آقا ارومچی من الان از خونه یکی از دوستان می آیم اینترنت 512 مخابرات گرفته و برای پاره از توضیحات (مثل تنظیم دانلود شبانه و ...)ما رو دعوت کرده بود ... آقا چشت روز بد نبینه این چه 512 ؟؟؟ پینگش 500 بود !! سرعت دانلود آپلود در حد صفر! ( 0.1)واسه سه ماهش 60 خورده ای داده ! من که بعد دیدن چنین اکانتی به پارس آنلاین ایمان آوردم!! نمی دونم شما از اکانت جدید ات راضی هستی؟ مخابرات همه مناطق وضعش اینجوریه؟ همیشه اینجوریه ؟ یا تازه اینجوری شده؟؟
اول از همه بگم آواتار جديدت خيلي باحال شده، ايده ي جالبيه
دوم اينكه،من فكر نكنم هيچ مركز مخابراتي به اندازه مركز ايثار واسه مخابرات خوب جواب بده، دقيقا نميدونم علتش چيه ، كاربراش كم هستن يا دليل ديگه اي داره. من با سرويس 512 با 122KB دانلود ميكنم و روزها هم پينگم خيلي خوبه البته من چون اصلا گيم آنلاين بازي نميكنم نميدونم واسه گيم جواب ميده پينگم يا نه، البته يه بار وقتي كه سرويس 256 داشتم اومدم كانتر بزنم پشيمون شدم
حتي سرويس 256 كه تا مرداد داشتم هم خوب بود و با 55-50 دانلود ميكردم ولي پينگ 512 بهتره
فكر كنم بين همه دوستان من زودتر از همه وقت اكانتم تموم بشه چون تا آخر همين ماه ار وقتم مونده، گور باباي مخابرات دزد ميرم از صبا ميگيرم، البته اگه كسي از دوستان از وضعيت صبا در اورميه اطلاع داره خواهشا اطلاع رساني بكنه، ثواب داره .gif)
يه نكته ديگه، چرا در سايت خود شركت صبانت راجع به افتتاح نمايندگي اورميه چيزي ننوشته؟؟؟؟؟؟؟