1) توی هنگ می مونه تنها راهش میشه ریستارت
2)توی اون برنامه هایی که گفتم بیشتر اوقات اون مشکل پیش میاد
من قبلا با سیستم ضعیفتر از این کار کردم و اینطور مشکلاتی نداشتم!!
1) توی هنگ می مونه تنها راهش میشه ریستارت
جناب shahinfarasystem بسیار از راهنماییتون متشکرم.ولی فکر نکنم مشکل از کمبود نیروی پاور باشه به دوعلت:
1- قبلا در محل این دی وی دی رام یک سی دی رایتر بوده که سیستم هیچ مشکلی نداشته
2- امروز من کیس رو باز کردم و اتصال برق وکابل اتصال دی وی دی رام رو کاملا جدا کردم ولی مشکل همچنان پابرجا بود.
چند نفر گفتند که باید ویندوز رو عوض کنم اما من هیچ تمایلی به این کار ندارم چون این ویندوز خیلی وقت نیست که نصب شده حالا می خواستم ببینم با دستوری مثل sfc در پنجره run که قبلا در دیگر تالارها در موردش بحث شده در مورد رفع مشکلات نرم افزاری ویندوز، یا با ریپیر کردن این مشکل حل میشه یا باید حتما ویندوز رو از بیخ عوض کرد. جواب این سوالات برام خیلی مهمه . ممنون میشم اینبار هم لطف کرده وجواب دقیق بدین.
سلام
وای یه مشکل دوبارهامروز عصر وقتی یه مدت زمان حدود یه ساعت با کامپیوتر کار کردم پاور کامپیوتر خاموش شد یعنی چراغ سبزش روشن بود ولی چراغ قرمز دیگه روشن نبود که فقط با روشن وخاموش کردن کلید اصلی برق کامپیوتر دوباره راه افتاد . این دیگه چه مشکلیه ؟؟
یعنی ممکنه ادامه دار باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش می کنم کمک فوری کنید . قبلا از این مشکلات نداشتیم . یعنی ممکنه با باز کردن کیس که صبح انجام شد ربط داشته باشه ؟؟ البته من به جز اتصالات سی دی ودی وی دی رام به چیزی دست نزدم
کممممممممممممممممک!!!!
کابل رو عوض کردم بازم فایده نداشت
دیوانه ام کرده
ببخشید چه طوری میشه بایوس کامپیوتر رو آپدیت کرد![]()
سلام ببخشید دیر شد یه مقدار سرم شلوغ بود امروزجناب shahinfarasystem بسیار از راهنماییتون متشکرم. ولی فکر نکنم مشکل از کمبود نیروی پاور باشه به دوعلت:
1- قبلا در محل این دی وی دی رام یک سی دی رایتر بوده که سیستم هیچ مشکلی نداشته
2- امروز من کیس رو باز کردم و اتصال برق وکابل اتصال دی وی دی رام رو کاملا جدا کردم ولی مشکل همچنان پابرجا بود.
چند نفر گفتند که باید ویندوز رو عوض کنم اما من هیچ تمایلی به این کار ندارم چون این ویندوز خیلی وقت نیست که نصب شده حالا می خواستم ببینم با دستوری مثل sfc در پنجره run که قبلا در دیگر تالارها در موردش بحث شده در مورد رفع مشکلات نرم افزاری ویندوز، یا با ریپیر کردن این مشکل حل میشه یا باید حتما ویندوز رو از بیخ عوض کرد. جواب این سوالات برام خیلی مهمه . ممنون میشم اینبار هم لطف کرده وجواب دقیق بدین
به نظرم عوض کردن ویندوز شاید بد نباشه ولی نه 100 در صد
موقعی برای سخت افزار ویندوز عوض میشه که اون قطعه یه کار اساسی انجام برده مثلا رمت رو شما عوض می کنی
ولی به نظرم یه امتحان بکن
قبلش دقت کن که تمام اتصالات دی وی دی رامت رو کاملا جدا کرده باشی
اصلا یه کاری کامل درش بیار یه بار با سی دی رامت قبل از اینکه ویندوز عوض کنی ببند ببین همون مشکلو داره؟؟
اگه نشد برو سراغ تعویض ویندوز
دوست عزیز با این وصفیات به نظرم پاورت مشکل داره و خازنی چیزی توش خراب شدهسلام
وای یه مشکل دوباره امروز عصر وقتی یه مدت زمان حدود یه ساعت با کامپیوتر کار کردم پاور کامپیوتر خاموش شد یعنی چراغ سبزش روشن بود ولی چراغ قرمز دیگه روشن نبود که فقط با روشن وخاموش کردن کلید اصلی برق کامپیوتر دوباره راه افتاد . این دیگه چه مشکلیه ؟؟ یعنی ممکنه ادامه دار باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش می کنم کمک فوری کنید . قبلا از این مشکلات نداشتیم . یعنی ممکنه با باز کردن کیس که صبح انجام شد ربط داشته باشه ؟؟ البته من به جز اتصالات سی دی ودی وی دی رام به چیزی دست نزدم
کممممممممممممممممک!!!!
اون کاری که گفتم یه بار انجام بده خبرش رو بذار
دوستان کامپیوترم بالاست ضعیف نیست اما یه بار رمم و در آوردم دوباره جا زدم از اون روز فقط وقتایی که بازی میکنم حتی بازیهای خیلی مبتدی یهو خاموش میشه نمیدونم دلیلش چیه؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
در ضمن پایه فن سیپیومم شکسته یه مقدار شله
شما یه امتحانی بکن) توی هنگ می مونه تنها راهش میشه ریستارت
در کیست رو باز کن یه پنکه نزدیک نزدیکش بذار کار کنه وقتی روشنش می کنی ترجیحا تو اتاقی که کولر هم داره این امتحان رو بکن
ببین فرقی میکنه؟
عرض ادبدوستان کامپیوترم بالاست ضعیف نیست اما یه بار رمم و در آوردم دوباره جا زدم از اون روز فقط وقتایی که بازی میکنم حتی بازیهای خیلی مبتدی یهو خاموش میشه نمیدونم دلیلش چیه؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
اسلات رمت رو عوض کن برادر
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)