تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 607 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله حق با شماست .
    خودش آموزش داره .... اما اینجا هم دوستان کلی زحمت آمورش کشیدن و اگه بتونن ادیتش کنن و بصورت ۱ فایل درش بیارن .... لطف بزرگی به همه تازه واردها کردن .

البته این قالب پی د اف که میفزمایی تو خود این فلایت سمیلاتور هستش
    اگه زحمتت نیست بخونش انگلیسی هستش
    فقط اون اولش به جای بنام خدا نوشته که " این آموزش ها فقط حالت تئوری است و به حالت واقعی ربطی ندارد"
    اگه هم خواستی بده دوستان مترجم تو انجمن زبان برات ترجمه کنن
    البته باید کسی باشه که به اصطلاحات هوایی آشنا باشه تا اصطلاحاتو معنی نکنه
    مثل تیک آف

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

میخوام این بازی رو بخرم ....
    این نسخه دوبله فارسیش به صورت رایتی نیومده ؟؟؟؟
    اصلش بالای 12 تومنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

امشب کسی می آد آنلاین پروازکنیم ساعت 8

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

میخوام این بازی رو بخرم ....
    این نسخه دوبله فارسیش به صورت رایتی نیومده ؟؟؟؟
    اصلش بالای 12 تومنه.

خوب وقتي ايران يه محصول بده ديگه غير اصلش رو تو ايران نميشه پيدا كرد.(اميدوارم فهميده باشيد چي ميگم)

داره خودمونی میشه hesam.25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان مشب کس مییاد
    ساعت ده
    اینجا شبیه خانه ارواح شده
    ههههههههههی یادش بخیر
    چه شور وشوقی تو این فروم بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

آره خداییش. قبلا 2 روز نمیومدم باید 4 5 صفحه رو مرور می کردم. الان 2 روزه که توی همین صفحه موندیم!!!
    کسی فکری پیشنهادی چیزی نداره؟
    بهتر نیست به قدیمی ها نامه بدیم که بیان؟ نامه ها به ایمیلشون ارسال می شه.
    چطوره؟

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

والا آدم بایدم نا امید بشه،سوال میکنیم،جوابی نیست،میپرسیم کسی امشب میاد؟کسی جواب نمیده،سرور میزنیم و به امون خدا ولش میکنیم به امید اینکه ملت حال کنن،کسی نمیاد!! خوب همین میشه دیگه!
    سلام دوستان مشب کس مییاد
    ساعت ده
    اینجا شبیه خانه ارواح شده
    ههههههههههی یادش بخیر
    چه شور وشوقی تو این فروم بود
    من 50-50 هستم.شاید بیام شاید نیام،معلوم نیست.
    من که هیچوقت شور و شوقی اینجا ندیدم.
    موفق باشید
    راستی اینم بگم که من هر روز به اینجا سر میزنم اگه یه وقت پستی نبود به معنی فراموش شدن تاپیک از طرف من نیست.

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

خوب چرا كسي online نيست؟

بله ه ه ه ه خيلي تاپيك كند حركت ميكنه...

كسي نمايشگاه ثابت هواپيماي تهران رو رفته ؟ چطوريه؟
    خيلي دوست دارم برم اونجا يادش بخير قديما كه با ماشين از رشت ميومدم تهران هميشه ميديدمش...
    الانم كه چند ساله همش با هواپيما ميام ديگه سر راهم نيست كه برم اونجا. تو هواپيما هم گردنم ميشكنه يه كم بتونم كاكپيت رو ببينم البته موقعي كه تو ATR نشستم. نميدونم چرا درش بيشتر اوقات بازه؟؟؟
    آخرين باري كه اومدم تهران "هم رفت هم برگشت با فوكر بود. رفتني خيلي حال داد البته فقط به من و خدمه محترم.
    من و پدرم اون ته بقل درب اضطراري سمت چپ نشستيم از بدشانسي يه پنجره خيلي كوچيك داشت. مهماندارم صندليش جلوي من بود.
    نزديك لندينگ بود كه مهماندار اومد نشست اونم با يه قيافه ي خيلي خسته بيچاره كلي تو روز پرواز كرده بوده خوب" يادم رفت بگم هوا هم تاريك بود نزديكاي 9 بود. خلاصه هوا خيلي باد و ابر داشت كه هواپيما رو خيلي تكون ميداد طوري كه همه رو ترسونده بود پدرم ازم پرسيد موضوع چيه گفتم حتما باد زياده" بعد مسافرا از مهماندار پرسيدن چرا انقدر تكون ميخره اين طياره(البته دقيقا اينو نگفتن) مهماندار گفت ابر زياده زول زدم تو چشماش تو دلم خنديدم. تو همين تكون خوردنا بوديم منم همينطور داشتم واسه پدرم در مورد اينكه خلبان جان چيكار داره ميكنه فك ميزدم كه ديدم بله بالاخره نشست بعد از باز شدن اسپايلر ها اونا رو به پدرم نشون دادم و وقتي اسمش رو گفتم مهمانداره به پدرم نگاه كرد با اشاره منو نشون داد گفت: اين" اينهمه چيز از كجا ميدونه يا يه چيز تو همين مايه ها پدرمم گفت من با شبيه ساز كار ميكنم... بعدش وقتي كه كپتان جون يا بقل دستيش پاركينگ بريك رو كشيد(دستي كشيد) و وقتي بعدش پياده شديم ديديم به به عجب بادي ميوزه به پدرم نگاه كردم گفتم : نگفتم باد زياده...البته مهماندار هم درست ميگفت اما من اونموقع هنوز در مورد ابر ها چيزي نخونده بودم.
    ببخشيد براتون داستان تعريف كردم آخه اينجا جاش نيست ولي خواستم از اين حال و هوا در بياين.

(يه داستانم از ATR دارم كه اون خيلي ترسناك بود برام" اگه خواستيد براتون مينويسمش)
    Last edited by dani.flight; 02-10-2009 at 23:34.

9. 4 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب چرا كسي online نيست؟

بله ه ه ه ه خيلي تاپيك كند حركت ميكنه...

كسي نمايشگاه ثابت هواپيماي تهران رو رفته ؟ چطوريه؟
    خيلي دوست دارم برم اونجا يادش بخير قديما كه با ماشين از رشت ميومدم تهران هميشه ميديدمش...
    الانم كه چند ساله همش با هواپيما ميام ديگه سر راهم نيست كه برم اونجا. تو هواپيما هم گردنم ميشكنه يه كم بتونم كاكپيت رو ببينم البته موقعي كه تو ATR نشستم. نميدونم چرا درش بيشتر اوقات بازه؟؟؟
    خوب شما نگفتی داری سرور میسازی!! من اومدم
    نمایشگاه دائمیه؟چیا توش هست؟
    ما هم چون کرمان زندگی میکنیم و پدرم پزشکه قدیما خیلی برای کمک به مردم مهروم جیرفت به اونجا مرفتیم با ATR .در کابینش همیشه باز بود و حتی یه بار هم با پدرم رفتیم توی کابین و خلبان همه جای کابین رو نشونم داد و حتی هواپیما رو از اتوپایلوت در آورد و یه مانور کوچیک هم انجام داد(نمیدونم اسمش چیه،بال به بال؟چپ و راست؟همین که هواپیما چپ و راست میشه)
    خیلی با مرام بود
    اما ماجرا مربوط به زمانی میشه که من اصلا نمیدونستم شبیه ساز چیه.

11. 3 کاربر از grand theft auto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

دنی جان استفاده کردیم. جالب بود.
    این نمایشگاهی که می گی کجاست؟ من که تهران زندگی می کنم چیزی راجع به ش نشنیدم. البته خیلی پیگیر نبودم.
    در مورد باز بودن در کاکپیت بگم که منم تقریبا هر بار با هواپیما سفر کردم اکثر اوقات درش باز بوده... فکر کنم با وجود برادران محافظ پرواز خیالشون راحته . خداییش خیلی تابلو هستن . بماند چرا و چجوری.
    من چند بار تو کاکپیت 747 رفتم. خیلی دوست دارم بازم برم. الان که فکر می کنم با خودم می گم ای کاش من اون موقع شبیه ساز کار می کردم لا اقل سوالاتم رو اونجا ازش می پرسیدم و یاد می گرفتم... . یادمه اولین باری که فهمیدم اتوپایلوت چی هست و توی 747 کجاست یکی از همین دفعاتی بود که من به کابین رفتم. البته چون پرواز طولانی بود راحت تر اجازه می دادن. اگه تهران مشهد باشه سخت تر اجازه می دن. ایشاالله قسمت شما هم بشه. P: .
    یه بارم تازگی ها تو پرواز با یکی از اقوام بودیم. مخ این بنده خدا رو خوردم بس که راجع به هواپیما صحبت کردم. بعد گفتم واقعا من اگه جای اون بودم همونجا زیر یکی از صندلی ها خفش می کردم.

13. 3 کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •