کسی نبود جواب ما رابده ؟؟!!؟
کسی نبود جواب ما رابده ؟؟!!؟
سلام دوستان لطفا" کمکم کنید
اخیرا" سیستمم ویروسی شده یا نشده نمیدونم ولی سرعت سیستمم اومده پاینن و اخطار generic host هم دارم یه عکس از تسک منیجر براتون میزارم لطفا" کمکم کنید از انتی ویروس اویرا به همراه جدید ترین اپدیت دارم نمیدونم مشکلم چیه
![]()
به این مسیر بروید :
و در آنجا cmd را تایپ کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حال دستور زیر را برای هر درایوی که این بلا سرش اومده اجرا کن .
توجه کنید که به جای حرف x در دستور بالا نام درایو مورد نظر را تایپ کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این دستور همه بلاهایی که ویروسه سر فولدرهات آورده رفع میشه .
با سلام
روی سیستم من kazme _ghaze هست .از روش هایی که گفتید هم رفتم.فایده نداره.حالت سیف مود رو از کار میندازه. از این روش هام دیلیت نمیشه
دوباره میاد.ویندوز عوض کردم بدون کلیک کردن آنتی ویروس نود 32 گذاشتم آپدیت کردم ولی بازم از کار افتاده.الان یک ماهه دارم روش های مختلف رو انجام می دم فایده نداره.این فایل هایی هم که میذارین اونو پاک می کنه ولی ویندوزم از پایه داغون می کنه و به شکل عجیبی در میاره!
دیگه نمیدونم راه جدیدی نیست؟
مشکل :
پیغام task manager has been disabled by your administrator هنگام زدن دکمه هایCTRL + ALT + DEL
راه حل :
این مسیر را طی کنید:
a. Go to "Start" -> "Run" -> Write "Gpedit.msc" and press on "Enter" button.
b. Navigate to "User Configuration" -> "Administrative Templates" -> "System" -> "Ctrl+Alt+Del Options"
c. In the right side of the screen verity that "Remove Task Manager"" option set to "Disable" or "Not Configured".
d. Close "Gpedit.msc" MMC.
e. Go to "Start" -> "Run" -> Write "gpupdate /force" and press on "Enter" button.
مشکل :
پیغام registry editing has been disabled by your administrator هنگام اجرای دستور regedit
راهحل :
Click Start -> Run -> gpedit.msc -> User Configuration -> Administrative Templates -> System -> Prevent access to registry editing tools -> Right Click Properties -> Set it to "Disable" or Not Configured.روش اول :
Click Start -> Run. Type this commands in Run box and press Ok.روش دوم :
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0
Then a prompt will come up with this question: Value DisableRegistryTools exists, overwrite (Y/N)? Type yes and hit Enter.
After u did that also type this command in the run box and hit enter.
REG add HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0
Then it will also come up with the question: Value DisableRegistryTools exists, overwrite (Y/N)? Type yes and hit Enter.
سلام به همه بروبچز
مدتیه که وقتی فلش یا موبایلمو به کامپیوترم وصل میکنم یه پیغام ارور میده تحت عنوان iexplore.exe و میگه :
there is no disk in the drive . please insert a disk into drive \device\harddisk1\dr7
حتی وقتی فلش رو در میارم هم همین ارور رو میده
ممنون میشم کمکم کنین
مرسی
سلام به همه بروبچز
مدتیه که وقتی فلش یا موبایلمو به کامپیوترم وصل میکنم یه پیغام ارور میده تحت عنوان iexplore.exe و میگه :
there is no disk in the drive . please insert a disk into drive \device\harddisk1\dr7
حتی وقتی فلش رو در میارم هم همین ارور رو میده
ممنون میشم کمکم کنین
مرسی
ما که هرچی این دستور رو زدیم میگه همچین دستوری تو CMD وجود نداره![]()
سلام
شما attrib.exe رو امتحان کن.
یا از مسیر زیر فایل رو بردار و اجرا کن
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم من ویروسی گرفته که تمام فایلهای exe رو مثل فایلهای مدیا باز می کنه. آنتی ویروس هم از کار افتاده.الان هیچ فایل exe رو نمی تونم اجرا کنم.چکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)