تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 1004 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یعنی میگی ساعت دانلود 2 تا 8 ؟

این که چیزی نیست،‌ من یه چیز بگم ببین چقدر بی شرفن.
    هفته ی قبل واسه ما فیش تلفن اومد به مبلغ چهارصد و خورده ای هزار تومن،‌ حتی اول بابام گفت چهل هزار تومنه ولی ما که با شهرستان این دوره زیاد صحبت نکردیم چرا باید اینقدر بیاد،‌ بعد من نگا کردم دیدم اوضاع بدتر از اینه چهارصد هزار تومنه!!
    فرداش رفتم مخابرات پرینت گرفتم و رفتم پیش مسئولش بهش گفتم مگه پالس مکالمه همون کارکرد رو فیش نیست؟ جواب داد بله،‌ گفتم یه نگا به این پالسها بکن من که جمع نکرده با یه نگاه میتونم با اطمینان بهت بگم جمعشون 300 تا هم نمیشه پس شماها چطور زدین 86000 تا؟!!!
    یارو یه نگا کرد و گفت آره اشتباه شده، عوضیا حتی فوری هم تلفنو یک طرفه کرده بودن،‌ گفتم تلفنو باز کن، بازش کرد بعدم هرکاری کردم فیش رو بهم نداد، یعنی بی شرفا خودشونم میدونن اشتباه تصادفی نیست، تو صد نفر،‌ ده نفر اگه ماهانه زیاد مکالمه داشته باشه و به فیش تلفن شک نکنن و برن پرداخت کنن واسه اینا کلی منفعت میشه، واسه فیش موبایل مادر دوستم هم همچین اتفاقی افتاده بود. خلاصه حواستون جمع باشه اینا رسما دزدی میکنن.

2. 2 کاربر از PrinceEmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

پینگ صبانت خوبه یا پارس آنلاین ؟؟

---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

سرویس 2 مگابیت رو میشه با کارت دانشجویی گرفت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان امروز رفتم نمایشگاه. چیز خاصی نظرمو جلب نکرد بغیر از این فعلا برای ارومیه هست:

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پشت:
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دیگه کم کم رقابت باید بیشتر بشه
    قیمتاش که خوبه؟ کسی از کیفیت اش خبر داره؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فعلا تازه راه افتاده و کمتر از ۲۰ روزه که این نمایندگی ایجاد شده. باید خودتون امتحانش کنید!

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

بالاخره این رینج جدید مکس رو دیدم ! البته با پینگ بیشتر و سرعت کمتر ! مکس نت فاتحش خوندس !! به سلامتی صبانت هم اومده تو استان !!

7. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا ارومچی من الان از خونه یکی از دوستان می آیم اینترنت 512 مخابرات گرفته و برای پاره از توضیحات (مثل تنظیم دانلود شبانه و ...)ما رو دعوت کرده بود ... آقا چشت روز بد نبینه این چه 512 ؟؟؟ پینگش 500 بود !! سرعت دانلود آپلود در حد صفر! ( 0.1)واسه سه ماهش 60 خورده ای داده ! من که بعد دیدن چنین اکانتی به پارس آنلاین ایمان آوردم!! نمی دونم شما از اکانت جدید ات راضی هستی؟ مخابرات همه مناطق وضعش اینجوریه؟ همیشه اینجوریه ؟ یا تازه اینجوری شده؟؟
    اول از همه بگم آواتار جديدت خيلي باحال شده، ايده ي جالبيه

دوم اينكه،من فكر نكنم هيچ مركز مخابراتي به اندازه مركز ايثار واسه مخابرات خوب جواب بده، دقيقا نميدونم علتش چيه ، كاربراش كم هستن يا دليل ديگه اي داره. من با سرويس 512 با 122KB دانلود ميكنم و روزها هم پينگم خيلي خوبه البته من چون اصلا گيم آنلاين بازي نميكنم نميدونم واسه گيم جواب ميده پينگم يا نه، البته يه بار وقتي كه سرويس 256 داشتم اومدم كانتر بزنم پشيمون شدم

حتي سرويس 256 كه تا مرداد داشتم هم خوب بود و با 55-50 دانلود ميكردم ولي پينگ 512 بهتره

فكر كنم بين همه دوستان من زودتر از همه وقت اكانتم تموم بشه چون تا آخر همين ماه ار وقتم مونده، گور باباي مخابرات دزد ميرم از صبا ميگيرم، البته اگه كسي از دوستان از وضعيت صبا در اورميه اطلاع داره خواهشا اطلاع رساني بكنه، ثواب داره

يه نكته ديگه، چرا در سايت خود شركت صبانت راجع به افتتاح نمايندگي اورميه چيزي ننوشته؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by urumchi; 07-09-2011 at 23:49.

9. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فكر كنم بين همه دوستان من زودتر از همه وقت اكانتم تموم بشه چون تا آخر همين ماه ار وقتم مونده، گور باباي مخابرات دزد ميرم از صبا ميگيرم، البته اگه كسي از دوستان از وضعيت صبا در اورميه اطلاع داره خواهشا اطلاع رساني بكنه، ثواب داره

يه نكته ديگه، چرا در سايت خود شركت صبانت راجع به افتتاح نمايندگي اورميه چيزي ننوشته؟؟؟؟؟؟؟
    دیگه کار کار خودته خودت باید تست کنی.
    عکسا رو هم بخاطر تو اسکن کردم چون میدونستم بیشتر از همه منتظری

تو غرفه صبانت یه پسر جوون بود ازش پرسیدم که چرا اطلاع رسانی نکردید اقلا یه بنری ...
    گفت که چون فعلا فقط تونستیم سیستم ها رو راه اندازی کنیم (هم نرم افزاری هم پهنای باند). بزودی هم تبلیغات رو شروع خواهیم کرد!

فکر کنم که کمتر از 20 روزه که افتتاح شده (شاید یه هفته) دیگه حتی سایت رو هم نرسیدن به روز رسانی کنن. احتمالا نهایت تلاش رو کردن که اول به نمایشگاه برسن

11. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دیگه کار کار خودته خودت باید تست کنی.
    عکسا رو هم بخاطر تو اسکن کردم چون میدونستم بیشتر از همه منتظری

تو غرفه صبانت یه پسر جوون بود ازش پرسیدم که چرا اطلاع رسانی نکردید اقلا یه بنری ...
    گفت که چون فعلا فقط تونستیم سیستم ها رو راه اندازی کنیم (هم نرم افزاری هم پهنای باند). بزودی هم تبلیغات رو شروع خواهیم کرد!

فکر کنم که کمتر از 20 روزه که افتتاح شده (شاید یه هفته) دیگه حتی سایت رو هم نرسیدن به روز رسانی کنن. احتمالا نهایت تلاش رو کردن که اول به نمایشگاه برسن

چوخ ياشا

در مورد سرعت دانلود سرويس ها نپرسيدي؟ مثلا 128 رو چند ميبندن؟
    Last edited by urumchi; 08-09-2011 at 01:13.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

1

پینگ صبانت خوبه یا پارس آنلاین ؟؟

---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

سرویس 2 مگابیت رو میشه با کارت دانشجویی گرفت ؟
    سلام

شما رو فكر كنم تو تاپيك وايمكس مبين نت ديدم.
    اگه ممكنه بگيد چه سرعتي داريد و كلا وضع وايمكس چطوره !؟ قطعي زياد داره ؟
    و از كدوم نمايندگي گرفتيد؟
    يه تست هم بذاريد ممنون ميشم
    شرمنده كه سوالات زياد شد.

ممنون

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ببینم بچه ها شما امروز قطع و وصل اینترنت داشتید این سوال رو مخصوصا IVAN عزیز پاسخ بده که میدونم از مکس نت اینترنت داره حدود قطعی ها هم از ظهر ساعت 2 به بعد شروع شد میخوام ببینم مال همه اینجوریه یا فقط مکس نت قاطی کرده

15. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •