تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 156 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

داره خودمونی میشه amirw7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با عرض معذرت اين خبري بود كه اصلا بازتاب انچناني نداشت...

دكتري بگيري!؟خوب 2 سال كارداني 2 سال كارشناسي 2سال ارشد و 2 سال دكتري!البته دكتري رو مطمئن نيستم خيلي طول كشيد نفرينم كنرتبه اول تا سوم معاف از خدمت هستن!شمسي پور و منتظري مشهد فكر كنم!كلا شهرهاي بزرگ!نه شريف و امير كبير نمي تونين برين!اگر نظري باشي يا كارداني..... .
    میگم خلاف اون خبرو به صورت رسمی هم اعلام کردن؟؟؟.....واقعا مملکت تخیلی که میگن اینه....99 درصد دانش آموزان از برداشتن کنکور ناراضین چون طبیعیه همه که معدلشون 20 نشده.پس باید قید رتبه ی درست و حسابی رو بزنن اما اگه کنکور باشه

آدم کلی امید داره... از اونور وزیر میاد میگه خبرخوش خبر خوش دوران بدبختی به پایان رسید از شر کنکور راحت خواهید شد....البته بگم که من سخت با مدرسه رفتن مخالفم چون واقعا 80درصدش بیهوده و مزخرفه مثلا باید بشینی معلمت سوال بگه

بنویسی(که کلی کتاب سوال وجود داره با توضیح تازه خود آموزش و پروش هم میتونه کتاب سوال بزنه) اون معلم هم که ازخداخواسته هر سال سوالشو میگه تا یه جوری زنگو پر کنه نامرد(البته بعضیاشون که عده کمین اینطوری نیستن) نمیاد یه سوال چاپ کنه

هرسال اونو بده

به بچه ها اونطوری لااقل اگه واسه خودشم استراحت کنه کلاس بیکار باشه بهتره چون اون موقع بعضیا لااقل استفاده مفید میکنن...یا معلم بیچاره که پای تخته کلی توضیح میده همش دود میشه میره هوا چون بچه ها باید دوباره برن بشینن خودشون بخونن

فقط به خاطر نخوردن یا کم خوردن صبحانه که میل ندارن و اونم به خاطر بیدار موندن تا 1 نصف شب طبیعیه و یا خواب کافی که 8الی9ساعته اما اکثرا 5الی6 ساعت میخوابن یا تو زمستون که سرماخوردی و آب بینیت شرشر داره میریزه و معلم هم اجازه نمیده بری

بیرون که اونوقت شونصدبار آیت الکرسی میخونی که معلم ازت سوال نپرسه یا پای تخته نبرتت و فقط زنگ بخوره تازه...توی آبخوری که اکثرا شلوغه من چند نفرو میشناختم که روشون نمیشد خودشونو خالی کنن...یا دیر میرفتن سر کلاس یا یه جوری قورتش

میدادن...در این جاست که بچه ها بزرگترین زجر زندگیشونو تجربه میکنن...یا اصلا کلا به خاطر فضای کلاس و شوخی و پارازیت بین بچه ها یادگیری درس یه چیز خنده داره...و یا نفرت از معلم یا از کسی از بچه ها یا ناظم و یا ناممکن بودن تغذیه کردن خود در زنگ

مثلا تفریح به خاطر هجوم افراد راه زن یا بیگانه و خیلی چیزای دیگه که خودش یه کتابه.....و مدرسه فقط به خاطر اون 20درصدشه که مفیده مثلا بحث تربیتی و آبدیت شدن و رد و بدل کردن اطلاعات مفید یا مستند های مفید یا آموزش های درسی و فراتر از آن از

طریق فلش(خداییش منظورم رد و بدل کردن بوووووووق و یاد گرفتن فوحش و بوووووق های روز دنیا نبودا!!!اون یه جورایی لازمه هر فردیه) که این واقعا نکته ی مهمیه یا یادگیریه درس های غیر حفظی مثل ریاضی یا فیزیک(که البته اینم میشه با سی دی

آموزشی یا مدرسه مجازی مثل دانشگاه مجازی که معلم به طور زنده درس میده حل کرد که شدنش سخته ولی ممکنه) یا توضیح فراتر از درس ها یا خارج از آن

یا نصیحت معلم ها یا تعریف داستان های پند آموز.... که نکته مهم آمدن به مدرسه یا همون تعلیم و تربیت همینه....یا یاد گرفتن جک یا چیستان ها یا ضرب المثل های مفید از بچه ها یا تعامل با بچه ها و آشنا شدن با اخلاق های مختلف و شیوه رفتار و یا فوتبال

بازی کردن دسته جمعی یا اصلا کلا کنارهم بودن که خودش واقعا روحیه و نشاط خوبی به آدم میده....خداییش حساب کنید اگه اون وقتایی که تاحالا تلف شده کسی حتی تفریحی ازش استفاده میکرد نه تنها میتونست پروفوسوریه رشته خودشو بگیره

بلکه میتونست انواع و اقسام حرفه یا مدرکی که دوست داشت رو بگیره یا انواع کارها یا همه ی چیزهایی که تو خیالش میدید تجربه کنه...یا اصلا اگه این وقتارو کار میکرد حتی رفتگری،،،واسه خودش میلیارد میشد...پس نتیجه میگریم که وقت مدارس باید خیلی

خیلی کم بشه 2ساعت یا 3 ساعت تازه در آینده اینم زیادیه....!!!

مشکل ما اینه که فقط داریم از خارجی ها تقلید میکنیم...البته از فرهنگشون...تا اونا بستن کمربندو الزامی نکنن ما هم نمیکنیم یا تخته هاشونو وایت برد نکنن ما هم نمیکنیم یا ..................و یا تا اونا سیستم آموزشیشونو عوض نکنن ما هم نمیکنیم

البته تاخیر 10 20 ساله ی تقلید ما از اونا هم قابل توجهه....

وا..........................ی از کجا رسیدم به کجا...با عرض معذرت مثل این که دل پری داشتم. .بی خیال به ادامه بحث میپردازم

حالا اگه بخواد بر حسب معدلم بشه که دیگه واویلا... باید هر روز بیفتی دنبال معلما به خاطر 25صدم!!!

و گفتی اگه زیاد طول کشید نفرینم کن.... یعنی چی؟؟؟؟؟

با عرض پوزش که این همه زیاد شد.....

2. این کاربر از amirw7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

كلاسي كه هر وقايع درش اتفاق ميفته جز انتقال دانش و اطلاعات هيچ ارزشي نداره كه در يك محوطه اي مزخرفي برگزار بشه برن كوه و دشت و دمن!فوق العاده مزيت بيشتره من كلا دركت ميكنم و خودم از اون دست نگون بخت هاي دانش اموخته فني و حرفه اي هستم!به ضرس قاطع ميتونم بگم دوسال هنرستان و دوسال اموزشكده بدترين دوران تحصيلي من بود!البته سيم كشي رو ياد گرفتمكار با چندتا كنتاكتور و شناسايي موتورها و ترانسفورماتورها!كه اگر يك كتاب ميگرفتم ميخوندم بهترتر بيشتر تر ياد مي گرفتم!اموختن پي ال سي يكي از تنها مزيت ها ميتونست باشه مه به لطف اساتيد و امكانات ان هم به وقوع نپيوست!حيف كاش رياضي ميخوندم و دو سه سال پشت كنكور ميموندم من خودم به شخصه علاقه وافري به ياد گيري دارم و انگيزه فوق العاده اي تنها نگون بختي و من و هزاران يكي مثل من!كسي نبوده كه راه درست رو نشون بده من كه ميشينم كلاس خزعبلات و مزخرفات يك سري ادم رو گوش ميدم و انواع اقسام لوده گويي ها رو شاهد ميشم به سطح شعور هم قطارانم غبطه بخورم يا به معلمي كه عاجز در انتقال مفاهيم و البته دانش اموزي كه دنبال هلو ميگرده تا سرو كنه كار به چالش كشيدن مغز مباركش كه تبار تعالي بهنگام خلقت تصور نكرد كه ايشان كمتر ندارد از حيوان!چه بسا من خطا كردمالبته سيستم اموزشي كلا از هر لحاظي ما مشكل داريم!ملت ما مشكل دارن چينش افراد بنا به شايستگي و فهم و دركشان نبود نخواهد بود تنها كسي كه بيشتر سر سپرده باشد مقامش تنها مقامش عالي تر خواهد بود!
    هر چند بيهوده گويي فايده اي نداره منظورم اين بود شما مراحل رو طي كن رسيدي دكتر خودت متوجه ميشي همه چي روشما انگار نصفه و نيمه اخبار رو تعقيب ميكني!اگر كنكور كه هنوز معلوم نيست كي برداشته بشه دانشگاهها خودشون معياري براي گزينش خواهند داشت!مسلم بدونيد!اگر قرار بود هركسي 20 باشه بره شريف الان اگهي ها نوشته بود ارائه ديپلم با معدل 20 به فارغ التحصيلان اكابر!يا يه همچين چيزي!شما نگران نباش هنوز كنكور هست اگه برش داشتنم يه معياري هست كه هركس بيشتر مطلب حفظ كرده بره دانشگاه!مويد باشيد

داره خودمونی میشه amirw7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

البته من منظورم فقط فنی و حرفه ای نبود..............نظری هم همین آش و همین کاسس..........فقط سعی کن این تفکر بسیار غلطتو بندازی دور.....فنی حرفه ای واقعا بهترین گرایشه.....البته برای کسایی که اهل پز دادن نیستن..یا به علاقشون اهمیت

میدن و یا دهن بین نیستن...هیچ وقت به حال نظری ها قبطه نخور......و مطمئن باش اونا...یعنی 90درصدشون که درس رو به نمره نمیدونن و برای 20 زندگیشونو تباه نمیکنن به حال تو دارن قبطه میخورن.....من خودم به خیلی ها بر خوردم.........

فقط مشکل اینجاس که فنی و حرفه ای بد جا افتاده......خود مهندس انیمیشنی که تو برنامه شبکه آموزش میاد(فکر کنم برنامه صفر و یک) یه بار که داشتم میدیدم مجری ازش پرسید از کدوم گرایش اومدی.....اون از ته دل گفت متاسفانه از ریاضی

بعد برای این که ریاضی ها ناراحت نشن گفت شایدم خوشبختانه....که خودشم بعد از اینکه مجری دلیل عوض کردن حرفشو پرسید اون گفت برای اینکه ریضی ها ناامید نشن.....

حالا اینا هیچی منظور اصلی من سیستم آموزش پرورش بود.....کاشکی این مجلسی ها هم مثل احمدی نژاد یه زره دل و جرات داشتن این ریسکو حتی برای یه ماهم که شده...حتی اختیاری هم که شده

عملی میکردن...البته قبلش فرهنگسازی بکنن.....قول میدم اگه بعد یه ماه نظرسنجی بزارن....قسمت نظر مثبتش سقف سایتو سوراخ کنه...

بعد یادت باشه علاقه ممکنه یه نمره تک کلاسو بکنه انیشتن.......ما یه نفرو داشتیم نمره هاش بالای 13 ندیده بود ولی تو قسمت فتوشاپ کامپیوتر همرو گذاشت تو جیبش و یه 20 کله گنده رفت تو کارنامه ترم1

وقتی کسی بدونه چیزی که یاد میگیره فایده داره.........غذا نمیخوره ولی اونو یاد میگیره....حتی کسی که که نفس کشیدن هم یادش میره !؟!؟

راستی اون چیزی که میگی راجع برداشتن کنکور میدونم....کنکور و بردارن بر هر حسابی که بخوان بزارن ضرره...چون هر حسابی بر میگرده به گذشته آدم..اما کنکور امید برای همس حتی آدمی که با صفر عقد

بسته بوده.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام نتایج کنکور فنی حرفه ای کی میاد؟
    دو نفر از بچه ها کنکور دادن یکیشون هر روز زنگ میزنه به من ازم می پرسه نتایج اومده یا نه
    مثل اینکه من سخنگوی سازمان سنجشم
    Last edited by omidsarab; 19-09-2012 at 13:55.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

البته من منظورم فقط فنی و حرفه ای نبود..............نظری هم همین آش و همین کاسس..........فقط سعی کن این تفکر بسیار غلطتو بندازی دور.....فنی حرفه ای واقعا بهترین گرایشه.....البته برای کسایی که اهل پز دادن نیستن..یا به علاقشون اهمیت

میدن و یا دهن بین نیستن...هیچ وقت به حال نظری ها قبطه نخور......و مطمئن باش اونا...یعنی 90درصدشون که درس رو به نمره نمیدونن و برای 20 زندگیشونو تباه نمیکنن به حال تو دارن قبطه میخورن.....من خودم به خیلی ها بر خوردم.........

فقط مشکل اینجاس که فنی و حرفه ای بد جا افتاده......خود مهندس انیمیشنی که تو برنامه شبکه آموزش میاد(فکر کنم برنامه صفر و یک) یه بار که داشتم میدیدم مجری ازش پرسید از کدوم گرایش اومدی.....اون از ته دل گفت متاسفانه از ریاضی

بعد برای این که ریاضی ها ناراحت نشن گفت شایدم خوشبختانه....که خودشم بعد از اینکه مجری دلیل عوض کردن حرفشو پرسید اون گفت برای اینکه ریضی ها ناامید نشن.....

حالا اینا هیچی منظور اصلی من سیستم آموزش پرورش بود.....کاشکی این مجلسی ها هم مثل احمدی نژاد یه زره دل و جرات داشتن این ریسکو حتی برای یه ماهم که شده...حتی اختیاری هم که شده

عملی میکردن...البته قبلش فرهنگسازی بکنن.....قول میدم اگه بعد یه ماه نظرسنجی بزارن....قسمت نظر مثبتش سقف سایتو سوراخ کنه...

بعد یادت باشه علاقه ممکنه یه نمره تک کلاسو بکنه انیشتن.......ما یه نفرو داشتیم نمره هاش بالای 13 ندیده بود ولی تو قسمت فتوشاپ کامپیوتر همرو گذاشت تو جیبش و یه 20 کله گنده رفت تو کارنامه ترم1

وقتی کسی بدونه چیزی که یاد میگیره فایده داره.........غذا نمیخوره ولی اونو یاد میگیره....حتی کسی که که نفس کشیدن هم یادش میره !؟!؟

راستی اون چیزی که میگی راجع برداشتن کنکور میدونم....کنکور و بردارن بر هر حسابی که بخوان بزارن ضرره...چون هر حسابی بر میگرده به گذشته آدم..اما کنکور امید برای همس حتی آدمی که با صفر عقد

بسته بوده.....
    من تنها نظر خودم رو گفتم!وگرنه اصلا بحث سر فني و مقايسه با نظري نيست!تنها و تنها نظر خودم بود!فني و حرفه اي اينطور جا افتاده كه براي اونايي كه علاقه اي به درس خوندن ندارن!بهترين هنرستان تبريز كه اينطور بود!به هر حال فني و حرفه اي با بار علمي خوب!دانش اموزان مشتاق و البته مدرسان با دانش!ايده ال ترين سيستم اموزشي است ولي در حال حاضر اينطور نيست!من هم خيلي از اين حرفها شنيدم و خواهيم شنيد ولي اگر بر اساس و پايه رشته هاي فني و مهندسي نگاه كني بنياني ترين ضعف رو من دانش اموخته فني و حرفه اي داريم !

داره خودمونی میشه golebeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض تو رو به عزیزتون کمک صفحه ثبت نام بازه اما نمی تونم....را کد نظام وظیفه رو می زنم فقط دو تا عدد می تونم بزنم و بعد کنارش اخطار می ده......برای کاردانی

دیپلمش و جدیدا گرفته سال 90

نکنه واسه خاطر اونه

قبلا سربازی رفته

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

تو رو خدا کمک

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

برای همسرم می خوام

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

الان کارت پایان خدمتش جلومه یه کد بلند بالا داره اما اون کادر کد نظام وظیفه اخطار می ده و فقط دو تا عدد می شه توش زد

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

الان کارت پایان خدمتش جلومه یه کد بلند بالا داره اما اون کادر کد نظام وظیفه اخطار می ده و فقط دو تا عدد می شه توش زد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •