تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 905 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244644 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام خدمت عزیزان
    برای ماشینم بعد از 25000 کارکرد تصمیم گرفتم شمعهاش رو تعویض کنم.نمیدونم فابریک ایران خودرو چی هست ولی دنبال شمعی میگردم که نه قیمت تخیلی داشته باشه و نه خیلی کمیاب باشه.
    یک جایی این مدل پیشنهاد شده که نمیدونم چه طور هست:کد شمع 4 پلاتین سوپر = BOSCH FR78X کسی قیمت این مدل رو میدونه؟
    در ضمن نمایندگیهای مجاز ایران خودرو خودشون شمعهای چند پلاتینه دارن یا باید از بیرون تهیه کرد؟
    دوستان لطف کنن مدلهای مدنظرشون رو بگن ممنون میشم.
    درحال حاضر شمعهاي موجود ايران خودرو همان شمع نور هست كه در بسته بندي ايساكو عرضه شده و تماما ساخت چين بوده و ديگه توليد ايراني نداريم!! قيمت فعلي يكدست اون هم حدود 10.000 تومان
    براي مدلهاي انژكتوري شمعهاي متفاوت زيادي وجود داره و ماركهاي زيادي با قيمتهاي بسيار متفاوت وجود داره. تك و دو پلاتين و يا حتي 4 پلاتين.يه زماني مدل 4 پلاتين اصل فرانسوي ساژم ميفروختم كه حدودا 15 تومان قيمت داشت . البته قبل از گران شدن $
    مدلي كه نام برديد اگر واقعا ساخت بوش آلمان باشه( كه خيلي كميابه) حداقل بايد 25 تا 30 هزار تومان قيمت داشته باشه. البته من هيچوقت توصيه نميكنم اينجوري پول خرج شمع بكنين چون با هزينه هاي بسيار كمتر ميتونين شمعهاي بسيار خوبي، حتي ساخت چين رو هم بخريد.
    نمونه اون شمع A M T كه مدل دوپلاتين اون حدود 6000 تومان يا كمي بيشتر قيمت داره.ساخت چين است و تاحالا تعداد زيادي از اون رو روي مدلهاي معمولي و گاز سوز استفاده كردن و نتيجه خوبي داشته. روي دو دستگاه پرشيا دوگانه هم آزمايش شده و خيلي خوب جواب داده.
    يا مثلا شمع ALSTER كه تكنولوژي آلمان بوده و در چين يا لهستان تحت ليسانس ساخته ميشه و تا حالا تعداد زيادي از اونها رو فروختم. يكدست تك پلاتين اون 6000 و 2 پلاتين 7000 تومان قيمت داره و اينهم بسيار خوب و با كيفيت ساخته شده.
    اگر توي بازار بگرديد تنوع فراواني از شمعها رو خواهيد ديد و با چند سوال و جواب ساده از بقيه صاحبان خودرو ميتونين شمع مناسبي كه قيمت زيادي هم نداشته باشه بخريد. اگر خودروي شما دوگانه است ، شمع دو پلاتين بدر دور بالا بهتر جواب ميده.
    من 206 V8 که تازه گرفتم خیلی داغ میکنه همش از وسط بالا تر میره حتی شبها که هوا خنک هم هست
    اینقدر داغه که به کاپوت اصلا نمیشه دست گذاشت
    ماشن 100 تا بیشتر کار نکرده
    یکی بهم گفت برو ترموستاتش رو 74 بکن و عوضش کن
    به نظرتون این کار رو بکنم ؟ آیا راه عاقلانه ای هست؟

مشکل بعدی لرزش ماشین هست وقتی توی دنده یک هستم گاهی ماشین میلرزه و میره رو اعصاب علت چیست و باید چکار کرد؟
    ممنون

ماشين شما ممكنه چند مشكل رو با هم داشته باشه. زياد به نو بودن اون اطمينان نكنين.
    اول اينكه ممكنه ترموستات درست عمل نكنه و بد يا دير باز بشه. دوم اينكه شايد تنظيمات دياك خودرو درست نباشه و بايد يك تنظيم موتور صحيح رو روش انجام بديد چون لرزش و گرم كردن نشانه هاي بد كار كردن موتور و احتمالا كارد كرد نامناسب يكي از سيلندرهاست.

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض مشکل در کولر پراید

سلام دوستان کولر ماشین روشن میکنم اول خیلی خوب خنک میکنه بعد از 5 دقیقه باد گرم میشه ولی امپر اب پایین هستش یکی از دوستان گفت فن کولر شاید کار نکنه و دیدم وقتی باد کولر گرم میشه کار نمیکنه ایا خازن داره یا فن سوخته اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1 سلام دوستان شیشه برقی پراید

سلام دوستان من بالابر پرایدم از کار افتاده یه بار برام موقتا درستش کردن ولی باز دوباره از کار افتاد حالا بالابر باید بخرم بندازم چه مارکی خوبه بگیرم و تا چه قیمتی مرسی ممنونم.

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1 مشکل در گیربکس و روغن واسکازین

سلام دوستان من پراید 88 دارم از پیچ زیری که روغن واسکازینشو عوض میکنی کمی در حد 2 یا 3 قطره روغن میریخت دادم پیچشو سفت کردن و چسبش زدن برام خواستم پیچشو عوض کنم گفتن لازم نیست فابریک خودشو بزار در حد یکی دو قطره هم بریزه مشکلی نداره به نظرتون طبیعیه؟ممنون مرسی.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان کولر ماشین روشن میکنم اول خیلی خوب خنک میکنه بعد از 5 دقیقه باد گرم میشه ولی امپر اب پایین هستش یکی از دوستان گفت فن کولر شاید کار نکنه و دیدم وقتی باد کولر گرم میشه کار نمیکنه ایا خازن داره یا فن سوخته اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    اگه گاز کولر کم باشه یه دلیله
    اگرم که اواپراتور یه شیر داره که اگه خراب شه این اتفاق میوفته بعد از اون ترموستات داخلی اینا رو باید تک تک چک کرد
    اگه فن کار نکنه ممکنه آمپر آب بالاا بره
    فن یه رله داره که اونه که باعث از کار افتادنش میشه از ای سی یو دستور میگیره
    Last edited by kasra2002; 17-06-2012 at 19:31.

7. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان من پراید 88 دارم از پیچ زیری که روغن واسکازینشو عوض میکنی کمی در حد 2 یا 3 قطره روغن میریخت دادم پیچشو سفت کردن و چسبش زدن برام خواستم پیچشو عوض کنم گفتن لازم نیست فابریک خودشو بزار در حد یکی دو قطره هم بریزه مشکلی نداره به نظرتون طبیعیه؟ممنون مرسی.
    بعضی وقتا مشکل روغن ریزی از بدنه گیباکسه که با تعویض پیچ هم حل نمیشه و مواظب باشید هرزش نکنید

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم در تمام ماشینها به محض روشن کردن کولر باید فن روشن بشه .
    اگر کار نکنه که گاز فشرده شده و داغ , خنک نمیشه اصلاً .

اول از همه رله ی فن رو چک کنید .
    تو جعبه فیوز هست و اسمش
    ac fan
    یا
    engine fan
    هست

اگر رله سالم بود , فیش برق فن رو بکشید و با مولتی متر یا فازمتر دوازده ولتی یا یک لامپ دوازده ولت چکش کنید .
    باید به محض زدن کولر فازمتر یا لامپ روشن بشه و مولتی متر دوازده ولت برق نشون بده .

اگر فیش فن برق داره , پس مشکل از خود فن هست .

اگر فن کار نمیکنه هرگزکولر رو روشن نکنید چون کمپروسور داغون میشه چون فشار گاز خیلی میره بالا و به کمپرویسور بد جوری فشار میاد و ممکنه جام کنه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 17-06-2012 at 20:53. دليل: تصحیح

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اگه گاز کولر کم باشه یه دلیلهاگرم که اواپراتور یه شیر داره که اگه خراب شه این اتفاق میوفته بعد از اون ترموستات داخلی اینا رو باید تک تک چک کرداگه فن کار نکنه ممکنه آمپر آب بالاا برهفن یه رله داره که اونه که باعث از کار افتادنش میشه از ای سی یو دستور میگیره
    سلام به نظرم اگر گاز کم باشه , یا اصلا خنک نمیکنه یا کم خنک میکنه اما مقدارش ثابت هست و سرد و گرم نمیشه .سرد و گرم شدن علتش بالا و پایین رفتن فشا؟ هست و یا رله ی فن خرابه یا فن

13. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به نظرم اگر گاز کم باشه , یا اصلا خنک نمیکنه یا کم خنک میکنه اما مقدارش ثابت هست و سرد و گرم نمیشه .سرد و گرم شدن علتش بالا و پایین رفتن فشا؟ هست و یا رله ی فن خرابه یا فن
    دو نکتهدوست عزیز اگه خیلی کم نشده باشه در ایتدا روشن میشه و بعد بدلیل افت فشار سنسور باعث خاموش شدن کمپرسور میشه پس باید چک کنند که آیا کمپرسور بعد از چند دقیقه خاموش میشه یا نه
    فن هم اگه کلا کار نکنه ماشین پراید تقریبا جوش میاره پس رله اتوماتیک فن با رله کولر جداست که باید اونو چک کنند یه جایی نزدیک جلو پنجره ای وجود داره البته این نکته ها برای پرایدای انژکتوری جدید هستا آیا شما که ماشینتون کاربراتوری نیست که؟

15. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

fokahi110سلام دوستان من بالابر پرایدم از کار افتاده یه بار برام موقتا درستش کردن ولی باز دوباره از کار افتاد حالا بالابر باید بخرم بندازم چه مارکی خوبه بگیرم و تا چه قیمتی مرسی ممنونم. پاسخ: شركت شهاب شمس و شركت سبزوار توليد كننده دستگاههاي شيشه بالابر براي ايرانخودرو و سايپا هستند. الان قيمت مدل پرايد حدود 25 تا 27 تومان هست كه كيفيت خوبي هم دارند. مدلهاي ساخت چين هم در بازار زياده و چند توماني كمتره. شركت ابري هم نمونه اي ساخته كه كل موتور بالابر با شيشه بالا و پايين ميره و ظاهرا قدرت بيشتري داره اما چيزهايي در مورد خرابي زودرس اون شنيدم كه دقيق نميدونم صحت داره يا نه.
    Last edited by camaro lt; 21-06-2012 at 16:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •