تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 144 از 255 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 2548

نام تاپيک: قرار ملاقات کاربران در تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    هرجادلم پربكشه

پيش فرض

واي واي مارو باش ميخوايم بريم باكيا اختلاط كنيم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام آقايون خانوما دخترا پسرا بچه ها بزرگا اعضاي جديد و قديم و...
    ميبينم قرار پر باره! ولي من گول نمي خورم از الان مطمينم آقا مهدي راه كوير elmo و xbox360 نميان (انو گفتم از لج منم شده بيان)چون هر بار همين بساطه ملت نيان بعد ضايع ميشيم!من بد بخت از كله ي ظهر ساعت 16:50ميرم وا ميستم تا 17:50 كسي نمياد بعد يواش يوا ميان تا ميشه 19:00 كه تعداد نفرات از انگشتان دست بيشتر نميشه بعدشم تا 19:10 حرف ميزنيم بعدشم همه ميرن راسته ازElfin-D خبري نشد؟ اگه نياد من گريم ميگيره ها! اون وقت منم نمياما!!!(حالا انگار من كي هستم!)
    ولي خوداييش بيان بابا به خدا اگه بياين انقدر غيبت ميثم و سينا و علي و بابك رو ميكنيم كه عقده گشايي شه تازه بن هم نميشيم! راستي از مافيا چه خبر از وقتي با خانومش ازدواج كرده پي سي رو طلاق داده!مهدي بستم كه مشغله كاري داره! پس كي مياد؟سورنا كجاست؟من موندمو مصطفي عشقي؟
    بيتين ديگه!(جون مادرت جون خواهرت برادرت پدر خاله عمو جون هركي دوست داري بيا!)
    راستي آقا سامان كه شام ميده جاويدم شيرني مياره مصطفي عشقيم كه دسر ميده عجب شبي ميشه!

بابا نزن خيل خوب غلط كردم نيار! به حساب منم نزارين من يكي نميارما!!!:ي
    سلام

من به چه زبونی بگم

به خدا اگه برام مشکلی پیش نیاد مطمئن باشین این دفعه را حتما میام......(من هر وقت گفتم میام ینی میام..میتونین از بروبچ پی سی سون بپرسین....)

راستی بچه ها گفتین غیبت مدیران هم میکنین..درسته؟؟؟؟؟
    اونوقت فکر نمیکنین الان که بابک مدیر ارشد شده میره اطلاع میده و همه مدیرا میان باهم همه مارو بن میکنن؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

به خدا اگه بياين انقدر غيبت ميثم و سينا و علي و بابك رو ميكنيم كه عقده گشايي شه
    حرفای خطرناک میزنی حسن ... فکر ستون پنجم رو هم بکن حسن ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام آقايون خانوما دخترا پسرا بچه ها بزرگا اعضاي جديد و قديم و...
    ميبينم قرار پر باره! ولي من گول نمي خورم از الان مطمينم آقا مهدي راه كوير elmo و xbox360 نميان (انو گفتم از لج منم شده بيان)چون هر بار همين بساطه ملت نيان بعد ضايع ميشيم!من بد بخت از كله ي ظهر ساعت 16:50ميرم وا ميستم تا 17:50 كسي نمياد بعد يواش يوا ميان تا ميشه 19:00 كه تعداد نفرات از انگشتان دست بيشتر نميشه بعدشم تا 19:10 حرف ميزنيم بعدشم همه ميرن راسته ازElfin-D خبري نشد؟ اگه نياد من گريم ميگيره ها! اون وقت منم نمياما!!!(حالا انگار من كي هستم!)
    ولي خوداييش بيان بابا به خدا اگه بياين انقدر غيبت ميثم و سينا و علي و بابك رو ميكنيم كه عقده گشايي شه تازه بن هم نميشيم! راستي از مافيا چه خبر از وقتي با خانومش ازدواج كرده پي سي رو طلاق داده!مهدي بستم كه مشغله كاري داره! پس كي مياد؟سورنا كجاست؟من موندمو مصطفي عشقي؟
    بيتين ديگه!(جون مادرت جون خواهرت برادرت پدر خاله عمو جون هركي دوست داري بيا!)
    راستي آقا سامان كه شام ميده جاويدم شيرني مياره مصطفي عشقيم كه دسر ميده عجب شبي ميشه!
    بابا نزن خيل خوب غلط كردم نيار! به حساب منم نزارين من يكي نميارما!!!:ي
    قربونت برم.گرچه نميشناسمت اما يه حالی بهت ميدم ميام تنها نباشی.البته شيرينی ندارم که بيارم اما پوستش رو دارم.هر چند تا که بخوای.فقط دستور بده!! زياد هم نگو رو دل ميکنی!!.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

چند سالتونه اگه سنتون به من بخوره من ميام
    هر سالی که بخوای.جوان،پير،ميانسال،بز گسال،نوجوان،خردسال!!،در حال مرگ(باهاش حال ميکنی؟) ، حالا هر کدوم به شاخه های : دختر،پسر،مرد،زن.پيرزن و پيرمرد تقسيم ميشن.اگر هم نبودن خوب يه جوری جور ميکنيم ديگه.!! نه؟

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

هر سالی که بخوای.جوان،پير،ميانسال،بز گسال،نوجوان،خردسال!!،در حال مرگ(باهاش حال ميکنی؟) ، حالا هر کدوم به شاخه های : دختر،پسر،مرد،زن.پيرزن و پيرمرد تقسيم ميشن.اگر هم نبودن خوب يه جوری جور ميکنيم ديگه.!! نه؟
    تو هم مياي اين عكسه خودته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

تو هم مياي اين عكسه خودته؟
    والا من معلوم نيست اون موقع بتونم بيام تهران يا نه.بستگی به کارم داره--این هم عکس خودمه.خوبه؟(نظر خواهی عمومی)

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

كجايي مگه

چاقي نه ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اینجا چت رومه؟؟؟؟؟؟

چه خبره؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کجا میرین
    پس قرار 28 تیر چی می شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •