قبل از استفاده از کدها، حتماً کد قبلی رو پاک کنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از استفاده از کدها، حتماً کد قبلی رو پاک کنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دریافت رجیستر کی 1 ساله قانونی بعد از رجیستر کردن در سایت زیر. این رجیستر کی فقط برای 1 نفر همزمان کار
خواهد کرد. پس از دادن رجیستر کی خود به دیگران خودداری کنید.
به سایت زیر برید و بر روی رجیستر کلیک کنید و مراحل رو تا آخر طی کنید.
این رجیستر کی برای هر دو محصول اینترنت سکوریتی و آنتی ویروس نسخه 2009 کار خواهد کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهران جان ممنون بابت سایت اما برای رجیستر شدن نیاز به Sort Code و غیره داره !!
شما خودت ثبت نام کردی؟
تا جاييكه اطلاع دارم اين روش دريافت Key كاملا بسته شده و بسياري از افرادي كه از اين طريق اقدام به دريافت Key كردند كليد آنها در ليست سياه قرار گرفت.آدرس قبلي جهت دريافت اين Key ها بصورت زير بود:
بعد مطابق شكل زير گزينه اي كه با خط قرمز مشخص شده را انتخاب كرده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس به صفحه اي هدايت ميشديد كه مشخصات و آدرس ايميل واقعي خود را رد آن وارد ميكرديد.حتي در قسمت Online Banking membership number بايد يك عدد 12 رقمي كه با 2010 شروع ميشد و مثلا بصورت 201023329321 ميبود را وارد ميكرديد تا Activation Code به آدرس ايميل شما فرستاده شود:
اين روش از حدود 2-3 ماه قبل كاملا بسته شد و ديگه به اين صورت به كسي كد فعال سازي 1 ساله نميدهند.
نه عزیز من خودم از Antivir استفاده میکنم. این لینک رجیستر کی کسپرسکی را با یک لینک گرفتن رجیستر کی
برای Antivir Premium به مدت 3 ماه را در یک سایت دیدم. چون خودم از آنتی ویر استفاده میکنم لینک گرفتن رجیستر
کی برای آنتی ویر را امتحان کردم و کار کرد. الانم 3 تا رجیستر کی با 3 ایمیل متفاوت ازش گرفتم. گفتم شاید این هم
کار بکنه اینجا گذاشتم.
الان هم Hamilton زحمت کشیدند و امتحان کردند و جواب نداده.![]()
دوستان من نیاز فوری به Key برای Kaspersky Internet Security 8.0.0.454 دارم .
اگه کسی داشته باشه ممنون میشم .
با سلام...
لطفا رجیستر کاسپر نسخه 7.0.0.120
رو بزارین.
با سپاس
[QUOTE]دوستان من نیاز فوری به Key برای Kaspersky Internet Security 8.0.0.454 دارم .
اگه کسی داشته باشه ممنون میشم ./QUOTE]
من هم احتیاج دارم.
این ورژن بتا هست؟
کی گفته بتا هست؟ چیزی ننوشته بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)