تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 144 از 358 اولاول ... 4494134140141142143144145146147148154194244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,431 به 1,440 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

منبع معتبری هم دارید در این زمینه دوست عزیز؟
    به جز "بی نشان ها"(که اسمشون روشون هست) ; در پست شماره 1408 قبلا قید شده.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

دوستان یه موضوعی بود پیرامون کسایی که از یه جای خیلی دور میتونستن محتویات جعبه ای رو که در مکانی نا مشخص ( برای اون افراد ) وجود داشت رو ( البته نه 100 درصد ) تا حدود زیادی درست پیشبینی کنند ... اون موضوع با تله پاتی ارتباط داره ؟؟
    کاملا دوست عزیز.

3. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام
    من خودم شخصا برون افکنی ( جدا کردن روح از بدن ) حرکت دادن اجسام با تمرکز چشم رو انجام دادم و به ماوراطبیعه اعتقاد 100 درصد دارم . نمیدونم چرا بعضیا فقط چیزایی رو که مستقیما میبینند قبول دارند و فکرشون اینقدر محدوده . البته شخص خاصی منظورم نبود و قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم فقط گفتم که اینقدر محدود فکر نکنید .

5. 4 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

یه مقدار بحث داره از حیطه ی موضوع اصلی خارج میشه؛

چند پست اخیر رو ندید بگیریم و لطفا برگردیم به بحث خودمون ...

ممنونم

7. 2 کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

1.من البته متوجه نشدم دقیقاً ناسا یا سازمان جاسوسی امریکا این مساله رو چه وقت تایید کرده یا در صفحات قبل مدرکی ارائه شده یا نه؟ (چون خودم که چنین چیزی ندیده ام تا حالا) ... پست های قبلی رو هم دوباره مرور کردم.. تنها موردی که به چشمم خورد، ظاهراً اشاره دوستمون در مورد ناسا به بریده ای از یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چاپی فارسی هستش که توش عکس آقایی با یک لوح موجوده و زیرنویس شده که این لوح از طرف مجله رسمی ناسا برای ایشون ارسال شده... (محتویات لوح چیه؟.. اسم این آقا؟... مشخصات اون نشریه؟...) ... من هیچوقت مطلب یا مدرکی درباره اینکه ناسا یا سازمان جاسوسی امریکا این قضیه رو تایید کرده اند ندیده ام.. حتی بحث ماهواره DSP1 این بوده که دو پژوهشگر مستقل گفته اند که این ماهواره در اون زمان یه سری امواج فروسرخ از اون ناحیه ثبت کرده که میتونسته مال هواپیماها باشه حتی؛ اشاره شما به همینه؟...

شما البته گفتید مکرر این کار صورت گرفته، اگه یکبار دیگه زحمت ش رو بکشید ممنون میشم و طبیعتاً اگه مشخص بشه که مدرک معتبری در صفحات قبلی موجود بوده و من ازش رد شدم عذرخواهی می کنم..

2.و ضمناً بد نیست اگه برای موارد زیر هم مدرک یا منبعی ذکر کنید تا بیشتر بررسی شون کنیم.. ممنون:
    1.هم ناسا و هم سازمان جاسوسی امریکا این مساله رو تایید کردن
    مدارکی به صورت کامل دارم اماده میکنم که این بحث رو دیگه تموم کنیم گرچه شما نخواهید پذیرفت و امیدوارم که اون مدارک رو هم در امضاتون قرار بدین
    2.حتمآ این کار رو خواهم کرد و همراه با مدارک بالایی قرار خواهم داد

9. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

1.اگر اشتباه نکنم شما به جز این مورد خاص از ناسا (که فعلا اعتبارش در حال بررسی است) برای دیگر موارد مثل رد فرضیه سیاره اجنه و ... ناسا رو به دروغ گویی و پنهان کاری متهم کردی؟
    بالاخره ناسا معتبر است یا فاقد اعتبار؟
    2.از چه راهی دوست من؟ علم یا شبه علم؟
    3.به شما اطمینان میدم که فیلم راز 1 رو از تلویزیون تماشا کردم
    4.اگر منظور از اطلاعات حرف ها و ادعاها باشه من هم خیلی شنیدم
    ولی شخصا حتی یک مورد مشاهده سراغ نداشتم که در پشتش کلک و فریب بیننده نبوده باشه
    5.تله پاتی اونقدر هم خارج از انتظار و غیرممکن نیست، ولی مطمئنا توضیحات منطقی و علمی خاص خودش رو داره
    این رو میدونیم که مغز امواج و فرکانس های خاص خودش رو داره (مثل همون امواجی که در نوار مغزی ثبت میشه)
    حالا تاثیر این امواج از روی مغز یک نفر به دیگری چقدر هست و چطور ... میشه بررسی کرد
    شناخت قوانین حاکم بر جهان و طبعیت و انسان (مثل تله پاتی در مطلب بالا) میتونه علم باشه ، ولی خیال پردازی و بزرگ نمایی اون نه
    1.ناسا معتبر هست و این رو همه میدونن!
    من اصلآ موردی به نام ساره اجنه(مسخره هست)مطرح نکردم
    اصلآ اعتقادی به وجود اجنه ندارم و معتقدرم اجنه واژه ای هست که از فرهنگ عرب و در دین گنجانده شده
    میتونیم ببینیم که اجنه فقط در دین اسلام گفته شدن و نه...
    اما ناسا چرا پنهان کاری میکنه
    دلیلش واضح هست
    در بعضی موارد این حق رو نداره که اطلاعات رو فاش کنه
    2.اینکه معلومه
    از راه علم
    معلومه پست های من رو با دقت مطالعه نمیکنید
    3.پس توصیه میکنم به زبان اصلیش رو بگیرید(اگر انگلیسیتون خوبه)و ببینید و حتی کتابش هم هست
    چون اون متنی که گذاشتین بی ربط بود نسبت به فیلم راز
    احتمالآ توو تلویزیون اشتباه ترجمه شده
    4.ولی من دیدم و بعد رفتم دنبالش و تحقیق کردم تا اطلاعات بدست اوردم
    یکی از دوستان من به نام تمنا جعفری خودش رو با این روش درمان کرد
    5.موافقم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

چون برخلاف شما، من هیچ تجربه غیرطبیعی و ماورایی نداشتم در دسته باورمندان این مسائل نیستم و آنچه شما از آن به عنوان روش های فوق طبیعی اسم میبرید واقعا برای من ناشناخته و بی معنی است.
    به نظر من همه چیز علم هست و چیزی به جز علم وجود نداره
    روشهای فوق طبیعی هم برای ما ه انتظارش رو ندارم فوق طبیعی هست و در اصل یکی از اجزای علم هست
    1.من شخصا به دنبال روش و تکنیک دیگه ای برای اثبات وجود بیگانگان هستم و اون استفاده از نیروهای ماوراطبیعی هست
    2.چون تجربش رو داشتم و همه می دونیم که توسط برهی روش ها و تمرین ها میشه کارهای خارق العاده انجام داد و هرکی شک داره می تونه خودش امتحان کنه

3.همه ما می دونیم که چه علمی و چه متافیزیکی امکان وقوع هر پدیده ای وجود داره و کسی نمی تونه بگه نه من مطمئنم هیچ وقت این مسئله رخ نمیده! اینکه دوستان رویاپردازی می کنن اگه در حد یه فرضیه باشه به هیچ عنوان نمیشه باهاش مخالفت کرد ولی اصلا کار درستی نیست که فرضیه های اثبات نشده رو مستندی برای اثبات فرضیه های بعدی بدونیم

4.نظر شما در مورد استفاده از روش های فوق طبیعی برای کسب اطلاعات در مورد فرازمینی ها چیه؟
    1.از این روش ها از خیلی وقته استفاده میشه
    در همین تاپیک هم اشاره شد به چند مورد
    در مجلس ایران هم دکتر حدادعادل به این مساله اشاره کرد و گفت که در تمام کشورها به علوم روحی توجه خاصی میشه و این علوم اساس اینده رو تایین خواهند کرد پس ما هم باید در این موارد پیشرفت کنیم
    2.بله و به نظرم همه چیز مربوط به خودما و ذهن ماست
    3.بله دقیقآ اینطور هست
    موضوع اینکه حتی چیزهایی که تایید شدن هم یک روزی از رده خارج خوهند شد و هیچ چیز ثابت نیست
    حتی به جرات میشه گفت که چیزهایی که تایید شدن هم در حد یک نظریه هستن
    4.میتونه کمک کنه

12. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeeddz
    هم ناسا و هم سازمان جاسوسی امریکا این مساله رو تایید کردن
    saeeddz جان، شما تایید ثبت یک تعقیب و گریز هوایی رو با تایید مشاهده UFO در ایران و اثبات حظور بیگانگان در زمین یکی میدونید؟

ناسا معتبر هست و این رو همه میدونن!
    من اصلآ موردی به نام ساره اجنه(مسخره هست)مطرح نکردم
    بابت این اشتباه عذر میخوام
    ظاهرا ماجرای سیاره ... نظر دوست دیگری بود.

14. 5 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در بیابان های پرو سنگ هایی یافت شده که سابقا به عنوان مصالح در ساخت خانه در آبادی Ocucaje بکار می رفت و هیچکس تاریخ دقیق و هویت سازندگانش رو نمی دانست:

(بقیه عکسها در پست اولیه)

در آنها تصاویری از زایمان با جراحی ; جراحی های قلب و مغز و تصویری واضح از قلب(نگاتیو شده) حکاکی شده.
    دو تصویر آخر مربوط میشن به تاپیک ما ; که شخصی با تلسکوپ مشغول رصد آسمان بالای سر خودش هست.
    اون بالا ستاره ها , یک دنباله دار(سمت چپ بالا) و چیزی شبیه به سحابی - به تعبیر بعضی کهکشان - به وضوح قابل مشاهده هستند.
    با این شواهد , اصولا ابداع اولین تلسکوپ در زمان گالیله و به تبع آن شروع مشاهده و روش علمی در عصر فلاسفه یونان باستان ... شاید خیلی چیز های دیگر زیر سوال رفته اند.
    مورد فوق سالهاست که بعنوان یک hoax (شایعه ساختگی و سرکاری) تایید شده.. سازنده این سنگها که یک فرد محلی بوده مشخص شده و اتفاقاً از این نظر معروفه که فون دانیکن (بعنوان شخصی که سالها مبلغ این تئوری ها بوده) هم چند سال قبل اقرار کرد که سنگها ساختگی هستند!.. قضاوت با شما:

اولین بار در دهه 1960 بود که ادعا شد سنگهای مذکور نزدیک غاری در حوالی ایکا (پرو) پیدا شدند.. دکتر(پزشک) "خاویر کابره را" برای جشن تولدش یکی از این سنگها هدیه گرفت و بعداً بخاطر علاقه اش شروع به جمع آوری اینها کرد.. اون بعداً (طبق اسلوبی که فون دانیکن در همون دهه ایجاد کرده بود) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این باره نوشت و ادعاهایی درباره معنی و منشاء سنگها بعنوان بقایای تمدنی پیشرفته مطرح کرد. (چرا همیشه اینطور ادعاها توسط افراد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح میشه؟!)

واضحه که محققین و دانشمندان به دنبال بررسی قضیه رفتند و از اون اول مشخص بود که داستان مشکوکه!... وقتی از مدعیان خواسته شد محل غاری که این سنگ ها رو پیدا کردند نشون بدند، حاضر نشدند این کار رو بکنند یا گفتند که نمی دونند!! .. چرا این همه گروه اکتشافی خبره دست خالی برگشته اند و فقط این چند نفر می تونند سنگ ها رو پیدا کنن؟! ..

کابره را بعداً گفت یک زارع به نام باسیلیو اوشویا این سنگها رو براش میاره ... وقتی قضیه بالا گرفت، اوشویا، در ملاقات با فون دانیکن اعتراف کرد که سنگها ساختگی هستند و حتی روش کارش رو در یک مستند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -1977) توضیح داد (مته ظریف و فضولات حیوانی!)... توجیه اوشویا هم که موقع ساخت یک مستند (NBC-1997) مطرح کرده، جالبه: "پول در آوردن از راه این سنگها ساده تر از امرار معاش از راه زراعت بود!" ... راست میگه بنده خدا! ... ظاهراً تا سالها بعد، هر دوی اینها (اوشویا و کابره را) از طریق فروش و نمایش سنگها بعنوان یادگاری توریستی و نمایشگاه محلی، کاسبی خوبی داشته اند (کابره را حتی حرفه طبابتش رو کنار گذاشته سر این قضیه!)..

فون دانیکن یکبار دیگه در 1996 پیش کابره را رفت و ازش خواست چندتا از اون آثار چندهزار ساله رو بهش قرض بده (برای کتاب سال 98 اش به نام "ورود خدایان" تحقیق می کرد – ص64)... وقتی آثار مذکور رو برای تخمین قدمت به دانشگاه زوریخ و ویمر بردند، قدمت اونها کمتر از 100 سال تخمین زده شد!.. بعداً فون دانیکن می نویسه:
    "باید پذیرفت که این (ادعا) صرفاً یه داستانه.. این مرد سنگهایی که خودش هم میدونه ساختگی هستند رو همچنان باور داره... چرا؟ .. چون انقدر عاشق تئوری های خودش شده که به هر وسیله ای برای تاییدشون متوسل میشه"
    و احتمالاً هیچکس بهتر از فون دانیکن مدعیان این قضیه رو درک نمیکنه .. به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، "ادعاهای غیرعادی، شواهد غیرعادی لازم دارن!!"

موارد مشابه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 15 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

يك روي ديگر سكه ميتونه اينطور باشه:
    وقتی از مدعیان خواسته شد محل غاری که این سنگ ها رو پیدا کردند نشون بدند، حاضر نشدند این کار رو بکنند یا گفتند که نمی دونند...
    چون تحت فشار شديد دولتي بودند.
    چرا این همه گروه اکتشافی خبره دست خالی برگشته اند و فقط این چند نفر می تونند سنگ ها رو پیدا کنن؟
    حكومتي ها در پي زمان بودند تا - مطابق روال هميشه - با شايعه نمائي و سپس بدلسازي جلوي توجه افكار عمومي به اين موضوع رو بگيرند.

‍‍‌[قريب به ده سال قبل , موميايي يك شاهزاده هخامنشي در ايران كشف و به پاكستان قاچاق شد.در پي افشاي موضوغ , هيئتي به پاكستان اعزام شد و در برگشت ذكر شد كه تقلبي بوده(قاچاقچي و فن آوري بدل سازي؟!!).چند سال قبل رسانه ها خبر از سر برآوردن موميايي مذكور از موزه لندن دادند.معلوم شد كه هيئت اعزامي براي معامله به كشور فوق رفته بودند , نه براي مطالعه].

18. 4 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •