خواهش می کنم...
اگه دنبالش بگردی پیدا می شه ولی اکثر کتاب هاش به اندازه 30 سال کنکور فیزیک آبی قلمچی یا ادبیات سبز گاج تیراژ نداره...
بگردی پیدا می شه...
خواهش می کنم...
اگه دنبالش بگردی پیدا می شه ولی اکثر کتاب هاش به اندازه 30 سال کنکور فیزیک آبی قلمچی یا ادبیات سبز گاج تیراژ نداره...
بگردی پیدا می شه...
سلام.ممنونم...
ولی من یکی که این قلمچی رو به عنوان یک موسسه انتشارات کتاب قبول ندارم...
اون سنجش هم مارمولک می زنه! فیزیکش رو دیدم..خیلی داغون بود که!
خلاصه:
اختصاصی:اندیشه
عمومی:سبز گاج
نمونه سوال:30 سال کنکور...
دین و زندگی هم مجموعه آزمون های کانون
بدينوسيله به اطلاع داوطلبان ثبتنام كننده در آزمون سراسري سال 1387 ميرساند كه اطلاعات ثبتنامي داوطلبان از نيمه دوم فروردين ماه سال 1387 براي مشاهده داوطلبان بر روي سايت اين سازمان به نشانيقرار داده خواهد شد تا كليه داوطلبان با استفاده از اطلاعات كارت اعتباري ثبتنام با مراجعه به سايت سازمان از اطلاعات ثبتنامي خود مطلع و در صورت نياز نسبت به اصلاح اطلاعات اقدام نمايند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لازم به توضيح است كه اطلاعيه تكميلي سازمان در خصوص نحوه ورود به سايت و اصلاح اطلاعات ثبتنام در هفتهنامه پيك سنجش مورخ 20/12/86 و 27/12/86 و 19/1/87 منتشر خواهد شد.
پیک کتاب ایران:66975443
اینجا همه مدل کتابی داره![]()
سلام
بازم نظراتمون مخالفه با هم
از من میشنوین چه ریاضی باشین چه ... از اختصاصیای گاج استفاده کنید(مخصوصا ریاضیاشو غیر از هندسه)
در ضمن هر کی ریاضیش ضعیفه هر کاری میکنه بکنه فقط مبتکرانشو نگیره(مخصوصا 1 و 2 )
اما
در مورد هندسه گاج موافقم
کتابشو گرفتم 2 تا تست زدم هر دو غلط انداختمش دور.
کی آتیش میزنی منم پایتم(بعده کنکور خوبه؟)
البته واسه خر خونا کتاب خوبیه(شنیدم)
سؤالات آزمون گزينه ي جمعه ي گذشته(گزينه ي سمپاد ) رو كسي ميخواد بذارم؟؟پاسخنامه نداره ها!!!
سلام دوستان لطفا زمان برگزاری کنکور سراسری 87 و دانشگاه آزاد برای رشته های فنی رو بگید
ممنون
شما اولین کسی هستید که به من گفته ریاضی 1 و 2 مبتکران رو نگیرید!!
(منظور من اندیشه سازان بودا ! اشتباه نمی کنید؟؟)
نکنه شما ادبیات سبز گاج یا شیمی 2 اندیشه سازان رو هم قبول ندارید؟!
راستش من تا به حال ریاضی سفید گاج رو ندیدم...اما خصوصیاتشو دوستام بهم گفتن... اونجوری که دوستام می گفتن سوال های مهم رو ستاره زده و فرمول های کتاب وخلاصه ریاضی 2 رو آخر کتاب نوشته(خلاصه ریاضی 2 !!!)من فهمیدم که این اسمایلی هم براش زیاده.
فیزیکش هم که اصلاً خوب تعریف نمی کنن(می گن الکی تست مشابه زیاد کرده که کتاب قطور بشه!)
10000 تست زیست شناسی هم که من از دوست تجربیم پرسیدم گفت آشغاله...
آمارش که اصلاً اندیشه سازان کجا و این کجا...
فقط تو اختصاصی هاش شیمیش بد نیست[یکی اهل "خوی" بود(وبلاگش رو خوندم) می گفت شیمی 3 اندیشه سازان رو می گیره]
...در ضمن چرا کسی که ریاضیش ضعیفه بره دنبال گاج؟ بدتر تست هاش رو همه رو درست می زنه،امید کاذب(!) پیدا می کنه...به هر حال هرکی سلیقه خودش رو تو انتخاب کتاب داره(اما خداییش وای به حال ما ایرانی ها که کتاب درسیمون کفاف سوال های کنکور رو نمی ده و مجبوریم دنبال کمک آموزشی باشیم)
راستی! من کم کم داره از دین و زندگی خوشم میاد!!
خرخون ها که مخشون هنگ می کنه اون تست های چه میدونم ماکسی المپیاد آمریکا و بلژیک و... بخونن!!
کی آتیش می زنم؟
اول اون آلفردوی نابغه رو پیدا می کنم...می کشمش...بعدش خونش رو با نفت قاطی می کنم و کتاب رو جلوی چشم های مهندس علی منصف شکری آتیش می زنم...
هندسه مبتکران(اندیشه سازان سابق) دارم...کتاب خوبیه...اون پسره اهل "خوی" می گفت برای آموزش هندسه از جزوه های تابستانه گزینه 2 استفاده کنید(احتمالاً از زیر سنگ پیدا می شه!)
موفق باشید.![]()
با عرض سلام به دوستان گرامی!
آقا من یه چندتایی کتاب کانون قدیمی دارم که میخوام نو بشه. دو تا سوال از دوستان کانونی دارم:
1- زمان شروع تعویض کتابهای کانون کی هست؟
2- اگه من یه کتاب مثلاً 2000 تومنی کانون بخوام بخرم، میتونم دو تا کتاب 2000 تومنی کهنه به کانون بدم و بدون پرداخت هیچگونه پولی، اون کتاب جدید رو بگیرم؟
از اون وقت که یادمه تعویض کتاب می کنه. یه شرایط جدید اضافه شده اونم اینکه با دادن کتاب قدیمی به اندازه 4000 تومان کتاب نیم بها می گیری.
Last edited by khoshgelafi; 05-02-2008 at 22:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)