همش تیک خورده
همش تیک خورده
من همین الآن فایرفاکس 4 دارم و دارم با IDM از یوتوب دانلود میکنم بدون هیچ مشکلی
شما فکر کنم مشکل از نرم افزار IDM هست پاکش کنید و ورزن جدید به همراه کرک معتبر نصب کنید
بیشتر مشکلات IDM برمیگرده به عدم استفاده از کرک معتبر
با سلام من تو دانشگاه بدلیل وجود ------ مجبورم ازfdm free download manager استفاده کنم با idm نمیشه تست کردم!!
حالا گذشته از این حرفا....
با fdm فایلای حجم بالا 6-7 گیگ منظورمه رو نمیتونم دانلود کنم اشتباهی html میگیره....ضمنا هاردمم جا داره reserv disk space هم فعاله در حالت غیرفعالم چک کردم نمیشه..جدیدترینشم گرفتم نمیشه.....
مشکل از کجاست؟
بچه ها یه مشکل اعصاب خورد کن...من یه فایل داشتم 225 مگ..خب دیشب زدم دانلود بشه با IDM تا 99.99 درصد رفت ویهو سرعت دانلود رو زد صفر...و دیگه چیززی شروع به دانلود نشد و گیر کرد...من لینک فایل رو هم عوض کردم ولش نشد..چیکار کنم..چطوری میتونم اینو ککاملش کنم...لینک مستقیم هم دوتا از اون فایل دارم ولی هیچکدوم دانلود رو تکمیل نمیکنه..لینکهاشم سالمه...فایلهای دیگه رو تست نکردم میتونم دانلود کنم یا نه...بزارین یه تست بزنم...میگم isp میتونه دانلود یه فایل رو بلاک کنه؟یا حجم دانلود بالا باشه اجازه دانلود نده؟
روی لینک تو idm کلیک راست کن و refresh download adress رو بزن
زدم ولی فایده نکرد..حتی میگم ادرس فایل رو از همین طریق با یه ادرس مستقیم دیگه عوض کردم ولی بازم ادامه نمیده :((
میتونی بگی چه اروری میده ؟
من وقتی با اولترا میرم یوتیوب یا ... نمی تونم فیلم دانلود کنم.یعنی اون باکس دانلود نمیاد.------ اش رو هم تنظیم کردم نشد.(IDM 6.05 full )
هیچ اروری نمیده...میزنه درحال ارسال درخواست get و هیچی...میمونه..پراکسی هم غیر فعاله...کلا من سایر فایلها رو دانلود میکنم ولی این یکی رو مشکل داره...از اول هم بخوام شروع کنم میتونم و راحت دانلود شروع میشه ولی 230 مگه...:(((
ورژن چند اولترا ؟ من با ورژن آخرش که 10.07 هست این مشکل رو ندارم.
[CODE]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)