اول سلام خدمت همه بچه های باحال از سهیل و داریوش جان گرفته تا محمد.
راستش زمانی که ما دیدیم سهیل جان اومدن شدیم 2.3 نفر که مطلب میگذاشتیم تا محمد اومد شروع کرد به اشکال گیری.آخه مگه نمیتونی ببینی این تاپیک داره پیشرفت میکنه؟؟ شایدم دیده انقدر این تاپیک محشره میخواد تر بزنه توش.
باز 100 رحمت به متین جان اینقدر بی حرمتی نمیکنه آقا مشکل داری مطرح کن تا آموزنده باشه نه اینکه آدم رو عصبانی کنه. حداقل کاری کن 4 تا مهمون میاد این قسمت رو نگاه میکنه خوشش بیاد.
در ضمن پست الکی یعنی اینکه راه این تاپیک رو از مسیر اصلیش دور بکنی .یعنی کاری که 4روزه تو شروعش کردی.
من و سهیل انقدر فهمیده هستیم که کاری به کارتون نداریم. اگه چیزی نمینویسید بحث رو به خاکی نکشون.
اگرم چیزی مینویسی ما مخلصتیم.
اگه اینطوری برخورد نمیکردی من و سهیل حتمآ جمعه میومدیم مسابقت رو تماشا میکردیم میتونستیم از اطلاعاتمون استفاده کنیم.منم اگه حرفام دروغ در میومد بعد اینطوری شاخ وشونه میکشیدی
اما حالا که اینطوری شد اول باید ببینیم قراری مراری چیزی 11 اسفند نداریم ببینیم حال داریم اون موقع پاشیم
اخه میدونی چرا چون شب قبلش میخوایم با سهیل یه تریپ بیرون بریم تازه اون موقع بجای اینکه بیام آزادی با اونهمه بدبختی پیست. تورو ببینم میشینم Wrc میبینم نه شاید توکیو دریفت رو ببینم تو چه نسخه ای رو دیدی مال من دایویکسه خوبه؟؟؟
خلاصه دور از شوخی زشت آدم اینجا بخواد کلکل کنه راستی بابا محمد اگه کاری با من داری پشت سرم حرف نزن بابا زنگ بزن بخدا 50 تومن دقیقه ای نمیخوام کاری کنم چیمیشه زنگ بزنی آخه؟؟؟!!!!
در مورد کلاسام اگه دانشگاه بری میبینی بعد از حذف و اضافه کلاسا به طور جدی شروع میشه خب شاید ترم اولی و
... از 23 اسفند رفتی پس ...
در مورد کل کلت عزیزم اینو جدی میگم اگه میخوای و حرفی داری واسه زدن ببین یه جا میریم دریفت میندازیم
یا سرعت اما نه اینکه همه چیت بند باشه به ماشین 20 درصد ماشین 80 درصد دست فرمونت و تجربیاتت که اینهمه مارو مسخره میکنه خوبه؟؟؟
در مورد بی احترامیات هم آره دارم اینجا خوش میگذرونم ببین بخاطر این حرفات میخوام قدرت گروهم رو بهت نشون
بدم یه پراید رو به قول خودت همینجا تا فردا اب بندی میکنم که خودش جوابته
خلاصه اگر موفق به این کار نشدم از حرفه رانندگی خداحافضی میکنم اما اگر کاری کردم که نشون داد کارمون چقدر سرتره یه جان خودم اگر بازم حرفی بزنی من میدونم و تو از الان دارم میگم(مسخره کنی یا بی احترام)
در مورد مطالبت داریوش جان ممنون اگر مطالبت به نظر خودت آماتوره اما همین مسائل مارو اذیت میکنه ممنون از راهنماییت
سهیل جان سریع اون سوختت رو بنویس من هلاکم چون واقعآ بهش احتیاج داریم.
راستی داریوش جان خبر خوبی برات دارم.گفته بودی عاشق طراحی هستی حالا اگر من یه لگو ازت بخوام و حق کپی رو ازت بخرم و به تعداد چاپ روی ماشین های تیون شدمون یه مبلغی بگیری موافق؟؟؟
اومدم تهران حتمآ باهات صحبت میکنم.
همگی موفق باشید
محمد یه کار نکن در تاپیک رو ببندن.
یا علی