دو تا 700 مگ و یه 400 مگ اگه درست یادم باشه.
لینک از هات فایل :
لینک رپید باز که مطمئن نیستم برای غیر اعضا قابل دانلود باشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دو تا 700 مگ و یه 400 مگ اگه درست یادم باشه.
لینک از هات فایل :
لینک رپید باز که مطمئن نیستم برای غیر اعضا قابل دانلود باشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیه کشتی کج 2011 برای پلی استیشن 2 اومده؟؟
اگه اومده لینک دانلودش را بذارید
دوستان رابطی هست که دسته کامپیوتر را که usb هست بشه به ps2 زد وبازی کرد؟؟؟
برعکسش یعنی ps2 to pc میدونم هست
سلام به بکس کنسولی
دوستان یه( 2 تا ) سوال داشتم ... من یه دسته PS2 دارم می خوام وصل کنم به PC ... رابطش که دوستمون گفته هست ... چه شکلی هست ؟ قیمتش چقدره ؟
قیمتشو که نمیدونم ولی یه مادگی داره که یه کابل usb بهش وصله شبیه همونی که ذو خود کنسوله،دسته رو بهش میزنی!!!
عکسی ازش ندارید ؟
مدل زياد داره تو بازار
مثلا اين لينك رو ببين
یه مدلشم هست MemoryCard هم بهش میخوره .
ولی به نظر من کار جالبی نیست ، گیمپد های خود PC خیلی خیلی خیلی بهترند - مال 360 هم خیلی خوبه و با ویندوز هم جوره .
ميلاد جان ماله خود pc اون گرون هاش خوبن كه بالاي 50 تومان هستن مارك logitech مثلا
تو بازار اينجا تا دلت بخواد جنس مجهول ريخته 10 روزه خراب ميشه
از اون سمت هم خيلي خيلي هستن كه با دسته هاي PS2 فقط ميتونن بازي كنن با اون طرحش
همه كساني كه من ميشناسم دوروبري هام از همين تدبيل ها استفاده ميكن رو PC و نه سمت دسته هاي خودش ميرن نه 360
آره متاسفانه بازار ایران رو خبر داردم ، ولی گیم پد خود PC هست که درست مثل گیم پد PS2 هست . این تبدیل ها تاخیر ایجاد میکنند بعد کار به جایی میرسه که مثل من همچین دسته رو میکوبی توی دماغ کیست که هم دسته میشکنه هم دماغ تخم مرغی شکل کیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)