درحال حاضر شمعهاي موجود ايران خودرو همان شمع نور هست كه در بسته بندي ايساكو عرضه شده و تماما ساخت چين بوده و ديگه توليد ايراني نداريم!! قيمت فعلي يكدست اون هم حدود 10.000 تومانسلام خدمت عزیزان
برای ماشینم بعد از 25000 کارکرد تصمیم گرفتم شمعهاش رو تعویض کنم.نمیدونم فابریک ایران خودرو چی هست ولی دنبال شمعی میگردم که نه قیمت تخیلی داشته باشه و نه خیلی کمیاب باشه.
یک جایی این مدل پیشنهاد شده که نمیدونم چه طور هست:کد شمع 4 پلاتین سوپر = BOSCH FR78X کسی قیمت این مدل رو میدونه؟
در ضمن نمایندگیهای مجاز ایران خودرو خودشون شمعهای چند پلاتینه دارن یا باید از بیرون تهیه کرد؟
دوستان لطف کنن مدلهای مدنظرشون رو بگن ممنون میشم.
براي مدلهاي انژكتوري شمعهاي متفاوت زيادي وجود داره و ماركهاي زيادي با قيمتهاي بسيار متفاوت وجود داره. تك و دو پلاتين و يا حتي 4 پلاتين.يه زماني مدل 4 پلاتين اصل فرانسوي ساژم ميفروختم كه حدودا 15 تومان قيمت داشت . البته قبل از گران شدن $
مدلي كه نام برديد اگر واقعا ساخت بوش آلمان باشه( كه خيلي كميابه) حداقل بايد 25 تا 30 هزار تومان قيمت داشته باشه. البته من هيچوقت توصيه نميكنم اينجوري پول خرج شمع بكنين چون با هزينه هاي بسيار كمتر ميتونين شمعهاي بسيار خوبي، حتي ساخت چين رو هم بخريد.
نمونه اون شمع A M T كه مدل دوپلاتين اون حدود 6000 تومان يا كمي بيشتر قيمت داره.ساخت چين است و تاحالا تعداد زيادي از اون رو روي مدلهاي معمولي و گاز سوز استفاده كردن و نتيجه خوبي داشته. روي دو دستگاه پرشيا دوگانه هم آزمايش شده و خيلي خوب جواب داده.
يا مثلا شمع ALSTER كه تكنولوژي آلمان بوده و در چين يا لهستان تحت ليسانس ساخته ميشه و تا حالا تعداد زيادي از اونها رو فروختم. يكدست تك پلاتين اون 6000 و 2 پلاتين 7000 تومان قيمت داره و اينهم بسيار خوب و با كيفيت ساخته شده.
اگر توي بازار بگرديد تنوع فراواني از شمعها رو خواهيد ديد و با چند سوال و جواب ساده از بقيه صاحبان خودرو ميتونين شمع مناسبي كه قيمت زيادي هم نداشته باشه بخريد. اگر خودروي شما دوگانه است ، شمع دو پلاتين بدر دور بالا بهتر جواب ميده.
من 206 V8 که تازه گرفتم خیلی داغ میکنه همش از وسط بالا تر میره حتی شبها که هوا خنک هم هست
اینقدر داغه که به کاپوت اصلا نمیشه دست گذاشت
ماشن 100 تا بیشتر کار نکرده
یکی بهم گفت برو ترموستاتش رو 74 بکن و عوضش کن
به نظرتون این کار رو بکنم ؟ آیا راه عاقلانه ای هست؟
مشکل بعدی لرزش ماشین هست وقتی توی دنده یک هستم گاهی ماشین میلرزه و میره رو اعصاب علت چیست و باید چکار کرد؟
ممنون
ماشين شما ممكنه چند مشكل رو با هم داشته باشه. زياد به نو بودن اون اطمينان نكنين.
اول اينكه ممكنه ترموستات درست عمل نكنه و بد يا دير باز بشه. دوم اينكه شايد تنظيمات دياك خودرو درست نباشه و بايد يك تنظيم موتور صحيح رو روش انجام بديد چون لرزش و گرم كردن نشانه هاي بد كار كردن موتور و احتمالا كارد كرد نامناسب يكي از سيلندرهاست.