به جز "بی نشان ها"(که اسمشون روشون هست) ; در پست شماره 1408 قبلا قید شده.
به جز "بی نشان ها"(که اسمشون روشون هست) ; در پست شماره 1408 قبلا قید شده.
کاملا دوست عزیز.
سلام
من خودم شخصا برون افکنی ( جدا کردن روح از بدن ) حرکت دادن اجسام با تمرکز چشم رو انجام دادم و به ماوراطبیعه اعتقاد 100 درصد دارم . نمیدونم چرا بعضیا فقط چیزایی رو که مستقیما میبینند قبول دارند و فکرشون اینقدر محدوده . البته شخص خاصی منظورم نبود و قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم فقط گفتم که اینقدر محدود فکر نکنید .
سلام دوستان
یه مقدار بحث داره از حیطه ی موضوع اصلی خارج میشه؛
چند پست اخیر رو ندید بگیریم و لطفا برگردیم به بحث خودمون ...
ممنونم![]()
1.هم ناسا و هم سازمان جاسوسی امریکا این مساله رو تایید کردن
مدارکی به صورت کامل دارم اماده میکنم که این بحث رو دیگه تموم کنیم گرچه شما نخواهید پذیرفت و امیدوارم که اون مدارک رو هم در امضاتون قرار بدین
2.حتمآ این کار رو خواهم کرد و همراه با مدارک بالایی قرار خواهم داد
1.ناسا معتبر هست و این رو همه میدونن!
من اصلآ موردی به نام ساره اجنه(مسخره هست)مطرح نکردم
اصلآ اعتقادی به وجود اجنه ندارم و معتقدرم اجنه واژه ای هست که از فرهنگ عرب و در دین گنجانده شده
میتونیم ببینیم که اجنه فقط در دین اسلام گفته شدن و نه...
اما ناسا چرا پنهان کاری میکنه
دلیلش واضح هست
در بعضی موارد این حق رو نداره که اطلاعات رو فاش کنه
2.اینکه معلومه
از راه علم
معلومه پست های من رو با دقت مطالعه نمیکنید
3.پس توصیه میکنم به زبان اصلیش رو بگیرید(اگر انگلیسیتون خوبه)و ببینید و حتی کتابش هم هست
چون اون متنی که گذاشتین بی ربط بود نسبت به فیلم راز
احتمالآ توو تلویزیون اشتباه ترجمه شده
4.ولی من دیدم و بعد رفتم دنبالش و تحقیق کردم تا اطلاعات بدست اوردم
یکی از دوستان من به نام تمنا جعفری خودش رو با این روش درمان کرد
5.موافقم
به نظر من همه چیز علم هست و چیزی به جز علم وجود نداره
روشهای فوق طبیعی هم برای ما ه انتظارش رو ندارم فوق طبیعی هست و در اصل یکی از اجزای علم هست
1.از این روش ها از خیلی وقته استفاده میشه
در همین تاپیک هم اشاره شد به چند مورد
در مجلس ایران هم دکتر حدادعادل به این مساله اشاره کرد و گفت که در تمام کشورها به علوم روحی توجه خاصی میشه و این علوم اساس اینده رو تایین خواهند کرد پس ما هم باید در این موارد پیشرفت کنیم
2.بله و به نظرم همه چیز مربوط به خودما و ذهن ماست
3.بله دقیقآ اینطور هست
موضوع اینکه حتی چیزهایی که تایید شدن هم یک روزی از رده خارج خوهند شد و هیچ چیز ثابت نیست
حتی به جرات میشه گفت که چیزهایی که تایید شدن هم در حد یک نظریه هستن
4.میتونه کمک کنه
saeeddz جان، شما تایید ثبت یک تعقیب و گریز هوایی رو با تایید مشاهده UFO در ایران و اثبات حظور بیگانگان در زمین یکی میدونید؟نوشته شده توسط saeeddz
بابت این اشتباه عذر میخوامناسا معتبر هست و این رو همه میدونن!
من اصلآ موردی به نام ساره اجنه(مسخره هست)مطرح نکردم
ظاهرا ماجرای سیاره ... نظر دوست دیگری بود.
مورد فوق سالهاست که بعنوان یک hoax (شایعه ساختگی و سرکاری) تایید شده.. سازنده این سنگها که یک فرد محلی بوده مشخص شده و اتفاقاً از این نظر معروفه که فون دانیکن (بعنوان شخصی که سالها مبلغ این تئوری ها بوده) هم چند سال قبل اقرار کرد که سنگها ساختگی هستند!.. قضاوت با شما:
اولین بار در دهه 1960 بود که ادعا شد سنگهای مذکور نزدیک غاری در حوالی ایکا (پرو) پیدا شدند.. دکتر(پزشک) "خاویر کابره را" برای جشن تولدش یکی از این سنگها هدیه گرفت و بعداً بخاطر علاقه اش شروع به جمع آوری اینها کرد.. اون بعداً (طبق اسلوبی که فون دانیکن در همون دهه ایجاد کرده بود) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این باره نوشت و ادعاهایی درباره معنی و منشاء سنگها بعنوان بقایای تمدنی پیشرفته مطرح کرد. (چرا همیشه اینطور ادعاها توسط افراد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح میشه؟!)
واضحه که محققین و دانشمندان به دنبال بررسی قضیه رفتند و از اون اول مشخص بود که داستان مشکوکه!... وقتی از مدعیان خواسته شد محل غاری که این سنگ ها رو پیدا کردند نشون بدند، حاضر نشدند این کار رو بکنند یا گفتند که نمی دونند!! .. چرا این همه گروه اکتشافی خبره دست خالی برگشته اند و فقط این چند نفر می تونند سنگ ها رو پیدا کنن؟! ..
کابره را بعداً گفت یک زارع به نام باسیلیو اوشویا این سنگها رو براش میاره ... وقتی قضیه بالا گرفت، اوشویا، در ملاقات با فون دانیکن اعتراف کرد که سنگها ساختگی هستند و حتی روش کارش رو در یک مستند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -1977) توضیح داد (مته ظریف و فضولات حیوانی!)... توجیه اوشویا هم که موقع ساخت یک مستند (NBC-1997) مطرح کرده، جالبه: "پول در آوردن از راه این سنگها ساده تر از امرار معاش از راه زراعت بود!" ... راست میگه بنده خدا! ... ظاهراً تا سالها بعد، هر دوی اینها (اوشویا و کابره را) از طریق فروش و نمایش سنگها بعنوان یادگاری توریستی و نمایشگاه محلی، کاسبی خوبی داشته اند (کابره را حتی حرفه طبابتش رو کنار گذاشته سر این قضیه!)..
فون دانیکن یکبار دیگه در 1996 پیش کابره را رفت و ازش خواست چندتا از اون آثار چندهزار ساله رو بهش قرض بده (برای کتاب سال 98 اش به نام "ورود خدایان" تحقیق می کرد – ص64)... وقتی آثار مذکور رو برای تخمین قدمت به دانشگاه زوریخ و ویمر بردند، قدمت اونها کمتر از 100 سال تخمین زده شد!.. بعداً فون دانیکن می نویسه:
و احتمالاً هیچکس بهتر از فون دانیکن مدعیان این قضیه رو درک نمیکنه .. به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، "ادعاهای غیرعادی، شواهد غیرعادی لازم دارن!!""باید پذیرفت که این (ادعا) صرفاً یه داستانه.. این مرد سنگهایی که خودش هم میدونه ساختگی هستند رو همچنان باور داره... چرا؟ .. چون انقدر عاشق تئوری های خودش شده که به هر وسیله ای برای تاییدشون متوسل میشه"
موارد مشابه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك روي ديگر سكه ميتونه اينطور باشه:چون تحت فشار شديد دولتي بودند.حكومتي ها در پي زمان بودند تا - مطابق روال هميشه - با شايعه نمائي و سپس بدلسازي جلوي توجه افكار عمومي به اين موضوع رو بگيرند.
[قريب به ده سال قبل , موميايي يك شاهزاده هخامنشي در ايران كشف و به پاكستان قاچاق شد.در پي افشاي موضوغ , هيئتي به پاكستان اعزام شد و در برگشت ذكر شد كه تقلبي بوده(قاچاقچي و فن آوري بدل سازي؟!!).چند سال قبل رسانه ها خبر از سر برآوردن موميايي مذكور از موزه لندن دادند.معلوم شد كه هيئت اعزامي براي معامله به كشور فوق رفته بودند , نه براي مطالعه].
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)