امروز رفتم موتور رو گرفتم.20 تومن خرج اگزوز شده بود،گفته بودم آچارکشی و فیلر گیری هم بکنه وفیلتر هواش هم تمیز کنه و لنت عقب هم عوض کنه.
کلا سر جمع با کلی چک و چونه 44 تومن دادم.
دم همین سی جی ها گرم که در بدترین حالت ممکن خرجشون به زور به 50 میرسه.
امروز رفتم موتور رو گرفتم.20 تومن خرج اگزوز شده بود،گفته بودم آچارکشی و فیلر گیری هم بکنه وفیلتر هواش هم تمیز کنه و لنت عقب هم عوض کنه.
کلا سر جمع با کلی چک و چونه 44 تومن دادم.
دم همین سی جی ها گرم که در بدترین حالت ممکن خرجشون به زور به 50 میرسه.
کجا CG کلا میشه 50 ؟؟؟دم همین سی جی ها گرم که در بدترین حالت ممکن خرجشون به زور به 50 میرسه.
من هر بار توپی عوض میکنم خدا تومن ...
سلام
بنظر من تازه کلی تخفیف داده و ارزون گرفته ! اینهمه کار برای موتور کرده باید 100 تومن می گرفت . سی.جی موتور نیست که اصلا بخوایم راجع بهش بحث کنیم . خواهشا کلاس موتورتونو با قیاس با سی.جی پایین نیارید - ساری زاهدی جان -![]()
سلام
امروز رفتم برای کارت سوخت
این سامانه جدید که فقط میشه از طریق پلیس +25.63 پیگیری کرد مذخرف ترین سیستمی هست که دیدم
خب ما بارکد پستیمون رو گرفتیم به ازای 100 تومان
رفتیم اداره پست - قسمت پیشتاز
گفتند تو باجه معطله هست - یه سرچ زدیم تو اینترنت با اینکه کارت سوخت 21 ام تحویل پست داده شده تا 4 ام به آدرس خانه ارسال نشده
حالا تو پست: باجه معطله نوشته در این مکان همه چیز غیر از کارت سوخت - باجه کارت سوخت نوشته : کارت سوخت های برگشتی از درب منازل
حالا ما موندیم از کدوم باجه باید بگیریم. آخرش هم به دلیل نبردن مدارک احراز هویت - فقط سند موتور همراهم بود - کارت را به من ندادند
به قول خارجیا : دتس توتالی فان (البته اگه درست نوشته باشم)سلام
بنظر من تازه کلی تخفیف داده و ارزون گرفته ! اینهمه کار برای موتور کرده باید 100 تومن می گرفت . سی.جی موتور نیست که اصلا بخوایم راجع بهش بحث کنیم . خواهشا کلاس موتورتونو با قیاس با سی.جی پایین نیارید - ساری زاهدی جان -![]()
خب به هرحال 100 تا سرعت میره- 2 تا چرخ داره - بوق داره - اگزوز داره - گواهینامه می خواد!
- هندل داره - بنزین می خوره و کارت سوخت می خواد
حالا موتور شما چه فرقی می کنه؟
اما بهر حال اگر حوصله داشته باشید می تونید روی 125 سی.سی خودتون این طرح ها رو پیاده کنید :
یه چیزی یادم رفت بپرسم.
شما چطوری لینک یوتیوب می دهید؟ وی پی ان استفاده می کنید؟
این اینترنت ای دی اس ال ما انقدر اعصاب خورد کن شده که می خواهم به اینترنت ماهواره ای کوچ کنم....
حتی اخبار صفحه اصلی یاهو را هم فیلتر می کنه!!!
Last edited by zahedy2006; 26-08-2010 at 22:11.
سلام
کلی تایپ کردم همش انگلیسی بود !
برادر شما دوست داشتی یه دیتا در مورد موتورت بده . قبلی رو فروختی ؟ اینو تازه خریدی ؟ چی هست منظورم مدل و مارک کارخونه اشه . چند وقته سند زدی ؟
تازه داری کارت می گیری ؟ دست دوم خریدید ؟
تنکس
دوستان یک موتور بدون کلاچ می خوام بگیرم ... تا مبلغ 700 تومن چی پیشنهاد می کتید ؟
پیشرو بهتره یا جت رو ؟
جترو خیلی بهتره
من 1 ساله جترو 130 گرفتم هربلایی بگی سرش آوردم.ولی دمش گرم هیچ نفس کم نمیاره. یه بارم تو اتوبان باهاش 120 تا رفتم.![]()
من میگم هیچکدوم!!
کویر بردار
مدل رادیسون البته این قیمتش 950 هست نزدیک 700 موتور صفر بدون کلاچ طرح ویو (کاب) نداریم میتونی از این پیشروها هست مثل پاکشتی میمونه از اونها برداری که البته پولتو هم دور ریختی
یه خورده بیشترش کن یه صفر بردار
برای خنده به دل نگیرید:
بچه ها این چه حرف هایی است که می زنید؟
چرا به سی جی 125 توهین می کنید ؟
این موتور ها میراث پدارن ماست ما باید قدرشون رو بدونیم
این موتور های خارجی وهندی وچینی پاکستانی و ساحل آجی و.. نمی دونم آپاچی ماپاچی بیابون و کلاس وکراس و ببر و پلنگ و اینا رو بریزین دور ! ما باید میراث قدیمی را نگه داریم حتی کوروش کبیر هم با سی جی 125 ساخت ایران شرکت تخت البرز(شرکت تخط جمشید صهامی آم) می رفت قصرو و منزل ، رستم و سهراب اولین تجربه ی کیف قاپی مشترکشون رو روی سی جی 125 تجربه کردن حتی دادش سفید هم با این موتور مرد و تو قسمت بعدش زنده شد ، حتی خود من همچنان از موتور 125 پدر پدر پدر پدربزرگ پدر بزرگم که از همسایشون خریده بود که اونم از داداش خریده بود استفاده می کنم و هنوز با مصرف 101 داره برام کار می کنه .حتی یه بار هم باهاش رفتم پاریس یه عکس هم باهاش دارم روی نوک برج ایفیل تک چرخ می زنم و اون باک آبیش تو آفتاب می درخشید
البته این عکس موتور م نیستا اون جزو میراث با ارزش برای همین اگه عکسش رو بزارم شناسایی مشه ولو می رم
کجایی 125 که دارن می کشنت ! ودفنت می کنن
و همچنان کسانی هستند که از 125 + اشانتیون یه لنگ قرمز حماییت می کنن
از طرف یک انسان پوسیده ی زیر خاکی
آقایون کمکم کنید
کارت سوخت موتور من هنوز به دستم نرسیده
کارت موتور اومده سندشو هم گفت اماده شده بیا بگیر که من نرفتم اما از کارت خبری نیست تاریخ خرید 17/4/89
سایتی جایی هست که بریم ببینیم
زاهدی جان شنیدیم موتور سیکلت نو برداشتی مبارکا
چیه چند ؟ یه توضیحی میدی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)