تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 356 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال Hpower_sl3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

اول سلام خدمت همه بچه های باحال از سهیل و داریوش جان گرفته تا محمد.

راستش زمانی که ما دیدیم سهیل جان اومدن شدیم 2.3 نفر که مطلب میگذاشتیم تا محمد اومد شروع کرد به اشکال گیری.آخه مگه نمیتونی ببینی این تاپیک داره پیشرفت میکنه؟؟ شایدم دیده انقدر این تاپیک محشره میخواد تر بزنه توش.

باز 100 رحمت به متین جان اینقدر بی حرمتی نمیکنه آقا مشکل داری مطرح کن تا آموزنده باشه نه اینکه آدم رو عصبانی کنه. حداقل کاری کن 4 تا مهمون میاد این قسمت رو نگاه میکنه خوشش بیاد.

در ضمن پست الکی یعنی اینکه راه این تاپیک رو از مسیر اصلیش دور بکنی .یعنی کاری که 4روزه تو شروعش کردی.
    من و سهیل انقدر فهمیده هستیم که کاری به کارتون نداریم. اگه چیزی نمینویسید بحث رو به خاکی نکشون.

اگرم چیزی مینویسی ما مخلصتیم.

اگه اینطوری برخورد نمیکردی من و سهیل حتمآ جمعه میومدیم مسابقت رو تماشا میکردیم میتونستیم از اطلاعاتمون استفاده کنیم.منم اگه حرفام دروغ در میومد بعد اینطوری شاخ وشونه میکشیدی

اما حالا که اینطوری شد اول باید ببینیم قراری مراری چیزی 11 اسفند نداریم ببینیم حال داریم اون موقع پاشیم
    اخه میدونی چرا چون شب قبلش میخوایم با سهیل یه تریپ بیرون بریم تازه اون موقع بجای اینکه بیام آزادی با اونهمه بدبختی پیست. تورو ببینم میشینم Wrc میبینم نه شاید توکیو دریفت رو ببینم تو چه نسخه ای رو دیدی مال من دایویکسه خوبه؟؟؟

خلاصه دور از شوخی زشت آدم اینجا بخواد کلکل کنه راستی بابا محمد اگه کاری با من داری پشت سرم حرف نزن بابا زنگ بزن بخدا 50 تومن دقیقه ای نمیخوام کاری کنم چیمیشه زنگ بزنی آخه؟؟؟!!!!

در مورد کلاسام اگه دانشگاه بری میبینی بعد از حذف و اضافه کلاسا به طور جدی شروع میشه خب شاید ترم اولی و
    ... از 23 اسفند رفتی پس ...

در مورد کل کلت عزیزم اینو جدی میگم اگه میخوای و حرفی داری واسه زدن ببین یه جا میریم دریفت میندازیم
    یا سرعت اما نه اینکه همه چیت بند باشه به ماشین 20 درصد ماشین 80 درصد دست فرمونت و تجربیاتت که اینهمه مارو مسخره میکنه خوبه؟؟؟

در مورد بی احترامیات هم آره دارم اینجا خوش میگذرونم ببین بخاطر این حرفات میخوام قدرت گروهم رو بهت نشون
    بدم یه پراید رو به قول خودت همینجا تا فردا اب بندی میکنم که خودش جوابته

خلاصه اگر موفق به این کار نشدم از حرفه رانندگی خداحافضی میکنم اما اگر کاری کردم که نشون داد کارمون چقدر سرتره یه جان خودم اگر بازم حرفی بزنی من میدونم و تو از الان دارم میگم(مسخره کنی یا بی احترام)

در مورد مطالبت داریوش جان ممنون اگر مطالبت به نظر خودت آماتوره اما همین مسائل مارو اذیت میکنه ممنون از راهنماییت

سهیل جان سریع اون سوختت رو بنویس من هلاکم چون واقعآ بهش احتیاج داریم.

راستی داریوش جان خبر خوبی برات دارم.گفته بودی عاشق طراحی هستی حالا اگر من یه لگو ازت بخوام و حق کپی رو ازت بخرم و به تعداد چاپ روی ماشین های تیون شدمون یه مبلغی بگیری موافق؟؟؟
    اومدم تهران حتمآ باهات صحبت میکنم.

همگی موفق باشید

محمد یه کار نکن در تاپیک رو ببندن.

یا علی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

بهنام جان اگه خلاف میکنی چرا میخوای بیچونی نوکرتم ته نامردیه دیگه !!!!

نه شوخی کردم راستش منم شنیدم دنبالشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

سهیل جان و داریوش جان الان میبینم جزو آنلاین ها هستید دوست دارم پست هات رو ببینم اما بخدا کار دارم هنوز شام نخوردم به امید خدا

خلاصه سلامت باشید یا علی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب بازم مثل همیشه وقتی حمید میاد با خودش با حالی هم میاره .

حمید جان بابا بیخیال . ارزش نداره خون خودت و کثیف کنی

اینجا هیچ کس نمیتونه منکر این که شما تو کارت پر تجربه ای و استاد بشه .

همه ما هم از اول تا اخر از صحبتات استفاده میکنیم .حتی همون اقا محمد عزیز هم استفاده میکنه حالا یه کم غر غروه دیگه . عادت میکنیم اگه بخوان با ما باشن و ما ازشون بی نصیب نمونیم .

اقا متین هم که جای خود . انصافا پسر ماهیه .

خوب در مورد سوخت یه چیزایی یاد دارم البته دروغ نباشه کار داداشمه . اون دکترای شیمی و مواد منفجره داره .

یه سوختی هست که تاثیر به سزایی تو شتاب ماشین داره .

اگه اشکال نداره میخوام اول آقا محمد بگرده هر چی تونست گیر بیاره رو کنه . که احیانا بعد اینکه من گفتم نگه این در فلان موقع در فلان جا بوده و ما رو که منکر میشه این داداش درس خونه ما رو هم منکر شه !!!

راستی حمید جان من امشب یه خط ایرانسل خریدم .چون گوشیم قطع بود. 09354095808 . باهات تماس میگیرم

بچه ها و دوستای با حال خودم شبتون به خیر .

یا علی

خوب دوستان شب خوش

داره خودمونی میشه 405BAZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    United Kingdom-India-Iran

پيش فرض سلام بچه ها

بچه ها همه سلام خیلی مخلصیم

کارت من تموم شده بود . تازه خریدم

خوب این 24 ساعت نبودیم چه اتفاقات افتاد !!

آقا محمد جان . عذر میخوام ولی لطفا بیخیال شو . ببین داش اینجا اگه این بچه ها نباشن دیگه موضوعی نیست و باید در این تاپیک رو گل بگیرن .
    در ضمن امروز حرفای نادرستی به سهیل زدی .اصلا درست نبود .

سهیل حان این سوخت رو بگو چیه تا ما هم بریزیم . راستی به نظرت الکل و بنزین سوخت مناسبی برا شتاب ماشین هست یا نه

حمید جان ما رو هم در یابین . جای ما رو هم خالی کنین اونجا

سورنا

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول سلام به همه دوستان گل.144 صفحه وجود داره که من اندازه 144 سال باهاش حال می کنم و خواهم کرد.حمید جان خودت می دونی دیگه.multi task ویندزه دیگه.باورت نمی شه اما 58 تا page باز بود.بازی می کردم و ... اینجا هم فکر نمی کردم دیگه کسی بیاد.حمید جان حتمآ باید تهران ببینمت فکر کنم خیلی کار ها با هم داشته باشیم.از خبر خوبت هم ممنون.راستی منم دانشگاه نمی رم تا بیای.منتظرم تا تهران ..........

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

با سلام خدمت همه‌ى بر و بچه‌ها.

تو قرار مدارا جاى ما رو خالى كنيد! ما كه دستمون كوتاهه!

يكى از اهل فن بياد توضيح بده فرق يه موتور آببندى شده با موتور آببندى نشده دقيقا چيه. يعنى از نظر علمى و به طور دقيق تو آببندى شدن چه اتفاقى مى‌افته؟

با تشكر از همه‌.

داره خودمونی میشه matin_haeri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خدمت دوست خوبم عرض کنم که سابق بر این وقتی اسم آب بندی می اومد می خندیدم.با خودم می گفتم که مگه میشه 2تا ماشین که همه قطعاتشون مشابه همه یکیش خوی آب بندی بشه و موتورش بهتر کار کنه و دومی معمولی باشه؟؟؟ اما بعدها وقتی پای صحبت اساتید و اهل فن نشستم ,دلیل علمیشو متوحه شدم
    در واقع وقتی قطعات موتور نو هستن و تازه شروع به کار می کنن دارای پرفورمنس واقعی خودشون نیستن و موتور باید تحت شرایط خاصی مدتی کار کنه تا به اصطلاح قطعات جا بیفتن.و در اون حالت موتور به بالاترین پرفورمنس (یا بازدهی) خودش میرسه.حالا این مدت زمان برای موتور های مختلف متفاوته و در مجموع باید بین 3000 تا 5000 کیلومتر کارکرد در نظر گرفتش.
    حالا چطور موتور رو خوب آب بندی کنیم؟
    موتور هایی که تو ایران مونتاژ میشن معمولا" کیفیتشون نسبت به نمونه orginal به مراتب پایین تره(هم از نظر کیفیت قطعات و هم از نظر کیفیت مونتاژ). برای این نوع موتور ها (مثلا" 405) کارهای زیر با ترتیب می تونه خیلی مفید باشه
    1- تا کارکرد 1000 کیلومتر رانندگی بسیار ملایم و بدون فشار .اگه براتون مقدوره تو کارکرد 500 کیلومتر یه بار روغن رو عوض کنید.
    2- بعد از 1000 کیلومتر روغن رو تعویض کنید.بهتره از روغن هایی استفاده کنید که وسکوزیته بالایی داشته باشه و درجه حرارت تحملیشون بالا باشه.از الان فشار رو موتور شروع میشه.به این صورت که دنده هارو باید روی دور موتوری عوض کنید که بیشترین گشتاور بدست میاد.که برای پژو 405 میشه 4000 دور در دقیقه تقریبا" . 1000 کیلومتر با همین روش رانندگی کنید و عجله نداشته باشید.

3- بعد از 2000 کیلومتر کار کرد وقتشه که به ماشین بفهمونید که رانندش هستید . دوباره روغن خوب بریزید و از این به بعد دنده ها رو روی دور موتوری عوض کنید که بیشترین قدرت بدست میاد.که برای 405 میشه حدود 6000 دور.
    حدود 1500 تا 2000 کیلومتر دیگه رو به همین روش رانندگی کنید و بعدش دوباره روغن رو عوض کنید

حالا ماشین شما آمادس.

این نکات رو حتما در دوره آب بندی ماشین رعایت کنید تا به مشکلی برنخورید:
    1-حتی المقدور از بنزین سوپر استفاده کنید.در دوره ای که دنده ها رو روی دور موتور ماکزیمم قدرت عوض می کنید بهتره از مکمل های بنزین بدرد بخور استفاده کنید.
    2-وقتی ماشین رو روشن می کنید(زمانی که موتور سرده) 30 ثانیه تا 1 دقیقه بزارید موتور در جا کار کنه و بعد شروع کنید به حرکت و حدود 2 دقیقه با دنده 1 و بعد 1 تا 2 دقبقه با دنده 2 با دور موتور زیر 2500 دور حرکت خودتون رو ادامه بدید.(این روش بهترین راه برای گرم کردن موتور ماشین در زمستون هم هست)*
    3- همونطور که گفتم کیفیت موتور های مونتاژ ایران یه مقدار نامطلوبه و در زمان آب بندی ممکنه مشکلات جدی برای موتور پیش بیاد.(تو بدترین حالت ممکنه مجبور بشید برای موتور فاتحه بخونید.اما خوب اگه حوصله دارید و ماشین هم گارانتی داره این بهترین روش برای آب بندی موتوره)

در ضمن توصیه می کنم به بهانه آب بندی موتور خیابون های عمومی رو به آتیش نکشید.

موفق باشید
    Last edited by matin_haeri; 21-02-2007 at 10:55.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران- نیاوران

پيش فرض

مرسی از همه دوستان و متین جان.کی خیابون عمومی رو به آتیش میکشه؟؟؟

در مورد کارم از دیشب 4 ساعت رو پرایدی که 2650 تا راه رفته انجام دادیم.خداروشکر فعلآ با دنده 1 تونستیم از 30 تا
    با دور موتور 4000 به 50 تا برسیم در همین دور موتور.من نامردم اگه جواب اونو ندم.بجان خودم با 1 با دور موتور 4000
    60 تا میبرم.اگر نبرم...

داریوش جان بابا دانشگاهت رو برو.من 1 شنبه تهرانم.وقتعم برای هفته بخدا پره.اما تا 15 اسفند حتمآ میبینمت

سهیل جان در مورد خطط از کی تا حالا!!!! نه شوخی کردم.موفق باشی راستش اگر نمیتونم خبری ازتون بگیرم تروخدا ببخشید حتمآ جبران میکنم الانم دستام روغنیه اما ارزش داره چون حداقل ...

موفق باشید.
    یا علی

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

1 مدل جديد خودرو هيبريدي جنرال موتورز معرفي شد

شركت ساترن - زيرمجموعه شركت جنرال موتورز - مدل جديد خودرو هيبريدي‌اش را معرفي كرد. مدل جديد ساترن كه به خودرو سبز معروف شده است، در سال جاري وارد بازار مي‌شود. البته توليد اين خودرو در ابتدا تنها محدود به ماهانه 700 دستگاه خواهد بود. قواي محركه اين خودرو كه از تركيب موتور بنزيني و الكتريكي كار مي‌كند، تنها دو هزار دلار گران‌تر از خودرو معمولي بنزين‌سوز ساترن است. البته شركت ساترن شش ماه به توليد آزمايشي اين خودرو خواهد پرداخت و پس از آن براي توليد اين خودرو در سال 2008 برنامه‌ريزي خواهد كرد. برنامه شركت آمريكايي ساترن در جهت فشار دولت آمريكا به خودروسازان اين كشور به منظور توليد خودروهاي كم مصرف است؛ چرا كه خودروهاي هيبريدي نصف خودروهاي موجود سوخت مصرف مي‌كنند. گفتني است، خودروهاي هيبريدي، تركيبي از موتورهاي الكتريكي با موتورهاي درون‌سوز هستند و در توليد اين خودروها سعي شده كه وضعيت سوخت بهبود پيدا كند. البته پيش‌بيني مي‌شود تقاضاي اين خودرو تا پايان دهه اخير ميلادي بيش از سه درصد تقاضاي فعلي نباشد و اين در حالي است كه دولت آمريكا پيش‌بيني كرده كه تقاضا براي بنزين در اين كشور تا سال 2012 با 17 درصد افزايش به64.10 ميليون بشكه در روز برسد؛ اما خودروهاي هيبريدي همچنان سهم بسيار كمي از خودروهاي آمريكا را تشكيل خواهند داد و در سال جاري سهم خودروهاي هيبريدي از بازار خودرو آمريكا حدود 3.1 درصد خواهد بود.

به نقل از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برو بکس باحال مارو فراموش نکنيد ها ما مخلص همتون هستيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •