سلام دوستان!
یه سوال: هکی هست که بشه منو اصلی رو تغییر داد؟
از وقتی که زبان فارسی رو نصب کردم 5 تا از آیکن ها اسمشون فارسی مونده (اونایی که فولدر هستند مثل tools و...)
می خوام دوباره انگلیسی بشه!
سلام دوستان!
یه سوال: هکی هست که بشه منو اصلی رو تغییر داد؟
از وقتی که زبان فارسی رو نصب کردم 5 تا از آیکن ها اسمشون فارسی مونده (اونایی که فولدر هستند مثل tools و...)
می خوام دوباره انگلیسی بشه!
سلام.
اين SWmail SIS installer Mos چيه؟
اگه ميخواي اسمشو تغيير بدي بايد از z:\resource\apps\agenda_loc.rsc را به
c:\resource\apps
كپي كني بعد با هكس اديتور نامش را تغيير بدي
ببخشيد كه گنگ بود![]()
بعضي از برنامه ها براي نصب شدن نياز به مجوز دارن كه اگه نداشته باشن نصب نميشن ........با اين هك ديگه برنامه ها مجوز نميخوان![]()
بازم خوبه خودت اشاره کردی که گنگ بود!
این هکس ادیتور چی هست؟
اگه x-plore داشته باشي با آن ميتوني فايل را اديت كني خودت تنو منو هاش بگرد
چرا كسي جواب منو نداد ؟
شما باید این کار رو وقتی انجام بدید که گوشی از این موارد استفاده نمیکنه.مثلا مموری رو توی مموری ریدر بگذارید.یا اینکه مموری رو خارج کنید و گوشی رو بدون مموری کارت ریستارت کنید.
بعد از اون که گوشی بالا اومد مموری رو بگذارید.حالا میتونید پاک یا جایگزینشون کنید.
امیدوارم جواب بده.
سلام من بدون اين كه qobexlistene.sis (برنامه ي تغيير مسير بلوتوث)را ساين كنم تو گوشيم كپي كردم ولي كار نكرد .
بعد فهميدم كه بايد ساين يشه .و تمام كارهاي ساين كردن رو انجام دادم ولي الان مي گه This software is already installed on this device! . البته من توضيحي كه براي mod قبلي رو داده ايد متوجه نشدم واصلا نمي دونم كدوم فايل رو بايد remove كنم.در ضمن گوشي من يك زبان بيشتر نداره و وقتي مي خواهم farsi رو كه از سايت sony ericsson گرفتم نصب كنم مي گه شما SEMCEZPlatformID رو نياز داريد.(راستي من قبلا اين با qobexlistene.sis كار كرده بودم ولي از موقعي كه گوشيم رو فلش كردم دچار همه ي اين مشكلات شدم.
هكي كه براي بلو توش هست را انجام نديد ورژن قديمي ترشو انجام بديد بهتره
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)