ببین ، روی سیستم اول همه چی درسته. کانکشن رو هم که Share کردی و کارت شبکت رو هم انتخاب کردی.
روی سیستم دوم هم همه چی اوکیه بجز DNS .
تو دومی DNS رو هم بزار 192.168.0.1 و تست کن.
ببین ، روی سیستم اول همه چی درسته. کانکشن رو هم که Share کردی و کارت شبکت رو هم انتخاب کردی.
روی سیستم دوم هم همه چی اوکیه بجز DNS .
تو دومی DNS رو هم بزار 192.168.0.1 و تست کن.
سلام
اقا این dns که روی سیستم دومی میزنیم برای چیه؟چون اگه نزنیم اینترنت نمیره و یه رنج خاصی هم داره مثلا اگه بزنی 4.4.4.4 نمیشه ولی اگه 8.8.8.8 بزنی ردیفه!چرا؟
نه باید IP اون سیستمی که اینترنت رو Share کرده رو به عنوان DNS بزنی.
حالا تست کن نتیجه رو بگو.
من الان اینترنت رو تو هر دو سیستم دارم ولی این سوال برام پیش اومده که این DNS رو برای چی باید بدیم چون اگه خالی بزاریم یا اشتباه بدیم مثلا همین IP سیستمی که اینترنت رو شیر کرده رو هم که بدیم(الان تست کردم) اینترنت قطع میشه ولی اگه بدیم 4.2.2.4 وصل میشه !!!
والبته IP سیستمی که اینترنت رو شیر کرده رو تو DGateway میدیم.
سلام
میخام دو تا کامپیوتر که یکی سون و دیگری ایکس پی هست رو شبکه کنم !
وین سون میخام مستر باشه
اما آموزش شما مستر رو اکس پی گرفته
میشه بگین برا انجام اینکارا در سون کجا باید برم ؟؟؟
ممنون
نگفتین باید چیجوری یک Homegroup بسازیم ؟
سلام دوستان
سوال اول اینکه
من قصد داشتم دوتا کامپیوتر را شکبه کنم تنظیمات را انجام دادم و کابل کراس را هم زدم
اما متاسفانه دوتا سیستم با هم شبکه نمیشن
چه مشکلاتی میتونه باعث بشه دوتا سیستم با هم شبکه نشن
نام کامپیوترها متفاوت هست
هر دو تا سیستم workgroup هستن
فایروال ها هم غیر فعال هست.
سوال دوم اینکه
مگر برای شبکه کردن دوتا کامپیوتر نباید از کابل کراس استفاده کرد ؟
پس چطور با یه کابل معمولی که کراس نیست هم میشه دوتا کامپیوتر را با هم شبکه کرد ؟
ممنون
شما که الان سیستم تون با USB به مودم وصله و تو اینترنته معلومه که درایورش نصبه. اگر هم تنظیمات رو زیاد دستکاری کنی ممکنه همین ارتباطت هم قطع کنی!! شما الآن هر دو رو وصل کن و توی ویندوز 7 از منوی استارت برو روی Network و ببین اسم و آیکنی برای اون سیستمت میاره و اون رو میشناسه یه نه؟نوشته شده توسط hasanoooooooo
من میخوام با یه مودم معمولی Tp linl 8811 لپتاپم رو که ویندوز 7 . و سیستم خونه که xp دارن رو با هم بویسله مودم مذکور شبکه کنم..... اون پستتون ظاهرا برای وایرلسیها بود؟؟>؟> یا نه؟ منم میتونم؟؟؟ متاسفانه سیستم خونه لن نداره....
داداش اینو ظاهرا شناخته!!! حالا نمیدونم این اسمه مال خود لپ هست یا پیسی!
این هم عکسهاش...
وقتی هم که دابل کلیک میکنم روی amoi-henri-pc یک صفحه خالی باز میشه........
الان باید چکار کنم من؟
.
Last edited by hasanoooooooo; 19-08-2011 at 20:17.
فکر کنم این آیکن واسه همین سیستم باشه! شماا تو همین صفحه ، تو منوی بالا روی Network and Sharing Center کلیک کن و ببین زیر آیکن سمت راست که تو پرانتز نوشته (This Computer) هم همین اسم رو نوشته؟
Last edited by a6l3i; 19-08-2011 at 22:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)