دوستاي عزيز مي خواستم بدونم g900 منو فارسي هم هست؟
دوستاي عزيز مي خواستم بدونم g900 منو فارسي هم هست؟
اره میشه ولی باید از اینتر نت یه چیز دالود کنی
دوست عزیز من از سایت پرشین تولز گرفتم اونجا گذاشتن طبق فریمور گوشیت اول فریمور گوشیت رو ببین بعد دانلود کن. تو سایت سونی اریکسون هم قسمت ساپورت باید بری.
از سایت سوی اریکسون هم قسمت Suport میتون پیدا کنی نسبت به فریمور گوشیت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وارد منو گوشی بشو و گزینه more رو بزن بعد information اونجا فریمور گوشیت رو ببین طبق اون دانود کن و بعد نصب کن از داخل setting -> genral -> txt input-> language بعد زبان فارسی رو انتخاب کن ریست میشه و زبان گوشی فارسی میشه![]()
اونطور كه معلومه جي 900 فقط تو حد حرفه از افت قيمتش هم معلومه
يعني چي تو حد حرفه ؟ يعني به درد نمي خوره؟
منم ميخوام بگيرم . فكر نكنم گوشي بدي باشه؟
چی در حد حرفهعزیز؟؟؟ افت قیمت که جهانی هستش رو همه اجناس اینجوری شده. وقتی استفاده کردی روش ایراد بزار. من که خودم 6سال با هر گوشی سرو کله زدم تعمیرات حالیمه الان استفاده میکنم ازش راضی هستم و تمام امکانات رو که زیاد مورد استفاده باشه داره و مشکلی نداره. بقیه سلیقه ای هستش.![]()
آقا من جدیدا unistall برنامه ها از کار افتاده نمیدونم چرا آپدیت کردم گوش رو به روز شد ولی قسمت unistall رفتم باز میکنم بازم خطا میده cannot find نمیدونم چیکار کنم .
یه اشکال جی 900 این هست که زبان فارسی رو انتخاب میکنیم وارد دفترچه تلفن میشم انگلیسی تایپ نمیکنه در صورتی که در گوشی های جاوا با کلید ستاره تغییر زبان یده گوشی من زبان انگلیسی و فارسی داره ولی در این صورت تغییر زبان نمیشه داد تازه سیمبین هست. باید زبان گوشی رو انگلیسی کنم.
Last edited by mrmostafa; 26-03-2009 at 21:38.
از پي وان جديد تره ،امكاناتش هم بيشتر و ....اما 20 - 30 تومن ارزونتره
زياد تعصبي نشو رفيق من كل اين كلوب جي 900 خوندم و به اين نتيجه رسيدم خدا كنه كه اونطور باشه كه شما مي فرمائين
من چون جی 900 دارم تعصبی نمیشم من گوشی دستم میاد سریع نقطه ضع هاش رو در میارم بد باشه میگم بده خوب باشه خوب. جی 900 نسبت به امکانات و قیمتش عالیه . من تمام انتظارای که دارم رو داره مشکلی هم ندارم. قیمت دلیل بر این نیست که این بدتر از p1 باشه. الان گوشی w902 و یه سری گوشی دیگه هیچ امکاناتی ندارن ولی قیمت گوشی ها بالاست دلیل بر اینه که اینا خوب هستن؟؟؟ در کل من چیزهایی که میبینم میگم. من به تاپیکهای گوشی ها هم توجه میکنم ولی باز خودم گوشی رو میگیرم تجربه میکنم چون هر کسی در مورد اینکهخودش انتظار داره نظر میده نه کلی در مورد امکانات گوشی. من از همین تاپیکهای انجمن ها یه گوشی رو تحقیق کردم خریدم ولی سر یک هفته با 40 هزار زیر قیمت دادم رفت. در ضمن پستهای منو ببینین ایرادهایی که از گوشی پیدا میکنم رو میگم. در کل موفق باشین![]()
مرسي
من يكي كه موندم كدوم يكي از اين سه گوشي جي 900 ،پي وان ،دبليو 960 بگيرم
با شما كاملا موافقم جي 900 نسبت به امكاناتش عاليه ولي خدا كنه واقعي باشه نه ابكي ،مثلا همين دوربينشو كه عليرغم اينكه 5 زده ميگند تو حد 3 هم نيست و يا زود ميره لاي ال سي ديش يا تاچش بعد يه مدت انچنان جواب نميده و .........
نظرات خيلي ضد ونقيض و ادمو دچار وسواس ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)