سایت گل تو قسمت نقل و انتقال ها رفتن شوچنکو به میلان رو ثبت کرده ...عجب خالی بندیهنه قضیه انتقالش به میلان منتفی شد چون میلان میخواست قرضی بگیردش اما چلسی میخواست به طور قطعی بفروشه!
سایت گل تو قسمت نقل و انتقال ها رفتن شوچنکو به میلان رو ثبت کرده ...عجب خالی بندیهنه قضیه انتقالش به میلان منتفی شد چون میلان میخواست قرضی بگیردش اما چلسی میخواست به طور قطعی بفروشه!
نه بابا ...
رفته ...
انگاری جمعه شب آبراموویچ فروختتش میلان ...
از جزئیات قرارداد هنوز معلوم نشده ...
حالا دیگه بد بختیه ...
حالا روبینیو نیاد که احتمالش زیاده بیادپیزارو که رفت وردربرمن
شوچنکو هم میلان
دروگبا هم که یه ماه و نیم مصدوم
...می خواد آنلکا رو بزاره نوک ...دقیقا میشه عین پارسال...
![]()
شوچنکو رسماً به تیم سابقش میلان ایتالیا پیوست .
چلسی و میلان روی سایت های رسمیشون از توافق و انتقال شوچنکو خبر دادن . جزئیات بیشتری منتشر نشده و طبق گفته چلسی به صورت محرمانه باقی خواهد موند .
شوستر : روبینیو به چلسی نخواهد پیوست .
شوستر گفت : اون به من نگفته که بازی نمیکنه و اینو باید شخصاً به من بگه نه هیچکس دیگه . اون به من هیچی نگفته و اگه آماده باشه بدون شک وظیفه دارم که اونو بیارم .
من از اظهار نظرهای او شگفت زده نشدم بلکه از پیش انتظارشون رو داشتم .
چیز عجیبی وجود نداره و من اطمینان دارم که اون با ما خواهد موند .
هر چیزی که اتفاق افتاده برای من اصلاً اهمیت نداره برای اینکه می دونم این تصمیم از سمت اون نبوده . بلکه از سوی وکیل او ریبریو وگنر اظهار شده .
این تصمیم اون نیست . این معامله به سود او نیست من می دونم اون مناسب چه چیزیه . اون می تونه اینجا عالی باشه همونطور که همیشه بوده .
شوچنکو که بود و نبودش برای چلسی فرقی نمیکرد پس همون بهتر که رفت!
اینم میخواد یه چیزی گفته باشه!شوستر : روبینیو به چلسی نخواهد پیوست .![]()
البته کالو رو هم داریم!حالا روبینیو نیاد که احتمالش زیاده بیاد پیزارو که رفت وردربرمن شوچنکو هم میلان دروگبا هم که یه ماه و نیم مصدوم ...می خواد آنلکا رو بزاره نوک ...دقیقا میشه عین پارسال...
دقیقاً . و راضی نگه داشتن این همه ستاره ممکنه مشکل جدی در آینده برای چلسی ایجاد کنه ! 2 سال کافی بود براش تا بتونه خودشو نشون بده . الان چلسی به بازیکنان آماده نیاز داره بر فتح هر دو جام![]()
Wigan 0 - 1 Chelsea
Deco 4
مبروک !!!!!!
بازی بعدی:
یکشنبه هفته آینده با تاتنهام در خانه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)