گوشیمو دو سه روزه خریدم
واسه شما فایل فلش رو می تونی رو اسکرین سیور بزاری
اگه مستر ریست کنم درست میشه؟
گوشیمو دو سه روزه خریدم
واسه شما فایل فلش رو می تونی رو اسکرین سیور بزاری
اگه مستر ریست کنم درست میشه؟
درمورد تشخيص اصل بودن باطري يه نگاهي به آدرس زير بنداز (سايت نوكيا) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اين صفحه در قسمت Hologram Checks نمايشگر موس رو روي چهار جهت مشخص شده ، فقط نگه دار ( اولين تصوير هولوگرام از بالا ) .
اون وقت نقاطي رو زير آرم مركزي نوكيا (بيضي وسط هلوگرام) كه وسط هلوگرام هست و برنگ مشكي ( كمي تار هم هست ) ، ميتوني ببيني. اين نقاط مشخصه اصل بودن باطري هستش . كه بقرار زير هستش:
بالا چهارتا نقطه ، پايين سه تا ، راست دو و چپ هم يكي .
Last edited by FAR_FA; 28-08-2009 at 19:25.
دوست من شما فکر میکنی برای دست اندرکاران کپی گوشی و متعلقات , ساختن یا کپی کردن همچین هولوگرامهایی کاری داره ...
.
کی میگه ملاک اصل بودن باتری هولوگرام و اون نقاط روی هولوگرام هست ..؟؟؟؟؟؟؟
.
ماشالا دیگه اینقدر کارشون درست شده که کار از هولوگرام و .. گذشته .
هلو گرام تقلبی تو مغازه ها ریخته
فت وفراوونه..
لیبل فنلاند رو این روزا کیلویی می خرن![]()
جدي ميگين . يعني تقلب اينقدر پيشرفت كرده . من خوشباور رو بگو كه فكر ميكردم يه چيزي از اصل بودن باطري ميدونم . ميدونيد اون چنتا نقطه چقدر خوشحالم كرده بود .حالا ديگه به همه چيز بايد شك كنم . نميدونم گوشيم ... باطريش... قابش ... كارلزايسش ... زنونش ... درست هستن يا نه . پس باطري اصل رو چطور بفهمم . بقيه حالا هيچ .
ممنون
Last edited by FAR_FA; 29-08-2009 at 00:01.
نه شما نمی خواد نگران باشی ... این کارا می کنن که از چینی نشون دادنش جلوگیری کنند ... در حالی که این چینی با اون چینی های تقلبی فرق داره ... این ها تحت لیسانس و نظارت نوکیا در چین تولید میشن ..!
اگه خوب کار میکنن ایشالله اصله .الان هر چی بیشتر تحقیق کنی دلخورتر میشی .
رفیق ما یه باتری اصلی گرفت 15 تومن .ظاهرشم خیلی تمیز بود درست عین فابریکیی.. شب تو شارژ توگوشیش باد کرد وترکید..![]()
بچه ها یه سوال . روی دکمه ی # یه فلش رو به بالا کشیده. اون یعنی چی؟
فکر کنم منظور اینه که این دکمه کار shift هم انجام میدهبچه ها یه سوال . روی دکمه ی # یه فلش رو به بالا کشیده. اون یعنی چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)