کتابا گیرم بهترین کتابی که تو هر کدوم میدونید اگه میشه به من بگید! تاپیکم گشتم یه نمه گیج شدم............عربی-زبان فارسی و ادبیات -هندسه تحلیلی بعد میخواستم ببینم یه نظرتون وقت گذاشتن برا زبان فارسی فایده داره ؟ اخه خیلی زیاد و سخته!!!! 4 5 تا سوال هم تو کنکور ازش بیشتر نمیاد
    عربی تست: گاج سفید

زبان فارسی: رمزینه

ادبیات: کلک معلم و گاج

هندسه تحلیلی واسه آموزش رمزینه واسه تست اندیشه سازان و گاج

زبان:مبتکران(شهاب اناری)

دین و زندگی: کتاب سبز گاج سفید

شیمی:مبتکران (بهمن بازرگانی)

گسسته:خوشخوان

دیفرانسیل: اندیشه فائق

14. 2 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

کتاب تست حساب دیفرانسیل و ریاضیات پایه رمزینه فراموش نشه خیلی ها از این سه جلدی محمد مهربان تعریف میکنن حتی آقا سجاد هم تو مصاحبه از آقای مهربان بخاطر این کتاب مفید تشکر کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •