تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 2376 اولاول ... 44941341401411421431441451461471481541942446441144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ویرایش میشه.
    Last edited by Nasser_ZRE; 22-05-2008 at 11:34.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پولادي: مصدوميتم ربطي به بدنساز تيم ندارد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مصدوميت من و بقيه بازيكنان تيم ربطي به نحوه بدنسازي ندارد.
    مهرداد پولادي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در مورد اينكه گفته مي‌شود، نحوه تمرينات كيانوش اعتمادمقدم بدنساز آبي‌پوشان در زمان مربيگري فيروز كريمي باعث مصدوميت شديد بازيكنان استقلال شده، اظهار داشت: اين هم از آن حرف‌هايي است كه فقط تيم را وارد حاشيه مي‌كند. در حالي كه مصدوميت ما كوچكترين ارتباطي به اين قضيه ندارد.
    اين بازيكن كه در حال حاضر با مصدوميت شديد از ناحيه قوزك پا روبروست و با پاي كچ‌گرفته قادر به تمرين نيست، افزود: اعتمادمقدم براي تيم ما زحمت كشيد. تمرينات كريمي هم نقصي نداشت.همه مي‌‌دانند بهترين تمرين‌ها را مي‌دهد؛ اما قسمت نبود كه در استقلال نتيجه بگيرد.
    پولادي به دليل اين مصدوميت بايد تا 20 روز آينده با پاي گچ‌گرفته خانه‌نشين شود.
    اين بازيكن بعد از سه هفته ديگر بايد به فيزيوتراپي بپردازد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همه مي دانند چه خون دل ها براي استقلال خوردم
    مرفاوي: دوست دارم قلعه نويي اين تيم را قهرمان کند
    --------------------------------------------------------------------------------------
    سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال اميدوار است که امير قلعه نويي در اين تيم موفق شود و بتواند آبي پوشان پايتخت را به عنوان قهرماني جام حذفي برساند.

صمد مرفاوي دستيار امير قلعه نويي در استقلال که نزديک به يک سال است که ديگر آن ارتباط هميشگي را با وي ندارد در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا اظهار داشت: از صميم قلب دوست دارم قلعه نويي در استقلال موفق شود، زيرا بايد استقلال هم مثل پرسپوليس عنوان قهرماني را به دست آورد تا دل هواداران ميليوني اش شاد شود.

شايد برخي از علاقمندان به تيم استقلال انتظار داشتند در دوران جديد سرمربيگري قلعه نويي، مرفاوي باز هم به عنوان دستيار اول در کنار امير باشد اما قلعه نويي اين بار او را به کادر فني استقلال اضافه نکرد: "هيچ صحبتي براي برگشتن من نشده است. اگر پارسال حاضر شدم که به عنوان دستيار در کنار حجازي کار کنم فقط و فقط به خاطر استقلال بود. الان هم اعلام مي کنم اگر باز هم کاري از دستم بربيايد براي استقلال انجام مي دهم، چون هواداران مي دانند چه خون دل هايي براي استقلال در فصل گذشته خوردم."

شايان ذکر است صمد مرفاوي فصل گذشته با حمايت امير قلعه نويي به عنوان سرمربي استقلال منصوب شد، اما در ابتداي اين فصل و پس از آنکه مرفاوي حاضر شد به عنوان دستيار حجازي در استقلال مشغول به کار شود روابطش با قلعه نويي به سردي گراييد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باشگاه استقلال، تکلیف زرینچه را مشخص می کند
    ---------------------------------------------------------
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: به منظور مشخص شدن وضعیت همکاری جواد زرینچه با باشگاه استقلال ظهر امروز جلسه ای در محل باشگاه استقلال برگزار می شود.
    به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"،پس از رد کردن سمت سرپرستی تیم استقلال تهران از طرف زرینچه تکلیف ایشان برای ادامه همکاری با باشگاه استقلال در نشست امروز این باشگاه که با حضور امیر قلعه نویی ، نظری جویباری ، و معاون مدیر عامل بتشگاه برگزار می گردد مشخص خواهد شد.
    فتح اله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال که در سفر ارمنستان به سر می برد غایب بزرگ این جلسه می باشد.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پيشنهاد خارجي ندارم
    کاظمي: بازگشتم به استقلال دروغ است
    -----------------------------------------------------
    هافبک تيم سپاهان گفت: هنوز تصميمي براي آينده خود نگرفته و همه شايعات حضورم در استقلال دروغ است.

حسين کاظمي در مصاحبه با خبرنگار ورزشي پانا با اشاره به بازي فينال ليگ برتر، گفت: به طور حتم از دست دادن قهرماني در لحاظ پاياني بسيار غم انگيز و ناراحت کننده است.

وي افزود: ما براي پيروزي آمده بوديم ولي نمي شد که جلوي 120 هزار تماشاگر حمله کنيم. طبيعي بود که چون مي توانستيم با يک مساوي هم به هدف خود برسيم، کارهاي دفاعي را بيشتر در دستور قرار داديم تا در ضد حملات به گل برسيم.

هافبک سپاهان تصريح کرد: همه مي خواستند پرسپوليس قهرمان شود و شد. اعتراض ما من نيز به داور با شرايط موجود در آن ديدار طبيعي بود.

کاظمي در خصوص شايعه بازگشت به استقلال گفت: صحبت هايي در اين زمينه صورت گرفته ولي به شخصه هنوز تصميم نگرفته ام. کساني که بحث حضورم را پيش مي کشند دروغ مي گويند چون که من بايد تصميم بگيرم. پيشنهاداتي از ديگر باشگاه ها هم دارم ولي از خارج پيشنهادي ندارم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عنايتي:لوكا مربي بزرگي است

به عشق پيراهن آبي، النصر را انتخاب كردم
    ------------------------------------------------------------------
    خبرگزاري فوتبال ايران – مهاجم ايراني باشگاه الامارات پيش از اين گفته بود كه در صورت سقوط اين تيم راهي يكي از باشگاههاي شهر دبي خواهد شد. عنايتي به وعده خودش عمل كرد و با مسئولان باشگاه النصر دبي به توافق رسيد.

ستاره ايراني ليگ امارات در گفت و گو با خبرگزاري فوتبال ايران گفت:پيشنهادات خوبي در اين فصل داشتم و در نهايت از بين تيم هاي النصر و الوصل مي خواستم يكي را انتخاب كنم. النصر را به سه دليل ترجيح دادم. دليل اول. بوناچيچ بود. او را به خوبي مي شناسم و مي دانم كه مربي بزرگي است. فكر مي كنم النصر با اين مربي در فصل جديد شرايط خوبي خواهد داشت. دليل دوم من در انتخاب اين تيم رنگ پيراهن بود. به خاطر پيراهن آبي النصر اين تيم را ترجيح دادم. دليل سوم هم اين بود كه گفته مي شد بازيكنان ايراني در النصر موفق نمي شوند. من مي خواهم به اين طلسم پايان بدهم.
    عنايتي در پايان اظهار داشت: توافقات اصلي صورت گرفته و احتمالا چهارشنبه شب يا صبح روز پنج شنبه قرارداد به امضاء خواهد رسيد. پس از امضاي قرارداد براي همراهي تيم ملي به ايران سفر مي كنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عکسا جز توهین هیچ معنای دیگه ای نداره.
    وقتی خودت عذرخواهی میکنی بابت گذاشتن این عکسا یعنی که عکسای کریهی هستن و اونوقت بازم میزاریشون؟

عزیزم شما چکار به این تایپیک داری.اگه مشکلی داشته باشه و اقای FEiZ گفتن بردار من برشون میدارم.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نیازی هم نیست گزارش بدین.

تایپیک که مال شما نیست زودی میائینو جواب میدین.

اگه تو تایپیک شما گذاشتم هرکاری دوست داشتین بکنین.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

------------

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به زودی پاکشون میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •