دوست عزيز با يه كابل ديگه امتحان كن...![]()
عالي
متوسط
ضعيف
دوست عزيز با يه كابل ديگه امتحان كن...![]()
نخیر وجود نداره.![]()
سلام به همگی .
دوستان من k810 دارم - فریمورش رو آپدیت کردم به این ورژن (K810_R8BA024) با مین : K810_R8_MAIN_GENERIC_SM_RED52 و اف اس :K810_R8BA024_FS_S_ASIA_LEVAN_RED5 . و بعد K810_R8BA024_ElfPack.vkp و K810_R8BA024_lib.vkp رو با setool نصب کردم . فولدرهای zbin , config رو داخل گوشی ایجاد کردم و daemons رو داخل مموری استیک . فایل DYN_CONST.bin رو داخل Config ریختم ، و بعد یک فایل elf رو برای تست داخل Zbin کپی کردم . ولی کماکان وقتی روی فایل الف میرم گزینه منو send باقی مونده . دوباره فولدر Config رو با متحویاتش داخل Zbin ریختم و همینطور Daemons رو توی فولدر Zbin ای که داخل مموری ایجاد کرده بودم ریختم.
ولی هنوز نتیجه نگرفتم . لطفاً راهنمائیم کنید اینقدر توی نت دنبال راه حل گشتمپوستم کنده شده .
---------------------------------------------------------------
یه موضوع دیگه - دوستان من برای setools 1.11 با برنامه qamaker فایل رو ساختم و فلش کردم . بعد وقتی می خوام یه VKP رو نصب کنم با رسیدن به مرحله Trying to launch embedded bootloader... 'گوشی روشن و به حالت file transfer میره . setool هم یه ارور do'nt send میده و میپره بیرون . مشکل از کجاست.
--------------------------------------------------------------
پیشاپیش از راهنمائی که من رو توی این زمینه می کنید ممنونم .
با تشکر فراوان
سلام دوستان
اینم پچ قفل صفحه کلید برای دبلیو800 با ورژن r1bc002 چون دیدم خیلیها دنبالش بودن گذاشتم واقعا" چیز به درد بخوریه...
اگه تکراری بود ببخشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه طوری باید پچ برای w810i نصب کرد؟
اگه می شه یک پچ برای افزایش ظرفیت Sms های W810 بزارید.
فرمویر من اینه :r4db005
با عرض سلام وخسته نباشید من دنبال یک پچ هستم برای زیاد کردن تعداد کاراکتر نام بلوتوث می خواستم ببینم می شه چنین کاری کرد گوشی من هم k750 می باشد با تشکر از شما
برنامه 1.10 setool2Lite اگه می شود جای دیگری کهCan't resume نداشته باشد upload کنید
بابت معرفی پچ خیلی ممنون دوست عزیز.
آموزش تو پست اول هست.
فک نمیکنم همچین پچی وجود داشته باشه.ولی بهتره خودتون هم یه سر به آدرس زیر بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز فریمور گوشیتو نگفتی.من فقط تونستم برای فریمور R1CA021 پیداش کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما هم میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید:
---------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)