ببين دوست عزيز اگه شمام مثل من با re4 شديد حال كردي و
چندين بار تمومش كردي حتما re5 رو هم بگير كه شديدا بهت حال ميده ...
ببين دوست عزيز اگه شمام مثل من با re4 شديد حال كردي و
چندين بار تمومش كردي حتما re5 رو هم بگير كه شديدا بهت حال ميده ...
بابا من از اون موقع که اومدم اینجا دارم میگم بهترین بازی دنیا اویل 4 ه .
پس حله ...
یه 360 می گیرم .
یکی اون 779 رو از این تاپیک بندازه بیرون (شوخی بود)![]()
آقا از این حرفها گذشته بازی داستان درست وحسابی مثل قسمت چهارم داره یانه؟
داستان که محشره و غیر قابل پیش بینی.خودم همه ی داستانو خوندم.از داستان 4 پیچیده تره.
آقا مبارکه.انگار این اویل5 هم سودی شده برا فروشنده ها.معلوم نیست کیا تا حالا به خاطر این بازی 360 گرفتن؟؟؟منم انشالله 5شنبه میگیرم.مدل الایت.
درضمن 3 تا سوال.
1-اکشن 4 بیشتره یا 5؟
2-ترس 4 بیشتره یا 5؟
3-معماهای 4 بیشتره یا 5؟
مباركت باشه ...
قيمتم بگو بعدا !!! اينجا نه ولي ...
1. 5
2. احتمالا 4 !!!
3. 4 !!! 5 كه اصلا مرخصه !!! يه ذره به خودشون فشار نياوردن 4تا معما بسازن ...
بنده هم به نوبه خودم تبریک میگم!!
گذشته از این کسانی که بازی کردن!
Immersive بازی تا چه حد هست؟
منم از شما متشکرم.
آقا مهران یه جوری حرف بزن ما هم بفهمیم چی میگی بابا.همه که مث تو مخ بازی مازی نیستنimmersive چیه دیگه؟
اینم یه خبر از رزیدنت اویل5 امیدوارم جدید باشه:
شركت Capcom به خاطر عرضه بازي Resident Evil 5 در روز جمعه مصادف با March 13 يك مهماني launch party به همراه بزرگترين retailer يعني GameStop برگذار خواهد كرد. اين مهماني در شب پنج شنبه March 12 در Union Square واقع در سن فرانسيسكو برگذار مي شود. اين مهاني از 8 شب شروع و تا پاسي از صبح خواهد بود. بعد از اتمام مهماني بازديد كنندگان مي توانند بازي محبوب خود را خريداري كنند.
در اين مهماني Jun Takeuchi و Masachika Kawata تهيه كننده هاي بازي هم حضور دارند. علاوه بر انها افرادي كه بازي را motion capture و صدا گذار شخصيت هاي بازي مثل Chris, Sheva و Josh در اين مراسم حضور دارند.
اما مهمترين واقعه در اين روز معرفي يك بازي جديد است كه Capcom رسما اين موضوع را تاييد كرده است. ايا اين بازي قسمت جديد Resident Evil است و يا Remake قسمت دوم ؟؟ براي گرفتن اين جواب بايد چهار روز ديگر صبر كنيد.
منبع:بیچاره ها انگار نمیدونن که تو ایران هرکی ps3 و 360 داره تقریبا بازی رو تموم کرده.خدا کنه خبر نسخه 6 رو بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 روز ديگه
What ؟؟؟!!!!
CapCom تاييد كرد مگه ؟؟؟
چرا شایعه پخش میکنین
هنوز خبری از نسخه ی پی سی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)