كسي اينجا از شركت فن اوا adsl گرفته؟
به هر حال با توجه به مجموع پست ها این طور مشخصه که صبا نت و شاتل بهترین ها هستن از بین این دو کدوم واقعا بهتره؟
من اولش می خواستم از فن اوا adsl بگیرم بعدش چند نفر بهم گفتن صبانت بهتره , منم گول خوردم و الان 4 ماهه الافم ولی یکی از بچه ها یک ماه پیش از فن اوا adsl گرفت , بعد از 5 روز براش وصل کردن الان هم خیلی راضیه
پست های قبلی !!!! کدوما؟؟
منظورتون پستهای اول تاپیکه
در حال حاضر همه از صبانت ناراضین, شاتل رو نمی دونم ولی فکر کنم شاتل بهتر باشه
سلام..
ببخشيد باري استفاده از --- مي خواستم بدونم كه آيا سرويس صبانت از --- پشتيباني مي كنه؟؟من الان نمي تونم با --- وصل بشم..ارور 919 ميده...
ممنون...
کسی نبود جواب مارو بده
ای بابا با این اوصافی که میگید تو شهر خودمون وضعیت خیلی بهتره جای ما یک شهاب رسانه داریم adsl که وصل شد بعد 1 هفته تازه میری پولشو میدی
تازه آخر ماهم که اشتراکت تموم بشه قطع نمیشه اگه تا 1 هفته نری تمدید کنی بعد تماس میگیرن میگن اگه نمیخوای که جمع کنیم
تنها مشکلی که دارند تو سرویساشونه چمن فقط سرویس های نامحدود دارن 64 کیلو ماهی 20 تومن 128 هم ماهی 30 تومن تو 64 سرعت داون 8 کیلو بایت تو 128 هم 13 کیلو بایت بیشتر نمیشه
حالا قرار تا یه ماه دیگه صبانت تو خراب شده ی ما هم نمایندگی بزنه حالا من میخوام برم از صبا بگیرم
به نظر شما ارزش داره برم از صبا بگیرم یا همینو ادامه بدم
اینم لینک این شرکت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول این که اینجا بحث در این مورد ممنوعه
دوم این که فقط باید اون آی پی که وی پی از اون هست قیلتر نشده باشه یا پورتش بسته نشده باشه و از لحاظ ساپورت همه شبکه ها ساپورت میکنن
در مورد ارور 919 اگه سرچ میزدی نحوه رفعش رو پیدا میکردی
چون گذاشتن لینک اینجا ممنوع من لینکشو با پیام خصوصی برات میفرستم
نميدونم اگه بخواد مثل اينجا باشه كه بهتره نگيري.
من الان 5 ماهه ثبت نام كردن هنوز ميگن پرت خالي نداريم.![]()
سلام...
اين كه پرت خالي گيرت بياد احتمالش زياد هست..چون اولش پرت هنوز پرت خالي داره و پرت هاش پر نشده كه بخواي توي نوبت بايش...
سرعتش هم بايد ازش يه مدت بگذره تا معلوم بشه چه طوري هست
موفق باشيد...![]()
والا صبانت كه ديگه احتياجي به بد گفتن نداره و بر همه معلومه!! ولي شاتل هم يكي دو تا از دوستام داشتن ميگن آشغاله!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)