تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 144 از 285 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون بايت توضيحاتتون. كتابهاي مبتكران همه جا پيدا ميشه يا جاهاي خاصي ميفروشن؟؟
    خواهش می کنم...
    اگه دنبالش بگردی پیدا می شه ولی اکثر کتاب هاش به اندازه 30 سال کنکور فیزیک آبی قلمچی یا ادبیات سبز گاج تیراژ نداره...
    بگردی پیدا می شه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مهندس آينده اين مملكت با اينكه سال دومي هستي و بهتر از من ميدوني كتابهايي مثل گاج و كانون فرهنگي چيزي مثل مرجع كنكور ميمونه يعني اينكه تو اين 30 سال اخير هر چي تست كنكور آزاد و سراسري و سنجش و ... بوده وارد كتاب هاش كرده و تقريبا شبيه كتاب هاي سازمان سنجش ميمونه با اين تفاوت كه درس آزمون اول هر مبحثي داره اگه دنبال تست تاليفي ميگردي كه اون يه بحث ديگه هست
    سلام.ممنونم...
    ولی من یکی که این قلمچی رو به عنوان یک موسسه انتشارات کتاب قبول ندارم...
    اون سنجش هم مارمولک می زنه! فیزیکش رو دیدم..خیلی داغون بود که!
    خلاصه:
    اختصاصی:اندیشه
    عمومی:سبز گاج
    نمونه سوال:30 سال کنکور...
    دین و زندگی هم مجموعه آزمون های کانون

داره خودمونی میشه iran-flash-coo-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض استقرار اطلاعات ثبت‌نامي داوطلبان آزمون سراسري سال 1387برروي سايت سازمان سنجش آموزش كشور

بدين‌وسيله به اطلاع داوطلبان ثبت‌نام كننده در آزمون سراسري سال 1387 مي‌رساند كه اطلاعات ثبت‌نامي داوطلبان از نيمه دوم فروردين ماه سال 1387 براي مشاهده داوطلبان بر روي سايت اين سازمان به نشاني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قرار داده خواهد شد تا كليه داوطلبان با استفاده از اطلاعات كارت اعتباري ثبت‌نام با مراجعه به سايت سازمان از اطلاعات ثبت‌نامي خود مطلع و در صورت نياز نسبت به اصلاح اطلاعات اقدام نمايند.

لازم به توضيح است كه اطلاعيه تكميلي سازمان در خصوص نحوه ورود به سايت و اصلاح اطلاعات ثبت‌نام در هفته‌نامه پيك سنجش مورخ 20/12/86 و 27/12/86 و 19/1/87 منتشر خواهد شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بايت توضيحاتتون. كتابهاي مبتكران همه جا پيدا ميشه يا جاهاي خاصي ميفروشن؟؟

پیک کتاب ایران:66975443
    اینجا همه مدل کتابی داره

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

(من سال دومم)
    از من گوش می کنی چه ریاضی باشی چه تجربی؛چه فنی باشی چه انسانی اصلاً و به هیچ وجه دنبال سفید های اختصاصی گاج نرو!!(من تا به این لحظه به این نتیجه رسیدم) 10 شاهی که نیمی ارزن هیچ،وقتت رو هم بی خود می گیرن...
    (البته من آمارشو دارم بدک نیست ولی اندیشه سازانی که درش تخته شد آمارش بهتره ولی پیدا نمی شه)...
    این سفید های گاج مثل آبی های قلمچی آشغالن...اول درس می ده و همه نکته ها رو می گه بعدش شما راحت همه تست ها رو می زنی!اما وقتی که یه آزمون جامع می گیرن می بینی که...
    از نظر من اگه ریاضی پایه ضعیف هستی ریاضی 1 مبتکران و ریاضی 2 مبتکران رو بگیر(این یکی 2 جلده)(تالیف:مهندس فرهاد ابوالقاسمی-مهندس عطاءالله صادقی).

دوستان من می خوام بدونم تا به حال کسی از هندسه 1 سفید گاج خیری دیده؟
    تصمیم دارم آتیشش بزنم(جدی می گم)
    بد جوری منو از هندسه زده کرد! n تست از قضیه کسینوس ها (که تو پیش دانشگاهیه) داد حتی اون قضیه رو ثابت هم نکرد...با اون آلفردوی بی مصرفش
    موفق باشید.
    سلام
    بازم نظراتمون مخالفه با هم
    از من میشنوین چه ریاضی باشین چه ... از اختصاصیای گاج استفاده کنید(مخصوصا ریاضیاشو غیر از هندسه)
    در ضمن هر کی ریاضیش ضعیفه هر کاری میکنه بکنه فقط مبتکرانشو نگیره(مخصوصا 1 و 2 )
    اما
    در مورد هندسه گاج موافقم
    کتابشو گرفتم 2 تا تست زدم هر دو غلط انداختمش دور.
    کی آتیش میزنی منم پایتم(بعده کنکور خوبه؟)
    البته واسه خر خونا کتاب خوبیه(شنیدم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza.dmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سؤالات آزمون گزينه ي جمعه ي گذشته(گزينه ي سمپاد ) رو كسي ميخواد بذارم؟؟پاسخنامه نداره ها!!!

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان لطفا زمان برگزاری کنکور سراسری 87 و دانشگاه آزاد برای رشته های فنی رو بگید
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    بازم نظراتمون مخالفه با هم
    از من میشنوین چه ریاضی باشین چه ... از اختصاصیای گاج استفاده کنید(مخصوصا ریاضیاشو غیر از هندسه)
    در ضمن هر کی ریاضیش ضعیفه هر کاری میکنه بکنه فقط مبتکرانشو نگیره(مخصوصا 1 و 2 )

شما اولین کسی هستید که به من گفته ریاضی 1 و 2 مبتکران رو نگیرید!!
    (منظور من اندیشه سازان بودا ! اشتباه نمی کنید؟؟)
    نکنه شما ادبیات سبز گاج یا شیمی 2 اندیشه سازان رو هم قبول ندارید؟!
    راستش من تا به حال ریاضی سفید گاج رو ندیدم...اما خصوصیاتشو دوستام بهم گفتن... اونجوری که دوستام می گفتن سوال های مهم رو ستاره زده و فرمول های کتاب وخلاصه ریاضی 2 رو آخر کتاب نوشته(خلاصه ریاضی 2 !!!)من فهمیدم که این اسمایلی هم براش زیاده.
    فیزیکش هم که اصلاً خوب تعریف نمی کنن(می گن الکی تست مشابه زیاد کرده که کتاب قطور بشه!)
    10000 تست زیست شناسی هم که من از دوست تجربیم پرسیدم گفت آشغاله...
    آمارش که اصلاً اندیشه سازان کجا و این کجا...
    فقط تو اختصاصی هاش شیمیش بد نیست[یکی اهل "خوی" بود(وبلاگش رو خوندم) می گفت شیمی 3 اندیشه سازان رو می گیره]
    ...در ضمن چرا کسی که ریاضیش ضعیفه بره دنبال گاج؟ بدتر تست هاش رو همه رو درست می زنه،امید کاذب(!) پیدا می کنه...به هر حال هرکی سلیقه خودش رو تو انتخاب کتاب داره(اما خداییش وای به حال ما ایرانی ها که کتاب درسیمون کفاف سوال های کنکور رو نمی ده و مجبوریم دنبال کمک آموزشی باشیم)
    راستی! من کم کم داره از دین و زندگی خوشم میاد!!
    اما
    در مورد هندسه گاج موافقم
    کتابشو گرفتم 2 تا تست زدم هر دو غلط انداختمش دور.
    کی آتیش میزنی منم پایتم(بعده کنکور خوبه؟)
    البته واسه خر خونا کتاب خوبیه(شنیدم)
    خرخون ها که مخشون هنگ می کنه اون تست های چه میدونم ماکسی المپیاد آمریکا و بلژیک و... بخونن!!
    کی آتیش می زنم؟
    اول اون آلفردوی نابغه رو پیدا می کنم...می کشمش...بعدش خونش رو با نفت قاطی می کنم و کتاب رو جلوی چشم های مهندس علی منصف شکری آتیش می زنم...
    هندسه مبتکران(اندیشه سازان سابق) دارم...کتاب خوبیه...اون پسره اهل "خوی" می گفت برای آموزش هندسه از جزوه های تابستانه گزینه 2 استفاده کنید(احتمالاً از زیر سنگ پیدا می شه!)
    موفق باشید.

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان گرامی!

آقا من یه چندتایی کتاب کانون قدیمی دارم که می‌خوام نو بشه. دو تا سوال از دوستان کانونی دارم:

1- زمان شروع تعویض کتابهای کانون کی هست؟

2- اگه من یه کتاب مثلاً 2000 تومنی کانون بخوام بخرم، می‌تونم دو تا کتاب 2000 تومنی کهنه به کانون بدم و بدون پرداخت هیچ‌گونه پولی، اون کتاب جدید رو بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان گرامی!

آقا من یه چندتایی کتاب کانون قدیمی دارم که می‌خوام نو بشه. دو تا سوال از دوستان کانونی دارم:

1- زمان شروع تعویض کتابهای کانون کی هست؟

2- اگه من یه کتاب مثلاً 2000 تومنی کانون بخوام بخرم، می‌تونم دو تا کتاب 2000 تومنی کهنه به کانون بدم و بدون پرداخت هیچ‌گونه پولی، اون کتاب جدید رو بگیرم؟

از اون وقت که یادمه تعویض کتاب می کنه. یه شرایط جدید اضافه شده اونم اینکه با دادن کتاب قدیمی به اندازه 4000 تومان کتاب نیم بها می گیری.
    Last edited by khoshgelafi; 05-02-2008 at 22:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •