سلام می خواستم توی یک گزارش یک لو گو قرار بدم وبه طوری که کاربر بتونه بعدا لوگو خودش را بدون ورود به دیزاین گزارش جایگزین کنه![]()
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام می خواستم توی یک گزارش یک لو گو قرار بدم وبه طوری که کاربر بتونه بعدا لوگو خودش را بدون ورود به دیزاین گزارش جایگزین کنه![]()
با سلام
برای ایجاد یک کادر ورود داده در اکسس و اینکه پس از ورود داده کار خاصی انجام بشه چکار باید کرد؟
با سلام
برای سوال سوم : معمولا به صورت اتوماتیک کلید اصلی خودش پر می شود و یکتاست
سلام اگه میشه در مورد چگونگی میانگین گرفتن تو Accessیکی منو راهنمایی کنه یعنی مثل Excelباید فرمول وارد کرد اگه اینطوره کدوم قسمت باید وارد کنم؟؟؟؟؟ممنون میشم یکی جوابمو بده![]()
کسی نمیتونه در مورد محاسبات در Accessراهنماییم کنه خیلی گیرم لطفا کمکم کنید
لطفا حذف گردد اشتباه شد....
Last edited by mehdi_vsgh; 02-06-2014 at 09:28.
با سلام،راستش من از برنامه pdf editor_Setupبرای ویرایش pdfاستفاده می کنم ولی فقط فایل ها یی رو باز می کنه که نوع تایپشون (Adobe Acrobat Document (.pdf و نمی تونه فایل های رو که نوع تایپشون[PDF[2] File (.pdf[2 هست رو باز کنه چیکارکنم؟با تشکر
Last edited by شهربان; 02-06-2014 at 11:01.
سلام من تو اکسس فرم درست کردم و براش دگمه پرینت گذاشتم که همون فرما پرینت بگیره ولی همه فرما را باهم پرینت میگیره
چکار کنم ؟
سلام من تو اکسس فرم درست کردم و براش دگمه پرینت گذاشتم که همون فرما پرینت بگیره ولی همه فرما را باهم پرینت میگیره
چکار کنم ؟
با سلام- بنده يك داده هاي يك بانك sql server را درون table اكسس قرار دهم ولي هر كار مي كنم نمي توانم اطلاعات داخل SQL را در بانك اكسس قرار دهم لطفا مر را راهنمايي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)